25

Бобчо

преди 8 години

Хора, сега трябва да се обединим и да застанем като едно цяло зад тези момчета, които са там да пазят границата ни. Не трябва да позволяваме на словоблудни медийни напъни да търсят под вола теле. Имаме нарушител, има и ответна реакция. Граничаря си е свършил работата. ТОЧКА!!

24

В.панчев

преди 8 години

Надали здраво мислещ човек ,би направил нещо не обмислено в такава ситуация , коята засега е неясно на 100%...,не бързайте да печете граничаря на шиш, 50 човека не нужно да имат оръжие , те самота са оръжие, не ка наше журналисти са по отговорни в исказванията си !!

23

Анонимен

преди 8 години

Задържани са 54, един е убит, а колко са сескрили в гората? Било е тъмно.Правилното заглавие е "Трема срещу най-малко 55!"Да се подсили границата с армия. Като не може на самата граница, кой ще ни забрани да разположим военни части на 5 километра от границата в мобилни екипи? Братята чехи ни предлагаха помощ. Да я примем.

22

деди

преди 8 години

Браво на момчетата, да са ни живи и здрави, ейййй, все още е жива България!

21

Анонимен

преди 8 години

До Джедай МастърСИЛАТА И БИЛА С НЕГО !!!

20

sante_dog

преди 8 години

Няма значение рикошет или не. Правилно е казано 3ма срещу 54 ако са агресивни какво могат да направят? Да ги посрещнат с хляб и сол?При всички случай са нарущители на държавната граница. Та 54 души си е направо наказателен отряд който може да изрине 5-6 села преди да ги спрат. Има си ГПК. Ако искат да влязат да минат от там. Щом са от Афганистан значи не са бежанци. Нали САЩ спряха воината в Афганистан и това е вече една мирна и демократична страна. Да си стоят там!

19

онбашията

преди 8 години

в казармата взводния ни казваше - докато си на пост, можеш да застреляш всеки освен началника на караула като куче, и не само няма да те съдят, но и отпуск ще ти дадат. за съжаление хората разсъждават правилно само когато са на зор, глад, война, такива неща. затова военните закони са толкова добри, а цивилните закони за *** за зеле не стават.

18

ами

преди 8 години

Първата добра новина от много дни насам...........

17

Анонимен

преди 8 години

Защо останалите 53-*** мушмула са вкарани в страната а не са наритани обратно в турско?А?

16

Спонджбоб

преди 8 години

Награда и повишение за тримата гранични полицай !!! Така се охранява Българската граница! Нищо, че са били трима срещу 54!Браво момчета !!!

15

ДО ПРОСТ АТАКИСТ

преди 8 години

Бай ***, ти в планиска местност ходил ли си някога? Там има едни такива неща като скали, дървета...Абе природа.

14

Джедай Мастър

преди 8 години

произвел изстрел във въздуха, но куршумът рикоширал и един от нарушителите е прострелян, по-късно е и починал. lol

13

Анонимен

преди 8 години

Браво на граничарите!

12

Анонимен

преди 8 години

Бат Бойко напуснал заседанието в Брюксел и спешно се отправил към Българо-Турската границаВзел си и РПГ-то да помага ако се наложи

11

Анонимен

преди 8 години

Граничният полицай дава тон.

10

Генади

преди 8 години

Браво на тримата граничари за добре свършената работа по защита на държавната границаЗаслужават награда

9

Анонимен

преди 8 години

POLIZAIAT TRIABVA DA BADE ZADARGAN ,DAMU BADE NAPRAVEN TEST ZA UPOTREBA NA ALKOHOL I DROGA.

8

Анонимен

преди 8 години

Този човек е за медал

7

Ронди

преди 8 години

Граничаря не само да се награди с орден, да се повиши в чин, но и да бъде предложен за МЪЖ НА ГОДИНАТА! Няма да ни набутват за МЪЖЖ НА ГОДИНАТА само мутри и ***!

6

voenen

преди 8 години

Ako vi se izpraviat 50 arabuhi sreshtu vas i vi se perchat i vijdate nakyde otivat rabotite, kak li bihte postypili? Zashto ne presichat granicata ni na granichnite punktove? Ima zakoni.