19

Анонимен

преди 8 години

Що за гавра с целият български народ? Докога ще търпим руските отпадъци да си правят каквото си искат, и за тях да не важат законите?

18

Анонимен

преди 8 години

до 19 От малките риби се започва с трафика на каквото и да било, ако не знаеш. Ти какво искаш да направи Сидера, да хване на Калотина цигарите на Тиквата без бандерол които с контейнеровози се изнасят от варненското пристанище????

17

художника

преди 8 години

Воленеее , Волене..... ти нали скоро стана баща бе? К`ъв го дървиш до 1ч. в полунощ да "ловиш " бандити, а не си стоиш в къщи при отрочето си? Егати и БАЩАТА, егати и ДЕПУТАТА !

16

Анонимен

преди 8 години

Атака с най-евтината предизборна кампания - колкото е стойността на монетника.

15

Анонимен

преди 8 години

Сидеров във война срещу магазинче за цигари. Как една малка лавка победи една парламентарно представена партия.

14

куку

преди 8 години

Намерил си държава Болене, където да си разиграваш коня, в нормална такава отдавна щеше да си история, освен че щеше да бъдеш подведен под отговорност и да си носиш последствията. Но в държава, в която болшинството са интересчии и безгръбначни такива мекотели като теб виреят без проблем, за съжаление!

13

Анонимен

преди 8 години

до 12Къде видя блъскане на полицаи и удряне на шамари от Сидеров? Аз видях само как хвана за врталето едно ченге дето му беше се заканило че ще го чака в тъмното и Сидеров го ***., а оня мълчеше кат женски полов орган.

12

Анонимен

преди 8 години

Аз ще гласувам за ГЕРБ.Искам да приемат още 5 милиона бежанци следващата година.

11

Анонимен

преди 8 години

Вчера вечерта възрастен мъж спира Волен Сидеров и го моли да вземе мерки срещу продажбата на безакцизни цигари в магазин тип клекшоп, защото, по думите на господина, Сидеров е народен представител, който би му обърнал внимание. Мъжът дава на председателя на АТАКА кутия цигари без бандерол, която е купил от въпросния търговски обект. По думите му на това място се продавали и наркотици

10

Горгона

преди 8 години

Ами ти си същото рядко л...но като тях щом гласуваш за Атака.

9

Анонимен

преди 8 години

Егати наглия тип е Сидеров! Цяла България го видя пиян и дрогиран, едвам гледа,да блъска хората и да раздава шамари на полицаите,днес ,като изтрезня,пак другите криви.Вече твърдо вярвам че трябва един публичен линч на това самозабравило се джудже ,което на всичко отгоре е "завършило" теология. Това ли си са ти православните ценности, Волене?

8

Анонимен

преди 8 години

Удряне на полицай? Що ми се струва, че тези удари само свидетелите ги виждат от страна на Сидеров към ченгета? Така стана във Варна и делото е на никъде, сега според свидетели пак ударил полицай. Що така не виждаме за пореден път удари от страна на Сидеров при толкова много свидетели с таблети??????? М? Ще хванете сайдера за калашника отново!

7

хАтака

преди 8 години

Дрога, алкохол, липса на мозъчни гънки, или всичко заедно = Атака!

6

Анонимен

преди 8 години

Болен подобаващо отбелязва деня на психичното здраве!

5

Анонимен

преди 8 години

По важно е контрабандата да върви-тя е част от европейските ценности...

4

НЕВЪЗМОЖНИ СТЕ

преди 8 години

ТРЯБВА ДА ПОИСКАМЕ ИМУНИТЕТА НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ДА СИ ХОДЯТ ВСИЧКИ ОТ ПАРЛАМЕНТА ЧЕ НИ НАПРАВИХА НА ЛУДИ ЧЕ НЕ ЗНАЕМ ЧЕ СИ ДЕЛЯТ ПАРИТЕ ОТ НАРКОТИЦИТЕ А НАРОДА ГЛАДУВА - САМО ЗА АТАКА ЩЕ ГЛАСУВАМЕ КАКВОТО И ШОУ ДА ПРАВИТЕ ЯСНО ?!!!

3

Борисчо

преди 8 години

Колко ли пари е отпуснал Сидера на *** само за днес... не ми се мисли просто.Хора вие слепи ли сте? Не видяхте ли, че са мъртво пияни? И тези *** ни управляват... а после се чудим защо сме на този хал...

2

Анонимен

преди 8 години

УРА!!!!!!!!!!!НАЙ-НАКРАЯ!!!И ПОСЛЕ КЪМ ПСИХОДИСПАНСЕРА!!!

1

Анонимен

преди 8 години

СЪД , ЗА ТИЯ НЕГОДНИЦИ!