95

българин

преди 8 години

В един паралелен свят, в който България не бе управлявана от дупедавци, българската дипломация отговори на изказванията на подпийнали имперски чички и обяви, че Русия е просто една по-голяма Македония.Дадохме им азбука, отпуснахме им стари наши територии, измислиха си нация и сега се мислят за голямото добрутро

94

циника

преди 8 години

Всички хора са тор и стават храна за червеите. Тор от която израстват красиви цветя! Бъдете по-скромни и недейте да се възгордявате...посмалете егото си- лично и национално...

93

е те за това

преди 8 години

НАТО трябва да има едно 50 бази у нас. Поне! Диктаторите са най-опасни когато поданиците им са гладни, руснаците сега са по-бедни и от нас и вождът хукна да води войни.

92

Анонимен

преди 8 години

Радва ме, че още Русия ни има за държава! хаха

91

не забравяй заветите

преди 8 години

Един цитат от писмо на Васил Иванов Кунчев-Левски до Каравелов:Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките. - Русия не само никога не е освобождавала, а напротив - системно е заробвала българи и окупирала български територии през дългата история на руските хибридни войни срещу българите през вековете. Ако беше жив Апостола с неговите "кунки щеше ви отрежа чепките."..Така да знаете!

90

циника

преди 8 години

Русия е цивилизована държава и е нормално в нея да има, както църкви, така и джамия и синагога:))). Нищо лошо против нормалните мюсюлмани и евреи. Признак на *** шовинизъм и атавизъм е да се гледа на другите религии като на врагове, само защото са други. При това от хора , които не знаят в коя посока да се кръстят и с колко пръста:))

89

Ицо

преди 8 години

Тая статия и тоя политолог да не е Иво Инджев под скрита самоличност.Тоя пудел ги плямпа същите глупости.

88

много зле

преди 8 години

Звездичките в коментара ми по-долу се появиха автоматично .На мястото на звездичките е името на автора на статията .

87

Одисей 1

преди 8 години

Четете ли гнусни *** четете ли виждате какво сте за тези блядовеТОР СТЕ така да знаете нещастници такива

86

Анонимен

преди 8 години

Барано да си ходи в стадото,че джуджето ще го прасне с гегата по празната кратуна.

85

Анонимен

преди 8 години

... пиянски руски брътвежи! :D

84

Анонимен

преди 8 години

Точно така веригата е здрава колкото най-слабото и звено кое е най-слабото звено в ЕС и НАТО няма да се питаме. Края на монополистите от САЩ е много наблизо.

83

циника

преди 8 години

и към онзи, който по-надолу е рпевнал срещу руснаците заради унищоженото от Иван Грозни Казанско царство и Волжка България:)А бе, давате ли си сметка, че средновековна дунавска България и Волжка България нямат нищо общо освен името.Това са две общества влезли в съвсем различни цивилизационно-културни оси - на християнството и на исляма,говорят различни езици и няма никакви засвидетелствани контакти между тях през цялото средновековие.Какво ревете, бе:))))

82

много зле

преди 8 години

незнам..."руски експерт",при това с измислената като за басня фамилия "Баранов" ,тоест "Овенов" ... Като имаме в предвид, че статията е от ***, много насмърдява на обичайната провокация . После руснаците и марсианците водели хибридна война . Ами това какво е ? Пълна простотия а не сериозна статия. (Аз отдавна се съмнявам че *** въобще не е действителен чавек а някакъв жълт код за жълти публикации .)

81

това е истината

преди 8 години

България в момента е изостанала,заради 45 годишното си сляпо подчинение на СССР!Това истината,а напъните на платените "русофили" са напразни!

80

150

преди 8 години

Между 19-30 октомври 1943 г. се провежда т. нар. "Московско съвещание" на външните министри на СССР, Великобритания и САЩ, на което Антъни Идън консултира със Сталин и *** становището да бъде бомбардирана София.Сталин е "изключително благосклонен" нека София бъде здраво ударенадокато България не изтегли дивизиите си от Гърция и Югославия.Интересно е защо "Атака" не протестира на 10 януари и пред посолството на Русия, след като решението е взето в Москва и е одобрено от Сталин, макар СССР да не е във война с България?

79

глупости

преди 8 години

не разбирате ли че това е провокация? никой руски политик не поставя такива *** цели пред Русия! Дестабилизация на България е нежелана за Русия, тук живеят стотици хиляди руснаци има много смесени бракове, руски инвестиции и тн Дестабилизиран ЕС не е необходим на Русия, а на САЩ не разбирате ли?

78

циника

преди 8 години

157, мисля че е редно да сведеш твоята констатация по отношение на Русия до управляващите във Вашингтон и подробно да им обясниш, че Русия вече не е велика сила. Стига само да успееш да откриеш скрилия с в мишата дупка Обама:)))

77

циника

преди 8 години

150, изостанал си от политкоректната интерпретация на историята. За официозната ни бг историография, ордите от 971 г. не са вече руски, а украински. Така че много моля - оплаквачките към Киев:)пък за 32-та тона злато, която една току що освободена държава трябвало да плати, можем само да се посмеем на разюзданата ви фантазия:)))

76

за Витков

преди 8 години

Този автор трябва да си провери лекарствата ,явно са му силни. Или си мисли,че живее в 19-ти век или в 47ма година на 20-ти. Какви са тези братвежи ,какви са тези откровенни простотии?!