58

Одисей 1

преди 8 години

81 Тя не може да иска нищо , защото е малолетна , нито знае , нито може , всичко правят родителите и

57

до Одисей 1

преди 8 години

от Германия: какво лошо има в това човек да е кофражист, важното е с честен труд да си изкарва прехраната, нали така. А за коя кошница от Хелзинки става дума, напомни ми моля те.Минаха 40 години от тогава, по него време служех в БНА, когато Турция окупира Северен Кипър бях новобранец. А в Германия съм от 30 години и вече съм старши кофражист-експерт консултант.

56

Одисей 1

преди 8 години

79 Защо бе Теди не е ли така , кое не е вярно от написаното , давай по дума

55

Teodor

преди 8 години

Една независима държава, която поиска да стане също част от нашето европейско семейство, бе агресивно нападната, нейна територия бе окупирана, а други нейни области - завледени със силата на въоръжени от Руската федерация терористични и сепаритистични банди.Това е най-голямата тъпотия, която съм чел напоследък

54

Одисей 1

преди 8 години

74 Пишеш за Председател на 36 Българско Народно събрание , между другото то ти гласува законите за реституцията на градската собственост и на земята и съм сигурен че си се облагодетелствал поне от единия от двата закона , освен ако не си безимотен

53

Елена

преди 8 години

Трябва ли всички да харесваме това дете ?

52

Анонимен

преди 8 години

Днес е лош ден за българската демокрация.Г-н Йорданов се *** до шията

51

Одисей 1

преди 8 години

72 Гастарбайтерчето , Десен сектор взе на изборите за Президент и Парламент на Украйна гласове в рамките на стастическата грешка , по-малко гласове отколкото Бялата Златка и Атака у нас .Много са ти стари опорките и децата вече не вярват на тях

50

Го Го

преди 8 години

Ей ***,Това дете е дар и слави България по целия свят. Ти какво си направил бе крадец?

49

Одисей 1

преди 8 години

И къде е България в този нов Велкоруски свят наречен Евразийски съюз Съветската Империя умря Да живее новата Путинска Империя на рашистите Това ли искате Като придатък на тази Империя ли виждате България

48

Българин от Германия

преди 8 години

Вчера германската ТВ ZDF излъчи предаване за ДЕСНИЯ СЕКТОР в Украйна. Тези ФАШИСТИ обучават дори 12-14 годишни деца да воюват с истинско оръжие. Украйна се управлява от чужди - вижте кой е Губернатор на Одеска област.А в Крим не бе даден нито един изстрел. В Севастопол Черноморският Флот на Русия е от съветско време ( даже от времето на цар Петър I ) и трябваше да остане до 2045 година според договора с Украйна.

47

Одисей 1

преди 8 години

Класическият историк не може да повярва на факта, че всичко в руската историческа наука от времето на Екатерина Велика, е обявено за някакъв западен заговор (циониски, масонски, илюминатски и т.н.), за да се смаже мать Русия.Теории за конспирации имат само чудаци, които се опитват да са различни от обществото. Когато цялото общество вярва, че всички от запад са срещу Русия, нямаме вече теории на конспирацията, а нова идеология.

46

Анонимен

преди 8 години

До Шопма, умрял Путин да те заплашва! Няма си друга работа и ще се занимава с дървен Шоп като теб!

45

Одисей 1

преди 8 години

Несъмнено комунизмът в Русия се трансформира и вече малцина си спомнят Зюганов, който на изборите за президент през 2012 г. също беше кандидат.Путин много умело трансформира пропастта, която остави в идеологически план комунизма с една нова, чисто руска идеология: евразийството.Днес евразийството ни представя един нов свят, съставен от Русия и Изтокът. Свят, в който руската роля вече не копира западните ценности, не ги доусъвършенства (спомняте си марксизъм-ленинизъм)

44

петко

преди 8 години

До Шоп колко години Крим е бил Украински питам аз и нали знаеш че американците спонсорираха маидана в Украина за да могат да я разграбят което много добре правят и да си направят тяхна база в Крим за да ни държат в подчинение, след като не успяха с базата направо си се разположиха тук без народа да знае

43

Одисей 1

преди 8 години

А тя е в източния пример и евразийството сочи Хазарския каганат, Волжка България и монголската империя на Чингиз хан, като фактори за благотворно влияние върху руската психология и имперска сила.Факт е, че днес историческия дискурс се връща в съвременната политика, която смяташе, че го е погребала. На този фон обвиненията към Русия, че иска да е "православна ос", че иска да е "Трети Рим", че иска да възражда комунизма, са стрелба по грешна мишена от страна на политолозите.

42

Анонимен

преди 8 години

Г-н Александър Йорданов...Кой беше този, бе? Сашо прасето ли?

41

Одисей 1

преди 8 години

В същността си евразийството стига до поразяващата идея, че виновен основно за болшевишката революция през 1917 г. е преди всичко Запада. Изобщо антизападнячеството е ядрото и същността на евразийството, което е реанимирано и днес, от доктрината на Кремъл.Проблемите за Русия идвали, според Трубецкой, още от "западнячеството" на цар Петър Велики (1682-1725), който пръв извършил реформи по западен образец и променил на Русия идентичната й карма.

40

Анонимен

преди 8 години

Путин не само поддържа войната в Украйна, но ТОЙ Я ПРЕДИЗВИКА И ПРОДЪЛЖАВА ДА Я ВОДИ , тъпо е някакви наши *** да изпращат деца там да му пеят и да славят руския империализъм ! Тези, които са изпратили наше дете там да им пее, ТЕ СА ЗА Е...НЕ !

39

Анонимен

преди 8 години

Евразийството в Русия излъчва исторически послания, то е идеология, при това първата самородна руска идеология. Формално Путин създаде Евразийския съюз като икономически съюз, но неформалната роля на евразийската доктрина е създавана вече цяло столетие. Ето защо ОНД беше пенсионирано, Русия няма нужда от формални митнически договори, а от руска имперска идеология.Евразийството като учение бе създадено в София в началото на ХХ в. от избягалия от болшевиките княз Трубецкой.