124

Ами дааааааа....

преди 9 години

*** е много близък с нашите руски дупедавци----КАТО .."ДУПЕ И ***" СА СИ.....

123

блaго блaгия

преди 9 години

до тя не се обяснявaй, мaрш дa готвиш

122

Анонимен

преди 9 години

Това че сме им дали религията а после и четмото понякога нищо не значи.Всеки има право на собствена политика както намери за добре за него си.И да,винаги е добре да си близък с някой голям но много трябва да се внимава с тази близост,да не стане лизост.

121

айде юруш

преди 9 години

Айде вече БСПто, ДПСто и златното пръстче да се активизират, че *** им дава знак...

120

Само да попитам...

преди 9 години

"Членските карти" само за руските дупарници ли са...??!

119

Анонимен

преди 9 години

Аве тоя за какъв паток пак бънува - нали сам заяви, че южен паток ***?

118

до Членска карта №7

преди 9 години

"Направете референдум за НАТО и ЕС, ще се преброим и ще видим"Няма нужда, проучванията са ясни: яко мнозинство за ЕС и крехко мнозинство против НАТО, но за военна независимост, не за минаване към Москва!Така че последвай съвета и опаковай чемаданите за Сибир и бежжж!

117

Пешко

преди 9 години

До бравотримилионният ама само в Ялта. В Евпатория регистрираха 4-милионния, а в Севастопол - 6-милионния. А па у Масква регистрираха 55-милионният турист и за награда ак.л в златния туалет у Вовиния самальот

116

Анонимен

преди 9 години

Българино,на последно място си не само в ЕС а в цяла Европа по всичко, никой не те бръсне за нищо,Европа и САЩ те използват както им дойде добре, и все още имаш простотията да развяваш байряците им и да си мислиш че си част от тях. Как може да сме толкова *** народ

115

Анонимен

преди 9 години

Дали сме им писменоста. Русия е братски народ и такъв ще остане за винаги. Българинат се разграничава от продажните политици.

114

Анонимен

преди 9 години

Не мога да разбера тези клетви и вопли за и против Русия. Много неща има в миналото ни - и хубави /Освобождението/ и лоши /сталинизма, от който пострада и руския народ/. Унгария има още по-неприятни спомени от Русия от 1956 година. Но на Орбан това не му пречи да има чудесни търговски отношения с тях. Същото се отнася и за Чехия и Сърбия. Стига с тия чувства, трябва повече разум.

113

socialen

преди 9 години

Влизането на България, както и на останалата Източна Европа, в НАТО е недемократичен акт. Нямаше никъде Референдум и корумпираните ни политици позволиха на НАТО да окупира цяла Източна Европа.

112

Членска карта №7

преди 9 години

Уф, пак ли с това злато... В медияпул все за него бълнуваш под крилото на ***...

111

Прост народ

преди 9 години

И да знаете, ако има истина в някой коментар той ще бъде изтрит - независимо от кой е написан дори и да работи за сайта! Тук могат да се пишат само общи приказки и лъжи за губене на време да се замеряме с обиди и да се мразим, НО в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ПИШЕТЕ НИКАКВИ ИСТИНИ! Не, че ще направите лошо, просто ще си изгубите времето, защото ще изтрият коментара Ви рязко след прочита му!

110

Пешко

преди 9 години

" Сфендослав очень гордился своими победами над мисянами; он уже прочно овладел их страной [60] и весь проникся варварской наглостью и спесью. Объятых ужасом испуганных мисян он умерщвлял с врожденной жестокостью: говорят, что, с бою взяв Филиппополь [61], он со свойственной ему бесчеловечной свирепостью посадил на кол двадцать тысяч оставшихся в городе жителей [62] и тем самым смирил и [обуздал] всякое сопротивление и обеспечил покорность."Тва го нема по наште учебници май май

109

Шоп

преди 9 години

Не, ***, България не се е отказвала.Ти ни дължиш неустойки.

108

Членска карта №7

преди 9 години

поправка -до 149

107

Членска карта №7

преди 9 години

до 152Направете референдум за НАТО и ЕС, ще се преброим и ще видим, кой ще трябва да си опакова багажа!

106

до 149

преди 9 години

Кой ти пречи? Те арабите и *те се мислят за европейци

105

Членска карта №7

преди 9 години

Бог поддържа крепка мишцаи ръка спасителна;той им вложи във десницасабя отмъстителна.