11

кк

преди 9 години

Вярно, проблема с гонките и глупостите, които се случват на тях, е много сериозен...Но също е много сериозен въпроса и с продължилата повече от 40 дни суша...Бих помоли Премиер-Министъра да вземе отношение и по нея...Да каже какво са се разбрали с Големия Му Колега отгоре.

10

Анонимен

преди 9 години

Бойко извади си главата от пясъка и не се бой да наказваш виновнитеКак моге премиерът да се изправи и публично да обяви, че ако накаже някого за превишена скорост това щя.о да се тълкува като "тормоз"над "деца,излязли да се повозят"Какви са тия инфантилни изказванияПремиерът няма ли сэветници-юристиОткога присъдите станаха тормоз

9

Анонимен

преди 9 години

Е*ати нежеланието за работа се чете в това изказване. Щом дойде ред управляващите да упрекват родителите за това, което става в държавата, значи.... Такива нещастници има навсякъде, имало е преди, ще има ВИНАГИ и точно ТУК е скапаната роля на всички управляващи + МВР + съда да направят така, че като бъдат хванати да отиват по затворите за дълго време да си мислят какви неудачници са, а и да се предотвратяват такива неща преди да са станали най-вече, бе! Ох, Божеее.... Защо.....

8

Избирател

преди 9 години

Държавата, къде е ?КАТ пише актове и след това какво, ще напише нов акт. Кой ще събере сумите по написаните актове?

7

Shark

преди 9 години

Да да, правителството пак прехвърля отговорността. Къде били родителите, какви родители бе тикво, тези хора са пълнолетни. Какви родители търсиш. Всеки, навършил 18г носи отговорност за постъпките си, не се измъквай, тикво, а вземи нещата сериозно, защото пак ще дойдат избори. Нали знаеш че ти мандат не повтаряш!!!

6

lele

преди 9 години

аз затова ли съм на 38 и живея с мама и тати :x

5

Анонимен

преди 9 години

Браво, Бойко! Когато човек зададе правилният въпрос, рано или късно ще се намери и правилният отговор! България се нуждае крещящо от бащи и майки, които да възпитават в любов и ценности емоционално здрави и с правилна идентичност деца.

4

Анонимен

преди 9 години

как бе тикво празна. кой слуша родителите си след 18

3

mdaa

преди 9 години

И родителите се плеснАха по челОто и си казАха: Ееева бе бацее, дубре , че казА!!!Еваларка, почваме!

2

Анонимен

преди 9 години

Държавата е безпомощна, родителите и те като децата си - българския народ до 30г. ще е малцинство, ама май така ни се пада!

1

Развеселена

преди 9 години

Родителите са също толкова безотговорни и нагли като децата си.Нали те са ги"възпитавали"!