92

Анонимен

преди 8 години

А РЕФОРМИ В ДЪРЖАВАТА КОГА? Една година мина и 1% РЕФОРМА НЯМА.Само празни приказки на килограм - и от псевдоРеформаторите и от псевдоПатриотите.Мутрата им даде няколко министерства и мръкнаха.Само дето лъжеха наляво и надясно преди Изборите.

91

Стоян

преди 8 години

Едно време при бай Тошо имаше такъв виц:Др.Живков да увеличим месото.Тошо-увеличете.Др.Живков да увеличим бензинаТошо-увеличете.Др.Живков да увеличим брашното.Тошо-увеличете.Др.Живков да увеличим заплатите.Тошо-Стигате с това увеличение.По негово време само кибрита и солта не се увеличаваше.

90

Анонимен

преди 8 години

Ние ги ловим, те ги пускат.Ние ви го сваляме, те ви го вдигат.Ей, ако не дурго поне Борисов е случил на *** и *** народ, който да го тъпрпи.Ама какво се учудвам този народ търпя един правешки овчар цели 45 години, що да не търпи и гавазина му.

89

Анонимен

преди 8 години

Тези 0.11% намаление са приети за да бъдат раздрънкани по медиите и да прикрият голямото увеличение за фирмите. А електоратът да се зарадва, нали избори предстоят, а фирмите, собствениците са богати, да плащат, и без това са задължени на обществото. Чиста пропаганда от тиквено-седесарски вид. Утре стоките ще поскъпнат, производители, търговци ще си начислят увеличението в цените, някъде ще съкратят работници, другаде няма да им вдигнат заплатите. Но това ще е после.

88

Анонимен

преди 8 години

Ударът е по малкия и среден бизнес. Олигархията е на чиста печалба. На народа подаяние - един самун хляб годишно.

87

Анонимен

преди 8 години

ТЕ ви го вдигат, АЗ го свалям.

86

Коста

преди 8 години

Соларните клетки на кого са? На баба ми сигурно.

85

пън

преди 8 години

До Професорпо какво си професор?

84

Стоян

преди 8 години

До 116100% си прав,когато купуваха трактор за 5 лв.Детска играчка нямаше за 5 лв.И Бойко е прав. Какво намалиха когато нафтата беше 1.80?

83

Анонимен

преди 8 години

Добре, че гърбавите са на власт, че не се траеше всичко да е нормално със сметките за ток. Спя неспокойно, въртя се, викам си - няма ли да ми нахакат сега двойна сметка за ток, що ми е толкова малка сметката за ток... ама дойде Бочко на власт и хоп - тройна сметка. Олекна ми.

82

НАРОДЕ????

преди 8 години

ТОВА Е ПОЛИТИКАТА НА БОЛНИЯ МОЗЪК, НА БОЛНИЯ ПОПУЛИСТ: ТОКА ЗА БИЗНЕСА СЕ УВЕЛИЧАВА ЗНАЧИТЕЛНО, А ЗА НАРОДА ПОЕВТИНЯВА СЪВСЕМ НЕЗНАЧИТЕЛНО. БОКО ОБАЧЕ МОЖЕ ДА Е СПОКОЕН- ВАКАНЦИЯ Е,ТОПЛО Е, ЛЕТНИТЕ ПАЗАРИ СА ПЪЛНИ, НАРОДЪТ МУ Е ***, ПО-***, НАЙ-***-КАТО НЕГО. И СЕ РАЗБИРАТ...И СИ ГО ИЗБИРАТ. САМО НА БЪЛГАРИЯ-ЖАЛНА Й МАЙКА. СЕГА ВЕЧЕ И МЕСТАН Я ЯХНА. ОФИЦИАЛНО. ПРЕГЪРНАТ СЪС СЪЩИЯ ТОЯ НЕХРАНИМАЙКО В СЛАДОСТРАСТНА, ОТРОВНА ПРЕГРЪДКА,КОЯТО ЗАДУШАВА ВСИЧКО И ВСИЧКИ.

81

Анонимен

преди 8 години

ВЕИ-тата натоварват сметките за ток поради простата причина, че енергото изкупува тока от перките по 20-25ст. за 1квч, а от соларните за 70-80ст. При положение че продава на около 15ст., не необходимо да си умен и красив, за да се сетиш кой е основния двигател на далаверата. Основния проблем все пак си остава задлъжнялостта от 3млрд. лв. на НЕК, което за мен си е чист фалит, когато дължиш повече пари отколкото струваш - незнам как трябва да се нарече.

80

Професор

преди 8 години

Значи, когато имаш розови пердета не е добре да пускаш и жълтата фланелка заедно с тях в пералнята.

79

Анонимен

преди 8 години

Ne ni svalqi toka, vdigni ni zaplatite i ni dai rabota! Svalql...

78

АНТИ

преди 8 години

Според плана Ран-Ът ще намалеят само българите в България!Не очаквайте други намаления.

77

Анонимен

преди 8 години

Има нещо сбъркано в тази държава, гласуваш за БСП и получаваш лява либертанска програма, гласуващ за ГЕРБ и получаваш, пак същото, но с по-висока доза популизъм. Искаш дясна политика, но няма прудставител, искаш лява, пак няма предсавител

76

Анонимен

преди 8 години

Всичкият който е на газ и ядрено гориво е руски

75

ИКОНОМИКАТА, ГЛУПАКО

преди 8 години

НАЙ-ЛЕСНО СЕ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е ПРЕМИЕРЪТ НИЩО ДА НЕ РАЗБИРА, ДА СЕ ЛЕНЗА ПО МЕДИИТЕ, ДА ХВЪРЛЯ ВИНА ВЪРХУ ВСИЧКО И ВСИЧКИ ЗА ЛОШОТО СИ УПРАВЛЕНИЕ,ДА СЕ ХВЪРЛЯТ ЕДНИ"МИЛЬОНИ, МИЛЬОНИ, МИЛЯРДИ"ВСЕ ЕДНО СТАВА ВЪПРОС ЗА 2-3 ЛЕВА- ТУ НА ТЕЗИ НЕДОВОЛНИ,ТУ НА ОНЕЗИ, САМО И САМО ДА Е НА ВЛАСТ, ДА СИ ГЛАСУВА ЕДНИ 16 МИЛИАРДА ДЪЛГ, КОИТО ЩЕ ГИ ВРЪЩАТ ПОКОЛЕНИЯ НАПРЕД, ЗА ДА ХРАНИ МЕДИИ,СОЦИОЛОЗИ,ПРОТЕСТЪРИ,КОТАРАЦИ/ДА НЕ ГИ ЗАБРАВИМ/,А ИКОНОМИКАТА, НАРОДА, СВЕТЛИЯ БИЗНЕС-ТЯХ КУЧЕТА ГИ ЯЛИ

74

дам

преди 8 години

добре дайте да разсъждаваме малкоутре Борисов подава оставка и се оттегля от политиката .... е те тогава ще стане интереснотоЩе се избият за кокала .Ще се хванат за гушата Пръмова , Рамаданчо , Валерката , Волен , Гоце и Местан като най умен от изброените , ще стане премиер.Тогава това дали вдигнали тока със стотинка или го намалили с две , ще ви е последния проблем

73

Одисей 1

преди 8 години

116 Ще видим Василев , май тогава наистина ще успем да се откопаем мечшката прегръдка