173

до 238

преди 9 години

руските агенти не са тук да душат за информация. Те са тука да спъват развитието на България за да бъде лесна мишена като Грузия, Украйна и Молдова.

172

до 233

преди 9 години

Също и предателството като вашето американофилство.

171

Анонимен

преди 9 години

американските агенти не са тайни те са в правителството начело с кефира от банкя

170

До 225

преди 9 години

Хубави приказки. Ама в самия Запад все повече хора са за провеждене на социални реформи. Испания - миналата година 100 000души. Какви размери беше стигнала безработицата от идеалната капиталистическа с-***. Ами Фарж, Лъо Пен. Хубаво освен за лошите страни на социализма, да си отваряме и за лошите на капитализма, а не да го идеализираме. Бъдещето е на Изток и Брикс ще го докаже

169

Анонимен

преди 9 години

"в България има и 120 агенти на руските тайни служби" - хахаха.България е такъв разграден двор,че всеки може да дойде и да души каквото поиска,дори не е нужно да се прави на агент.А това,до което не може да достигне,като информация,лесно може да си купи за жълти стотинки и дори ще има битка,кой по напред да му издаде тайните балгарски.

168

Анонимен

преди 9 години

Искам да чуя анализа на френския журналист и заключенията му за следната фраза:"- Моля се на Бога големите началници (лидерите на ЕС и САЩ) по-бързо да се разберат и санкциите срещу Москва да бъдат отменени."

167

до 232

преди 9 години

Не забравяй и ДПС, те също са руска партия. Вчера като беше протеста срещу депесарската прокуратура, руските *** веднага скочиха да защитават цацаров. Което само доказва, че са заедно.

166

Анонимен

преди 9 години

на времето един журналист в америка написа как е направен атентата срещу папата и по писанито осъдиха наспосле се оказа че не било така ама ние си го отнесохметака се прави пропаганда и се промиват мозъциедна жена каза и всички контролирани медии а те са почти всичките "обективни"го повтарятама не било верно- ами еда ние на сме виновни една жена каза това е и така една жена каза аде давайте

165

Анонимен

преди 9 години

Още АПОСТОЛА ЛЕВСКИ го е казал:Трабва да се освободим сами, защото в противен случаи "освободителя" ( Русия ) ще ни стане следващия ПОРОБИТЕЛ.Апостола е бил мъдър патриот и всичко, което е казал се е случило!И един съвет към платените комунисти/атакисти - НЕ ТРЪГВАЙТЕ СРЕЩУ АПОСТОЛА И ПОСЛЕДОВАТЕЛИТЕ МУ, ЧЕ ЩЕ СБЪРКАТЕ ЛОШО мишоци!

164

до 229

преди 9 години

В Китай всяко предателство на държавата като вашето русофилство ще бъде наказано. Китайците не са чуждопоклонници да работят за чужда държава....

163

Анонимен

преди 9 години

Като гледам коментарите на платените русофили, които са преки застъпници за АТАКА и БСП, статията се оказва изключително точен анализ.Както и действията на правитеството на Станишев - договор за газ на тъмно с висока цена с Русия, Договор за доставка на РЕАКТОР без да има площадка и нищо повече = дълг от 2 милярда и фалит на НЕК и договор за висока цена СИГУРНА за ВЕИ-тата на другарите и чрез политически протекции да се раздадат еврофондовете само на другарите, за направят ВЕИ-тата.ФАКТ!

162

Анонимен

преди 9 години

Щом американците толкова много държат на България, нека ни направят по-богати. Но те залагат на изпитаната схема ,с която си служат навсякъде. Правят богати политиците, а народа ряпа да яде.

161

До 224

преди 9 години

Така ли в Китай, колко американски компании като Дъдли Прешъс има, които изнасят злато, без да внасят нищо в държавната хазна. Точно от вас ще започнат, защото продажничествтото там не минава

160

Анонимен

преди 9 години

02.04.2014г. - Борисов: ГЕРБ е срещу санкции за Русия и "за" "Южен поток"Айде Ноде, обратно в клоаката от която изпълзя.

159

Анонимен

преди 9 години

не спряха с измислицитетака за 25 години направиха украинците зомбита да се бият с русияи у нас продължават

158

До 219

преди 9 години

Напротив другарю - питай младите хора какво им е отношението към Русия.. Питай високо образованите хора какво им е мнението за Русия. С две думи не щат и да чуят за руската идея, и великия ви социализъм. Или казано по още по елементарен начин - пет пари не дават за Русия, а гледат на Запад там какво се случва и как се случва.

157

до 218

преди 9 години

Не просто ще пратим троловете и в затвора. Вие руските *** имате късмет, че не сте в Китай. Там за такова предателтво срещу държавата нямаше да се отървете само със затвор :)

156

Бау

преди 9 години

Всъщност двойните сметки бяха лесно постижими. Публична тайна е, че някой с подходящата техника може да манипулира електромерите и то много бързо и лесно. Подбираш една група хора, пращаш екипи да им надуят сметките. Избираш сезон, когато потреблението се повишава така или иначе. Тези хора надуват гайдата и вдигат олелия. Хората без надути сметки стават подозрителни и започват да вярват, че и те са измамени. Като наемеш и малко хора да лъжат и викат и дават интервюта и готово.

155

Анонимен

преди 9 години

Да, обаче се оказа че газа от Азербайджан не е толкова много и не си заслужава изграждането на газопровод. Стига партенки !

154

Do 206

преди 9 години

Щом смяташ, че е необходимо да платиш на 70 000 човека или колкото там е броят им, за да бъде свалено правителство, а не да се ползват други механизми, като се беше случило - повишаване цените на горивата и на газта ( пряко зависещи от Русия ) значи си доста елементарен човек, каквито са повечето комунисти. Това, че не желаеш да приемеш действителността е друга характерна черта на комунистите - като коне с капаци. И на черното ще кажат бяло щом в името на майка Русия.