46

Шойбле се ...

преди 8 години

... провали политически и морално, и трябва да понесе отговорността, и да се оттегли. Времето за това отдавна дойде!

45

Анонимен

преди 8 години

Краварите никога няма да разрешат на техните *** от Брюксел и Берлин да пуснат Гърция да излезе от еврозоната, защото тогава за Гърция се откриват други възможностти които могат да обърнат на 180 градуса геостратегическия баланс на силите в региона. Това са само фишеци на немците.

44

тролгеносен

преди 8 години

Ципуракис пак искаше в 12 без 5 да изшикалкави.Да ама не! Кога лъга по трибуните що не рева бре?!?!? Ай ся, кат си толкоз ербап *** обясни на пенсионерите що нямат пенсии!! Нал' си пич!!

43

Анонимен

преди 8 години

Атина опровергава: Няма германски план за изваждането ни от ЕврозонатаСпоред държавния министър Никос Папас предложението на немският финансист 1 Шойбле "не съществува"

42

Анонимен

преди 8 години

Гръцкия финансов министър каза , че такова предложение не съществува , и публикацията може да фалшива

41

Анонимен

преди 8 години

***. Гърците няма никога да приемат. Може да излязат само ако те Гърция реши, а решат ли да излизат от еврозоната ще се обърнат към Русия, и тогава краварите във Вашингтон ще напълнят гашите и така ще ми набият канчето на тоя Шойбле, немците на крака ще им ходят в Атина да ги молят гърците.

40

Марто

преди 8 години

Гърчолякис гризнакис дървакис

39

Анонимен

преди 8 години

Слава на Германия ..

38

факт

преди 8 години

Никой вече не вярва на лъжливите гърци и няма да им дадат пари, докато не са сигурни, че ще има реформи и че ще си връщат заемите - в края на краищата това означава сероизно обедняване на гърците за десетки години напред - неизбежно е.

37

говорит Москва

преди 8 години

Гърци, дръжте се ! Три камаза със рубли пътуват към вас !

36

НФБ

преди 8 години

До АнонименНа бутилка Узо че дори да напуснат евро зоната гърците ще живеят по добре от днес присмиващите се българи..

35

Анонимен

преди 8 години

Гърците ще дадът спецялен статут на имигрантите от Африка и Азия и ще ги впрегнат да работят за тях и никой неможе да им каже нищо.

34

магнати и данъци

преди 8 години

Много са му къси ръчичките на Ципрас да докопа корабните магнати и да ги накара да плащат данъци. Досега никой не е успявал. Те имат и друг вариант - регистрират корабите под флага на Панама и пей сърце, гуд бай Гърция!

33

Анонимен

преди 8 години

До Aeonще стане някаква...имай доверие гърците са тарикати. Имаш ли в главата, не ти патят краката.

32

леди

преди 8 години

До до 55Беше Либерия, но 2014 Гърция е с най големия търговски флот в света. Имай предвид гръцките острови които никак не са малко.

31

Анонимен

преди 8 години

до 68Говори ни ,че БГ има нов 16млрд дълг и сравнено с гърците сме направо ужас

30

Никос

преди 8 години

Еврозоната ще се закрива, а германците ще си платят репарациите, които дължат от 1945 г. насам.

29

щрудел

преди 8 години

Ако Ципрас има желание да обложи с високи данъци корабните магнати и което е по-важното да ги събере тези данъци, дългът ще се стопи за няколко години. Гръцките корабни магнати са ултра-богаташи които прикриват доходи и укриват данъци десетилетия наред. И това се знае от всички политически партии, вкл Ципрас.

28

Анонимен

преди 8 години

Ако Гърция излезе ,Турция ще се опита да влезе в територията и -причините са многоРусия уж отначало няма да се намесва , после ще защити християнството и ще се намеси , но истинската и цел е излаз на стратегически морета Запомнете какво написах

27

НФБ

преди 8 години

До (-_-)Смях. ..тай бедната страна в ЕС се смее на Гърция. ..хората явно са толкова *** че не осъзнават своето трагично състояние. .какво ги коментирате гърците. .те ще се оправят ние няма да се оправим с тази. .липсват ни политици с топки..от 20 16 година се замразяват заплатите н България. .това какво ви говори. .