37

до 29

преди 9 години

да те питам защо на хората им плащат нощен труд на полицаите НЕ? защо теб като те лепнат пиян не те гонят от работа и не те сочат с пръст а минаваш с глоба, защо като не си плащаш актовете не ти ги вземат от заплатата, защо можеш да бъдеш по политическа партия а он не? защо имаш право да ходиш където и когато си сакаш а полицаите чакат разрешение да излязът от общината нерде живеят, защо не те командироват на 400км от вас 2 години да вършиш работа за която не е твоя ??? разбираш ли защо ?

36

журналист

преди 9 години

След управлението на Орешарски , Йовчев , Писанчев и всички слуги на БСП-ДПС резултата е този . Не може след тези престъпници полицаите да са света вода не напита . Във всички криминални структури има полицаи . Добре , че понякога журналистите показват какво става .

35

Анонимен

преди 9 години

Ще гласувам за тая партия която поеме като ангажимент да премахне всички тия привилиегии на полицаи и военни, какви са тия глупости, хем не вършат никаква работа, хем се воядт 1-ва категория труд, хем не плащат осигуровки, хем и 20 заплати при пенсиониране, че на всичкото отгоре като вземат пенсията и се цанат некъде охрана и заемат работното място на някой друг човекНЕМА ТАКИВА НАГЛЕЦИ !

34

Анонимен

преди 9 години

Верно, слуги на лева са :)

33

Анонимен

преди 9 години

След като милиционерите 4 години безропотно бяха машина за репресии в ръцете на фашиста Цветанов, от там нататък нямам никакво уважение към тях!Тогава като газеха човешки права на поразия защо не протестираха?

32

Анонимен

преди 9 години

Само не ми е ясно,точно благодарение на тях ,народа е тормозен и унижаван от политиците + това почти няма полицай който да не е свързан с някаква незаконна дейност,а и искат и по бързо пенсиониране ,че пак народа да ги издържа

31

1

преди 9 години

На когото не му харесва държавната службица да подава рапорт за напускане ВЕДНАГА! Не мога да разбера защо не се уволнява ВЕДНАГА всеки протестиращ срещу държавата държавен служител?

30

do Иво

преди 9 години

що не те виждам сега да стачкуваш за цената на тока?

29

Пешко

преди 9 години

До психолог от МВР Стига с тези не доказани статистики.Отговори защо на пример полицаи прикриват джебчийките от Варна.Сам шеф на трето рпу се изненада ,че в записа нямало нещо не обичайно.

28

до 29

преди 9 години

сега гледах фиша със заплата на роднината. 649лв( основна+звание+стаж) а за народа дето що не протестират и те че нема доживеят до пенсия? то тва не ги интересува така че .... браво на хората

27

Анонимен

преди 9 години

Много е опоскана държавата по-лошо ще става докто не се измете крадливата пасмина на прехода Абе те на социалните привилегии на полицаите посегнаха ама ромите не никой не посяга! Явно на тази власт не и трябват българи тряват и *** такива ли са разпорежаднията на висшестоящите отвъд океана?

26

избирател-безпартиен

преди 9 години

Вместо да се ядосвате другари уж синдикалисти полицаи подавайте си оставките като не ви харесва и кой от където е . Вече никой не ви уважава и никой не се интересува от вашите претенции за привилегии .

25

Иво

преди 9 години

Егати наглеците. Като ги пращаше овчия да бият студенти не протестираха. Искат да им пипнат пенсията и вече не щат да са слуги на политиците. Както сте срещу народа си за едната заплата така и сега ще бачкате без да мрънкате и ще се пенсионирате на по-нормална възраст.

24

оставка !

преди 9 години

бойко оставка, цялото правителство да си ходи, айде мафиоти стига вече, само крадете! айде марш американски лакеи, само загуби мизерия и хаос за България от вас!

23

Анонимен

преди 9 години

Вън *** от МВР ,които по нареждане от Мутин и Педведев клатят БГ.

22

Анонимен

преди 9 години

стотиците протестиращи поискаха оставката на МВР-шефа Румяна.............нЕ Румяна Е виновна а тоз койт' я тури там - Тиквоний

21

психолог от МВР

преди 9 години

Уважаеми сънародници , хайде да погледнем протеста от друг ъгъл . В последните няколко месеца се разбиха контрабандни канали за стотици милиони левове. В тях участваха другарите началници от БКП-БСП.ДС . Публична тайна е , че при управлението на БСП тези хора си получаваха рушветите ежедневно . Е сега как да кажат , че за това протестират . Да ама не . Този път ще си го получат .

20

Ушев

преди 9 години

Ушев е нагъл.Не стига че цял живот нищо не прави,ами и по рано пенсия,че да не си дига *** всяка сутрин,да спи до късно... и пак нищо да не прави !

19

шоп

преди 9 години

Боци, Боци, Боци, Боци!България е единствената държава в Европа, в която никога не е имало роби. Но за сметка на това политици с робовладелческо мислене и манталите бол! И сега!

18

Веско

преди 9 години

Протестиращите днес ще бият протестиращите утре,как да си съпричастен?