109

МИЛКА

преди 9 години

Самият факт, че всички седите тука да плюете парада, говори колко ви е яд!Ако е толкова маловажно нещо, защо му обръщате внимание?Или е просто много кисело гроздето, защото е високо?И на никого не му пука за русофобите....

108

Аз съм прост...

преди 9 години

До руснак от Русе1945 парада е воден от Рокосовски, ясно колко си руснак!

107

хахаха

преди 9 години

Колко смешно, и всъщност жалко изглежда отстрани поредният опит на режимът в севрноазиатская да полира поданиците си!

106

Анонимен

преди 9 години

До брейЗнам какво се случва. И по-добре , че се е случило. Аз исках да отбележа какво може Германия като военна технология. :)

105

анонимен

преди 9 години

да се чули каубоите да се заяждат със сев корея китай индия а те бяха напарада изводът остава за вас

104

Анонимен

преди 9 години

Виждам че путинофилчетата се сбират по малко. Сега вече дискусия не може да има. Изкарайте си парите за евтина водка и пица. Винаги ще си останете лесноманипулируеми и безинтересни!

103

Аз съм прост...

преди 9 години

До смехЗа да направят парад американците ще, трябва да си докарат техниката от различни държави по света!

102

ТОТО

преди 9 години

Citizen, а ние с МИЛКА отиваме в парка да си пием биричка за празника.Ти си стой тука и си цъкай минуси и хвърляй слюнка от злоба и яд....И няма да станеш културен никогаш.Бившите партийни секретари си личат отдалече.Те най-много плюят Русия....

101

Анонимен

преди 9 години

Като гледам към положението преди 40-50 г.,като гледам положението и днес,и до днес - да няма някаква грешка,защо истинските "победители" парадират и ликуват,а истинските "загубили" си гледат работата и цепят напред като водачи на Европата и ЕС?! А народът от "победителите" налита ли,налита да се измъква към земята на "победените" ?! Хмм,че странен свят....

100

Berlin

преди 9 години

Какво стана с двата счупени танка, дето бръмчат, но не помръдват? Надявам се да не е валял дъжд, защото куполите им са от кадастрон и могат лесно да се разкиснат.

99

До Анонимен 83

преди 9 години

Така беше! Китайците ще получат няколко дивизиона от С-400 "Триумф" и веднага ще разглобят една ракета и ще започнат да я тиражират в стотици екземпляри. Горките американци - няма вход за тяхната авиация и крилати ракети. И япончетата няма да проникнат! На парада маршируваха в един строй арменци и азери! И повечето от СССР. Най-важното в този празник, е това, което вбесява натовците, че руският народ се сплоти както никога! И че Китай е с Русия и във военно отношение. Който не отишъл, не отишъл!

98

МИЛКА

преди 9 години

Citizen, а извинявай да личния въпрос, но твоето име да не е Башар Хюсеин????

97

Анонимен

преди 9 години

На девети май се празнува победата на сталинизма над хитлеризма. Празнуват сталинисти, съветофили и, към днешна дата, путинисти.Капитулацията на Германия се празнува на 08.05., а краят на войната на 02.09.

96

Симеон

преди 9 години

До тези, които ми сложиха минуси:Нима не е вярно, че Сталин и Хитлер сключват пакт за ненападение и не нахлуват и двете армии в Полша?

95

МИЛКА

преди 9 години

Над 30 от жителите на ЕС дори нямат европейски, та какво да говорим за християнски корени!ЕС е най-лошото нещо, което ни се е случвало!А любимото ви НАТО купиха хиляди декари от родната земя за по 0,0000001 ст. за американски бази!И за какво ревете, ***, яд ви е, че Русия не се продаде на жълти стотинки като нас ли?

94

GENERAL GADORIAN

преди 9 години

Китайците рано или късно ще изпреварят Америка. Във всяко отношение. Просто те комбинираха по перфектен начин комунизъм и капитализъм. Всичко им е във възход. И промишленост и технологии. Една държава за да просперира трябва да произвежда. А ние бяхме на ниво куфарна търговия, сега даже май и тя позачезна. Чакаме на НАТО да ни пази и ЕС да ни спонсорира. Що ли знам че безплатен обяд няма. Скъпо ще си платим. С най скъпото. Да ние не сме 1 милиард и с огромна територия, но това не означава че трябва да сме в положението в което се намираме.

93

Анонимен

преди 9 години

Не видях бронетранспортьорите за водка? Руснаците може да нямат достатъчно патрони и пушки за всеки войник, ама съм сигурен, че водка ще им осигурят. Че да бият врага с бутилките по каските ... Ай сиктир от азиатски комплексарщини. Да си гледат южните граници, че след 20 години ще бъдат китайски. Да видим, дали ще им помогне оръжието тогава!

92

Анонимен

преди 9 години

Ако падне пълната забрана Германия да произвежда оръжия за армията си тя ще го прави много добре, всички знаете това. През ВСВ са докарали такива оръжия в СССР , че ушанките не са знаели к'во се случва.

91

ИСТИНАТА

преди 9 години

БРАВО НА ПУТИН!!!

90

Eurofighter

преди 9 години

Айде, нахраниха матриала с грандиозният парад, изхарчиха един куп грешни пари, който е по- *** ще се напие от удоволствие при вида на безаналоговото руско джилязо, което за да върви без проблеми, бащицата уволни 20 генерала! А който е и малко умен, си задава простият въпрос, как победената страна осигурява десетина пъти по- добър и достоен живот за гражданите си. И като си отговори, отговорът е ***, гласуват с краката си! 2 милиона гласуващи с краката за последните 2 години!