149

Националисти!!!!

преди 9 години

турци не ви харесвам като хора.... вие сте ни ЧУЖДИ!!!! ПОРОБИТЕЛИ!!!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!! НИКОГА ВЕЧЕ РОБСТВО!!!!

148

Анонимен

преди 9 години

Turcia ima vazmojnosti da klati politi4eski i ikonomi4eski cqla evropa zatova s tqh shega ne biva

147

Анонимен

преди 9 години

Турските сапунки ме отвратиха от тях като народ. То не са еснафщини, какво ще кажат хората, бъркане в работата на околните, клетви и сплетни, лъжи и злоба. Бащи пребиват дъщерите си. Чудя се как майките от типа Бг мама се прехласват по тях като има толкова много негативизъм у тях. Негативен народ, който силно мрази, но слабо обича. Това са турците.

146

Шоп

преди 9 години

Не разбирам от какъв зор трябва да си разваляме отношенията с Турция, заради нещо, станало преди 100 години. Заради нещо, което пряко не ни засяга. И заради нещо, което всъщност не е нито геноцид, нито масово изтребление. Сами се набутваме в неприятности, заради чужди интереси.

145

Анонимен

преди 9 години

Турските сапунки ме отвратиха от тях като народ. То не са еснафщини, какво ще кажат хората, бъркане в работата на околните, клетви и сплетни, лъжи и злоба. Бащи пребиват дъщерите си.

144

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЙКАТАами като е толкова хубаво в турция, чий го търсиш на гурбет в европа, а не идеш в турция?

143

Анонимен

преди 9 години

... очерняла турската история. Какво ли да кажем за 500 години липса на българска история. То бива мюсюлманска наглост, ама турската минава всякакви граници на комплексарщината. И стига ги превъзнасяли за супер модерна държава. Един подобрен катун и реки от кич. Да не бяхме ходили - да ги разправяте тези суперлативи, но за съжаление чисто служебно ми се наложи да ходя и да гледам този кич и грандомания. На екскурзия не бих стъпил. Имам някакъв вкус все пак.

142

Анонимен

преди 9 години

арменски геноцид - 1915 г.; създаване на турция - 1923 г. (след гръцкия геноцид). не разбрах как точно се очерня историята на нещо, което го е нямало?

141

Анонимен

преди 9 години

До ХА ХА ХАTursim balgari za opiti

140

що така

преди 9 години

Абе нали сме в НАТО и ЕС. Защо Бойко така се притеснил от реакцията на Турция. Давайте смело напред. С нас Европа е в сняг и пек...

139

Анонимен

преди 9 години

Edin ot posledtstvaniyata e nalivaneto na bg s 2 miliona arabi bejanci

138

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯНямаш представа колко си прав! Но останалите хора имат слаба памет.

137

Анонимен

преди 9 години

хайде тогава послушно /водени от ДПС естествено/България да си предаде земята и всичко в ръцете на Турция ,да си пренапише историята /че не е имало въобще българска държава никога/ ,че не са убивани българи ,дружно да станем ''***'' ,да кажем че просто трябва пак да има османска империя и така ще сме добри милички и благонадежни съседи-мечта за ердоган...

136

до гурбетчия

преди 9 години

Може пък да ги намалят, за да спечелят от оборота? Или да започнем да внасяме от бивша Югославия където не се лансират безвкусни сортове заради по-малката намеса на ЕС?

135

Анонимен

преди 9 години

da ne znayat mnogo mnogo da ne im spretneme edno veto na gazovete prez garcia!

134

Анонимен

преди 9 години

До 196Търговското салдо между България и Турция е в полза на България с около 1 млрд, така например за 2013 година износа на България за Турция е около 3,9 млрд, а вноса от Турция към Българие е около 2,95 млрд, ако си посещавал Турция като турист и си се вглеадл в обзавежаднето на хотелите с учудване си щял да забележиш, че 45-50 % от санитарията, оборудавнето и мебелите в т.ч и матраците, на които спиш са произведени в Бг

133

Анонимен

преди 9 години

Ей, стига сте ми правили реклама на скапаната Сърбия, която разпали 2-ра балканска война с цел ГЕНОЦИД над българите!

132

Анонимен

преди 9 години

не знаех, че турция е като бсп! хем иска да наследи предишното, в случая османската държава, хем не ще да отговаря за зверствата!

131

до василев

преди 9 години

Нещо не си го разбрал както трябва,това е пьрво,а второ,василев/а ,що всяка една тема я обрьщаш на руска тема,ние тук обсьждаме друго?

130

Анонимен

преди 9 години

Като спрат турските зеленчуци ще започнем да внасяме от Сърбия, там пазят старите сортове и имат онзи вкус, който всички помним. Казвам внасяме защото у нас вече не се произвеждат същите сортове от големите производители, а малките са избутвани от пазара.