118

Az

преди 9 години

Glupava i nevyarna statiya!Za napadeniya mislyat samo naglite severoamerikanci i prokletoto im NATO.

117

Анонимен

преди 9 години

Досега обаче САЩ и Европа не са направили много за Украйна.Държавата много голяма и трябва да внеса много пари, за да помогна на Украйна. Ама винаги най-добре да помогнеш себе си сам.

116

славянин

преди 9 години

Момиченце на възраст три години и един ден може да се вземе за жена след полов акт. (Талмуда 1935 г., Санхедрин 69, стр. 469)Ако евреин е имал полов акт с нееврейска жена, независимо от това дали е било момиченце на три години или зряла, жена омъжена или не..., вследствие на това, че евреинът е имал преднамерени полови ссношения с нея, тя трябва да бъде убита, и то така, както е в случая с животните. Защото иначе заради нея евреинът може да изпадне в беда. (Талмудическа енциклопедия(цитатите са главно от Вавилонския Талмуд)

115

Анонимен

преди 9 години

Ами НАТО и САЩ да направят пролетна дефанзива в Украйна, стига са лъгали глупавите украинци.

114

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 185Да, прав си и затова сега Германия ще върне жеста на САЩ като потъне с краварите. Нас да ни оставят на мира. Нато да мята бомбите по Русия от *** Германия,а не от БГ.

113

славянин

преди 9 години

Талмуд е събраните закони на юдейската религия. Явява се основния богословски сборник на юдеизма.Ето ви няколко цитата, дословни.Когато възрастен мъж има полови сношения с малко момиченце, това е нищо, защото ако тя е по-малка от три години все едно ще е да забиеш палец в окото. Сълзите се появяват, но зрението се възвръща. Така и невинността се възвръща при момиченце, което е по-малко от три години. (Талмуда, кетбот 11 В)

112

взгляд

преди 9 години

за какви офанзиви в украина мечтаят за какви 5 лева ха ха ха ако има някаква атака тя е постепенна и то на вашингтон

111

Анонимен

преди 9 години

Историята е учителката на народите! Тъй, че който е наясно с историческите факти ще знае, че Киевската Рус е Русия, а Украйна и изконна руска земя, като т.нар. "украинци" са си всъщност автентични руснаци, така както т.нар. "македонци" са си истински българи! Историята е важна, необходима и велика наука! Да си просветен означава да си исторически осведомена и ерудирана личност, която не се поддава на лъжепропаганда! Българи и руснаци са славяно-православни братя по дух и култура! ДА ЖИВЕЕ!

110

Анонимен

преди 9 години

Според изявлението на Кристоф Гомар, американското разузнаване, използвайки авторитета на НАТО, предостави лъжливи сведения за нахлуването на руската армия в Украйна.Проблемът на НАТО се състои в това, - подчерта генералът, - че американското разузнаване има решаващо значение за алианса... От НАТО заявиха, че руснаците подготвят нахлуване в Украйна, но, по данни на френското Управление на военното разузнаване, нищо не потвърждава тази хипотеза.

109

Анонимен

преди 9 години

По данни на френското разузнаване, Русия никога не е подготвяла военно нахлуване в Украйна, заяви ръководителят на френското разузнаване генерал Кристоф Гомар пред Националната асамблея на страната.Установихме, че руските военни не са поставили нито командни пунктове, нито полеви болници, които биха позволили да се извърши военно нахлуване. Освен това подразделенията от втори ешелон нито един път не са се преместили, заяви генералът.

108

фото шопче

преди 9 години

Фотошопа на Цру съобщава на малобройните си почитатели, че целия му творчески колектив полага свръхчовешки усилия, и скоро ще бъде представена една истинска, ама наистина съвсем истинска снимка, на руски танкове на територията на вече бивша Украйна. Снимката ще бъде в колор и ще е цветна, в смисъл шарена.

107

до 164 от славянин

преди 9 години

В последните си дни на живота си Хитлер казва че ''германският народ не е отговорил на очакванията му и се е оказал по-калпав от руските ''***'', затова и си е заслужил съдбата''! Та значи ''получовеците'' е.аха мамата отвсякъде на ''свръхчовеците''......................невероятно, но факт! Те и досега ''свръхчовеците'' се чудят как винаги ''получовеците'' им е.ават мамата!

106

****

преди 9 години

Не в Украйна,а в САЩ готви пролетна офанзива Русия,както сащ готвеха по света,това повикало това отговорило!Така е в живота.

105

Анонимен

преди 9 години

Френското разузнаване вече нарече американските и натовските твърдения- лъжа, така че нека САЩ да си крякат.

104

Аз

преди 9 години

Такива нелепи статии само помагат на руснаците в пропагандата. Както се казва - дай на *** достатъчно дълго въже и той сам ще се обеси. Та така и с Вашингтон пост...

103

оф

преди 9 години

лилипутин, псевдо славянина и останалите ***, съвсем скоро ще зацвилят от кеф, смучейки кафеви американски близалки с вкус на Кока Кола...

102

до Жаловит читател

преди 9 години

И аз ще работя утре. Обаче на тебе не ти ме е жал! :)

101

аз

преди 9 години

Не знам само Сорос и компания на статия ли ви плащат или на месец. Журналистическа ***!

100

nnn

преди 9 години

Френското разузнаване казва, че американците измислят някаква подготовка на Русия за агресия в Украйна, но нашите промити мозъци продължават да плещят глупости. Медиите ни също. Както в Украйна и у нас върви подмяна на историята. Дано разумът надделее над слабоумието.

99

до 167 от славянин

преди 9 години

За времето когато е бил жив е успял да депортира по-голямата част, след смъртта му на власт идва ''демократът'' Хрушчов и въвежда някои ''демократични'' промени!