108

Nox

преди 9 години

"Кой имаше интерес от свалянето на боинга"Гледай сезон 1, eпизод 16 на Arrow излезнал в ефир 2013та. В него Оливър (Arrow) и Слейд (Deathstroke) се намират на остров, на който се намира частна армия от наемници. Намират също и руска ракетна остановка, за която спекулират, че ще бъде използвана за сваляне на пътнически самолет и разпалване на война.Гледай сезон 2, епизод 1 на Sherlock, излезнал в ефир 2012та, където намериха пътнически самолет натоварен с трупове с цел разпалване на война...

107

войнствена реторика

преди 9 години

Войнствената реторика в тази статия, срещу Русия, подозрително много напомня нацистката пропаганда, отпреди 75 години.

106

Анонимен

преди 9 години

До ШпиончевА тези власти не биха ли могли да се доберат до информацията, която би могъл да има Немцов, преди да го убият? Или трябва да го убият , за да търсят такава? Много банално...А , чакай, нали Русия живее в 19 век, тогава така се е правело - убиват човека, после ходят да му претърсват къщата евентуално да намерят нещо. Ако не -убиват рода му до девето коляно...

105

без стойност

преди 9 години

Тази статия няма никаква информационна стойност и си е чиста примитивна антируска пропаганда!

104

Анонимен

преди 9 години

САЩ могат да свалят Путин само отвътре...това и правят. Една и съща схема вече 250 години. Много елементарно. жалко че толкова заблудени хора има, които все още вярват че като падне Путин и едва ли не света ще е друг. Утре сме ние наред, поредната енергийна шистова брънка в голямата машина. Жалко и за руснаците, зла участ....

103

уйо

преди 9 години

Американците ако не предизвикат война ще изчезнат, имат дългове които никога не могат да върнат. Ако Китай и Русия си поискат парите ФАЩ изчезва и ще видите американци как си търсят работа в България.

102

прекрасна статия

преди 9 години

Вашата прекрасна статия така ме вдъхнови, че се възхищавам все повече и повече от Владимир Путин. Благодарение на вас, станах негов горещ привърженик и си го гледам и си го слушам по сто пъти на ден. Желая му успех! Моля, пишете по-често за Владимир Путин! Доставяте огромно удоволствие на цялата аудитория!

101

Анонимен

преди 9 години

До ВасилевВасилев, нали ти казахме- ти си привилегирован тук и не можем да ти отговаряме достойно. Не се възползвай,не е почтено. :)

100

Nox

преди 9 години

Помните ли какво казваше Асад в интервю?"Външната подкрепа никога не може да замени вътрешната."Ето, за това е цялата работа. Агенти на НАТО, ЦРУ и NWO са го убили тоя, в опит да обърнат общественото мнение срещу Путин, и за да опитат да съберат вътрешна подкрепа за свалянето му от власт чрез преврат. Това обаче няма да стане.А теориите, как Немцов имал "доказателства за руска армия в източна Украйна" са толко смешни. Ако имаше такива -- да ги е начил на интернет на всеобщо достояние...

99

Анонимен

преди 9 години

До адвокатСамо си отговори на въпроса КОЙ има интерес от това. Това е поредица от въпроси и е много интересна :Кой имаше интерес от , забележи, снайперист на Майдана? И какви бяха последиците.Кой имаше интерес от свалянето на боинга и какви бяха последиците?Кой имаше интерес от обстрела на жилищен квартал на Мариупол и какви бяха последиците.Ако си отговориш безпристрастно, ще си зададеш други въпроси.

98

Ник

преди 9 години

Не че може да не е прав, но от къде е на 100% е сигурен че зад убийството стои Путин. Също толкова вероятно може да е и от опозицията или тайни агенти на САЩ, последиците го доказват. Всяка новина в света може да е голяма лъжа.

97

Анонимен

преди 9 години

До ВасилевВасилев, няма да спорим с теб . Ти си привилегирован тук. Ще ни изтрият отговорите.

96

Напрежението е тук

преди 9 години

Този защо се занимава с Русия,а не сподели за Българските терористично-олигархически групировки,за премиера с тъмно минало,за външният министър натрапен от САЩ,за КТБ,тефтерчето,Ало Ваньо,източването на здравната каса,съдебната система,реалната безработица,колониалната политика и т.н.

95

Анонимен

преди 9 години

До съдебен заседателА на болшевишкия съдебен - *** , ***, но последователен.90 % от вас, сегашните либерасти сте подавали молби за влизане в БКП, т.е. да ставате комунисти. Още тогава партийните комитети са ви разбрали що за стока сте и са ви 'оценили' . Сега си връщате . По-добре '***' , отколкото *** либерал-болшевик.

94

Анонимен

преди 9 години

До адвокат от една ушанкаАдвокате, тази 22 годишна манекенка-компаньонка е ОТКАЗАЛА да съдейства на полицията. Единственото й твърдение е било, че нищо не е видяла и нищо не си спомня. Ето ти отговор и се потруди да го проучиш и ако можеш да го опровергаеш.

93

Georgi

преди 9 години

Triabva da si napulno slqp i kuh za da mislish, che Putin e ubil Nemcov i da ne osuznavash. che imenno sganta ot Amerika go e napravila...

92

анализатор

преди 9 години

като чета се сещам само едно: ГЛАДНА КОКОШКА / в случая петел ... може и кравар ../ ПРОСО СЪНУВА .... хехехе или :ОБОНГО БАМА .... БАНАН :))))

91

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКакъв морал за василев, освен това василев утре го чака цял ден миене на *** с америката.

90

Kratos

преди 9 години

Ако 10 хил. души шествие на 9 милионна Москва ви се вижда много , то и протеста на Волен Сидеров от онзи ден е голям ...

89

Анонимен

преди 9 години

Шефа на Тотал искаше Тотал да спре да търгува петрол с долари, открито говореше, че няма никаква причина петрола да се търгува с долари. Беше приятел на Путин и Рисия. Саддам и Кадафи също искаха да търгуват петрола си в други валути, а не в долари.