20

Анонимен

преди 9 години

Значи, аз се обръщам към ФСБ да не си и мислят да си избършат задниците с т.нар. руски националисти. По данни от нета е стреляно с шест патрона от различни фирми производители( ако са искали да прикрият следите да са ползвали револвер). Четири са попаднали в Немцов, а два са пратени на вятъра и то от минимално разстояние. Шест е звездата на Давид, четири е кръста( Немцов е приел православието), петък 23, 50 часа - Шабат, мост, млада любовница, липса на бризки камери, оставяне на жив свидетел и най- важното действано е когато не е имало хора от службите, които са следели лицето денонощно. Извен

19

Анонимен

преди 9 години

Руските олигарси дадоха да се разбере, че не са доволни от свещената война на Путин срещу Украйна и Запада, която им струва четвърт от тяхното богатство. Путин не се впечатли. Той знае, че може да унищожи всеки от тях, защото под контрола му са всички силови структури. Но оправдана ли е тази увереност на Путин?Одисей 1

18

Ружди

преди 9 години

До бгНЯМА КАКВО ДА САЗДАВАМЕ ГЕРМАНИА Е МУСУЛМАНСКА ДАРЖАВА КАКТО И ШВЕЦИА , АНГЛИА И ФРАНЦИА , ВИИ МАИ ИСКАТЕ ДА САЗДАВАТЕ ХРИСИАНСКА ТЕРОРИСТИЧНА КЛЕТКА А КАУР

17

за Гурбета...

преди 9 години

КОМУНИСТИТЕ ОБИЧАТ БАБАИТИТЕ И СМЕЛИТЕ---ЗАЩОТО НЯМА ДА ГИ ТЪРСЯТ, ОТКРИВАТ ,ЗАЛАВЯТ ...И ЧАК ТОГАВА да ги УБИВАТ!КОМУНИСТИТЕ СА "МЪРЗЕЛИВИ ЧИНОВНИЦИ"----ЧАКАТ ДА ИМ СЕ ПОКАЖЕШ САМ! Затова всички мразят американото --защото с малко музика ,цигари , уиски, електроника , хубави списания и стоки ---съсипа една огромна ядрена империя като СССР.Така е брато...цървулите не обичат умните и кадърните!

16

Ружди

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯАЛАХАУ АКБАР АБИ , В КОИ ГРАД СИ В ГЕРМАНИА АС САМ В БАДЕНБАДЕН ДАИ ПОЩА ДА СИ ПИШИМ

15

ha ha

преди 9 години

Тези доказателства да не са като онези за самолета? Които така и никой не ги видя.

14

бг

преди 9 години

Нали еврейските животни в САЩ също разполагаха с доказателства(сателитни снимки)?

13

бг

преди 9 години

Значи имало е руски войски в Покрайна и еврейския *** Германцов единствен в света е разполагал с доказателства,според укро-мутантите.

12

Анонимен

преди 9 години

Порошенко е патологичен лъжец (то иначе как въобще да стане милиардер де) от къде да има Немцов доказателства за руски войски в Украйна, ако американските спътници и разузнаванията на цялото НАТО нямат такива.

11

РАЗБИРА СЕ!

преди 9 години

ПРИ ОБИСКА ---РУСКАТА ПОЛИЦИЯ , ВЕДНАГА ПРИБРА ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ЗА РУСКИТЕ ВОЙСКИ В УКРАЙНА!ТО--ТОВА БЕШЕ И ГЛАВНАТА ЦЕЛ НА ЗАНЯТИЕТО НА КГБ , СЛЕД УБИЙСТВОТО!КОМУНИСТИТЕ НА ***--ЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ!!!

10

бг

преди 9 години

Според укро-*** след като Хитлер се е самоубил са изчезнали всички доказателства за съществуването на концлагери.

9

Bulgatani

преди 9 години

Това е просто "Боинг N2", и нищо друго. "Необходима жертва", веднъж каза Березовски. Съжалявам за Борис Немцов.

8

до 8

преди 9 години

Е разбира се, как! Те руснаците са най-лошите, най-агресивните, най-бруталните и винаги доказателствата в подкрепа на тези твърдения липсват. В замяна на това участниците и инициатори на над 100 войни са с кристално чисти ценности за мир, демокрация и справедливост.

7

Анонимен

преди 9 години

тия доказателства са от серията сателитни снимки отпреди десет години и разкази по преразкази на очевидци...Абе десета помия доливате!голямата хранилка ли е отворил чичо Сам?

6

55

преди 9 години

Ами,не е вярно те сепаратистите са обикновени хора с пълно бойно снаряжение,командване,танкове ,самолети,ракети и като ги убият ги карат в Русия при родителите им.....

5

Анонимен

преди 9 години

Предполагам са "доказателствата" са изгубени :)

4

Анонимен

преди 9 години

:):):)Нема Начин!

3

бг

преди 9 години

Иран има доказателства че англичаните снабдяват джихадистките животни с оръжия и храни.

2

Циганин

преди 9 години

Ха ,Прошенко ли казва това ? ))) Та той лАже като стар *** ....!)

1

Анонимен

преди 9 години

Да, то и сателитни снимки имаше, само дето никой не ги видя! Опитаха се да набедят руснаците, че и самолета уж били свалили, но отвориха черната кутия и изведнъж всички млъкнаха, познайте защо!