74

Анонимен

преди 9 години

ХОРА ДАВАЙТЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ,ЧЕ ТЕЗИ ПРОДАЖНИЦИ ИСКАТ ДА НИ ЗАТРИЯТ И ДА НИ ЗАРОБЯТ ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ С НЕПОСИЛНИ ЗАЕМИ И ЛИХВИ,ЗАТОВА КАЗВАЙТЕ КОГА ДА ИЗЛИЗАМЕ НА ПЛОЩАДИТЕ. ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ,НЯМА ПОВЕЧЕ КАКВО ДА ГУБИМ.

73

тцЪ

преди 9 години

Орешака щеше да загроби страната с 1 млд заем, ама вие с 16 млд няма да я загробите , нъл тъй?

72

Анонимен

преди 9 години

Къде е Цветан Василев? Къде е Христо Бисеров? Къде са парите на КТБ? ЗАЩО ПОЛУЧИХМЕ ПО 2 СМЕТКИ ЗА ТОК ЗА ДЕКЕМВРИ. ПРЕДИШНИЯ КРЕДИТ ГО ПОЛЗВАХА ЗА КТБ..ПОНЕЖЕ МНОГО КРАДОХА ПОКРАЙ ЮЖЕН ПОТОК СЕГА ПАК ЩЕ ТЕГЛЯТ КРЕДИТИ.

71

Васко

преди 9 години

Ако трябва да бъдем точни, каза проф. Вучева: България има задължение да плати дълга, който беше взет в края на декември 2014 г. Този кредит е краткосрочен и беше взет, за да се отпусне заем на Фонда за гарантиране на влоговете. Този заем е с кратък период и трябва да се плати през 2015 г. Той е най-голям, в левове сумата е 3 милиарда. Освен него имаме още два краткосрочни заема, взети също от това правителство през декември 2014 г. Техните падежи също са през 2015 г. Те са изтеглени на вътрешния пазар, но са деноминирани в евро. Всеки от тях е за по 400 милиона евро или общо 800 милиона евр

70

16

преди 9 години

4 банки и 16 млрд. На някой да му прилича на договорка за нещо срещу някого

69

Анонимен

преди 9 години

На Гърците МИНИМАЛНАТА работна заплата е 600/700 EURO (1200лв.).При положение че има рестрикции и ограничения в държавните финансирания и социални такива.На Гърция половината заем вече е опростен, а сегашните политици правят всичко възможно да погасят чрез опростяване и другата половина!А вие г-н Горанов КАКВО правите?ЗАРОБВАТЕ ЛИ НИ ?ЗАЛАГАТЕ РОДНАТА ЗЕМЯ ЛИ ?ИЛИ И ДВЕТЕ ?...БОГ ДА ВИ ПРОЩАВА, АЗ НЕМОГА!БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !!!

68

varg

преди 9 години

Аз съм про-руски ***. Плаща ми Сидеров а на него руснаците. Искам да ви внуша, че Сириза е права но удобно забравям да ви кажа, че за гръцкото сиртаки ще плащаме и ние. Е, много по-малко отколкото германиците ама........Аз трябва да ви убедя, че някой друг е длъжен да плаща а ние да си клатим топките. Убаво, нали?

67

До 91

преди 9 години

Подкрепям!!! Кога и къде?

66

Анонимен

преди 9 години

Доколкото си спомням гръцкият сценарии е избори и изритване на двуличното правителство и избиране на ново пор-гръцко настроено. Или бъркам?

65

ан 123

преди 9 години

До Лорд ПиперкаНе е вярноТези милиарди са изтеглени декември месец от сегашната коалиция, за да могат те самите да си вземат парите от КТБ!

64

Анонимен

преди 9 години

След последните събития в България ни останаха само два избора -Първия излизаме масово на улицата и с камъните и коловете ги помитаме тези,или си стоим в къщи ,само си мърморим и тези ни помитат нас и държавата ни.Средно положение НЯМА,или те или НИЕ!

63

Всеки път нов връх

преди 9 години

Когато дойде на власт Борисов и представи лекето Дянков си мислех ,че по - зле не може да бъде........Може, може---каза оптимиста---идва Горанов...!

62

Анонимен

преди 9 години

Да ги изтеглят тези пари, да си ги вземат и да се махат от България! Баси корумпираните политици, журналисти и прочие..тези хора нямат наяждане.

61

Анонимен

преди 9 години

смешни сте! разбирате от финанси, колкото куче от еклер! хахаах

60

до 74

преди 9 години

***, недей да сравняваш Горанов с никого. Този БГ герой е просто маша на Борисов.

59

Анонимен

преди 9 години

Да чакаме ли да купят и предателите от Паричния фронт и тези с първите три букви от азбуката, или вднага да вземаме тоягите? Няма ли да е късно, след като осъществят пъкленото си дело за тотална кражба на държавицата ни?! Ако действително гласуват в сряда, трябва да се бърза! Предателите предадат ли народа веднъж, после го правят хиляди пъти без никакви угризения, само за спорта!

58

Лорд Пиперка

преди 9 години

12 млрд. лв. от тези пари ги дължим поради "професионализЪмЪ" на Милен Велчев и Пламен Орешарски, две големи имена в българската история... НО защо вместо да си чешем езиците дали трябват сега тези пари да ги теглим като нов заем, за да погасим стар, не говорим какво правят хората довели до просешка тояга България на свобода???? Всеки един истински българин трябва да си зададе този въпрос - ЗАЩО НЯМА ЕДИН ВИНОВЕН И ОСЪДЕН за разграбената ни и докарана до просешка тояга СКЪПА РОДИНА!!!???

57

L

преди 9 години

ОК, искаме гръцки сценарий : 580 евро мин. раб. заплата. С това ли да се плашим???

56

Хм..

преди 9 години

Проф. Боян Дуранкев в интервю предложи : .... Хайде да предложим тези, които гласуват в парламента, да гарантират с цялото си лично имущество връщането на този дълг, да видим какво ще се случи ...

55

25г.

преди 9 години

Хайде бе къде са тази година големите протести? Миналата година нямаше да допуснат Орешарски да фалира държавата с 1млр кредит днес си стоят на топло и мълчат на 16 млр. :D Нали не бяхте платени? Къде се губите сега?