49

Анонимен

преди 9 години

Абе СТРАНДЖА ти от коментарите за Левски се опитваш да заработиш някой лев. Затова се правят такива пошли филми, от такива като теб.

48

щщшш

преди 9 години

Максим Генчев си е един откровен ***. А какво може да се очаква от откровен ***, който се опитва да се докосне до национална светиня, като Левски? Лошото е, че има още дузина откровени простаци в държавата, които се кичат с портрета на Левски, докато затриват и малкото ни останала национална гордост.

47

Мони

преди 9 години

Нагъл, чалга режисьор е този Генчев. На този циничен *** не трябва да се дават повече никакви филми!

46

Berlin

преди 9 години

Видях трейлъра от филма в Ю-Тюб. Е, няма такава жалкария! Ако хванат децата от детската градина, ще играят по-естествено и убедително. А и какво самочувствие е извадил този плешиглав халтураджия...

45

Анонимен

преди 9 години

До ПОТРЕСЕНЧел си на баба ти за хвърчилото ! Ако от еден филм ще си създадеш представа за личност като Левски, то значи, че си крайно ограничен. А що се отнася до призива ти за забрана означава, че си падаш по пропагандни филми за Йосиф Висарионович Джугашвили.

44

Анонимен

преди 9 години

ХЕХЕ страшна теза, то народа и бай брадър и чалга харесва

43

анонимен

преди 9 години

ФИЛМА Е ЕДНА ПОРЬЧКОВА ПРОВОКАЦИЯ ЦЕЛЯЩА ДА ВСЕЕ ОМРАЗА МЕЖДУ БЬЛГАРИ И ТУРЦИ---ДОСЕГА ЖИВЕЕЩИ В МИР СЬЩО И ДА ИЗКАРА ЛЕВСКИ НЕ ПАТРИОТ АТЕРОРРИСТ---ВИЖТЕ КОЙ Е СПОНСОРА НА ФИЛМА---ДПС

42

Анонимен

преди 9 години

някой ще ми каже ли кой е тоиз Максим генчев, до вчера не бях чувал че има такъв режисьор за 32 години, какво точон е постигнал?

41

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Псувнята на Левски ли е проблемът ?Левски е бил български мъж преди всичко. Хайдут и бунтовник, а после всичко останало.За турската власт той е бил престъпник !Нормално е да е псувал !Или може би днес щеше да е по-модерно да го изкараме гей ?С меки китки и нежен ?Така де ! Трябва да сме в крак с времето ... :)

40

Анонимен

преди 9 години

"Дреме ми, че ..." ... Ами, а дремни си де.

39

НАДЕЖДА

преди 9 години

До Анонименточно така - не може който и да е и когато и както му скимне да натрапва пошлите си виждания по национални теми!

38

Анонимен

преди 9 години

ами именно защото са ТУРСКИ никой не реве срещу тях. те не са важни за нас неи от историческо значение.Но когато правиш български ИСТОРИЧЕСКИ филм е редно да викенш поне един-двама исторически консултанти.На Мера според Мера навреемто имаше редиац косури -един от тях бе че ползваха най-далечният от България Диялект -Прилепският

37

Баба Тонка

преди 9 години

Алооооо! ТЪПАЦИИИ! Не пишете на маймуница! АЛООООО!

36

Анонимен

преди 9 години

Аз мисля ,че може би трябваше да покани няколко по-обикновени българи да се консултира с тях за подробности от сюжета. Все пак това е филм за масовия зрител, не за отделни хора. Ама толкова си може човека.

35

Наказателят

преди 9 години

Спи, Дяконе! Не се събуждай!Остани в незнайния си гроб! Добре си ти... От там не виждашсъдбата на достойния ни род.Не виждаш майките,които днес не раждат.Стариците край кофите за смет.Бащите със джобове празни,в ръцете с куфари и здравец за късмет.Децата ни са вече на изчезване.Селата мъртви. Пусти градове.Строим хотели, паркинги, гаражи...Край просяка минава БееМВе.На "пътя към Европа" се продаватв ръцете с кукли малките моми.Те детството си в сънища сънуват.Стаена скръб в очи...

34

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Ами, те и турските сериали са пълна боза, ама срещу тях БиТиВи и НОВА не реват, нали ?!Колко от вас са гледали филма ?Аз не съм и затова не мога да кажа дали е хубав или лош.Айде първо да го видим, пък тогава да го съдим, а ?!Или присъдата вече е издадена от ефира на БиТиви и НОВА ?

33

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТА Този режисьор е точно от твоето обкръжение.Човек който маже да псува,който може да обижда всички и всекиго.Човек който си мисли че е токова велик че всички други са недорасли да го разберат.

32

цитат от ревю

преди 9 години

Резултатът беше неповторим кинематографичен оргазъм бойни съчетания в най-добрите традиции на Матрицата, Хитър Петър и пилотните епизоди на Спартак Кръв и пясък....това ми стига, за да не гледам филма

31

цитат от ревю

преди 9 години

Историята на Левски често оставаше на заден план, изместена от други сюжетни линии, които започваха и свършваха в нищото. Появяваха се десетки герои, чиито хаотични действия бяха изпълнени с безсмислие и пропити с неуместна мелодрама. Разнообразие внасяха заснетите на бавен каданс тупалки, в които с безупречна кеч стилистика български селяни и хайдути правеха зашеметители и задушаващи тръшвания на турски заптиета и черкези. Резултатът беше неповторим кинематографичен оргазъм ...

30

НАДЕЖДА

преди 9 години

Не съм гледала филма, защото винаги се притеснявам от вижданията на нашите режисьори - грандомански, някак си неадекватни и дори обидни. Четох коментари и когато разбрах, че Левски е напсувал заптието - на майка, разбира се - не ми е нужно повече. Когато прочетох и отговора на режисьора за коментарите, въобще вече не ми дреме за този филм - поредната чалга на прехода. ДАЛИ ЛЕВСКИ НЕ Е БИЛ И С АНЦУГ, ГОЛА ГЛАВА И ТАТУИРОВКА НА КОЯТО ДА ПИШЕ ЗА ЧИСТАТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА??????? КОЛКО МОДЕРНО!