16

Анонимен

преди 9 години

Евтин популизъм! Като не иска да плаща да се изнесе в еднофамилна собственост. *** тогава нема от кой да се крадне. След 89' много станаха андрешковците.

15

123

преди 9 години

До АнонименО-о-о, ползваш, как да не ползваш. През апартамента ти минават тръби и ползваш топлината от тях. Така, че ще плащаш. Щото питай тези, които си спряха парното във входа колко плащат сега за ток.

14

Баце

преди 9 години

От ПАРИЧНИЯТ ФРОНТ се раздвижиха !СЕГА И ЗА ТАКСА СМЕТ ДА ЧУЕМ КАКВА ЩЕ ЕБОРИСОВ ЩЕ СИ ПЛАТИ И ЩЕ МЛЪКНАТ

13

Анонимен

преди 9 години

Докажи ,че не го ползваш.На входа на абонатната станция има топломер и на всеки радиатор има.Като се направи сметката кой ще плаща разликата?Разбирам да има 10:1 в полза на изключилите радиаторите,ама не е така,освен това изобщо не е сигурно колко са ги изключили.

12

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е фирмите, които не могат да предлагат конкурентна услуга, да започнат да фалират, а не да паразитират на гърба на крепостните си клиенти.

11

13

преди 9 години

Като не се топлиш ходи си на село ве. Аман от андрешковци дето не знаят какво е Етажна собственост и имат 50 инча плазма, но нямат пари да плащат парно.В белия свят ако човек живее в Етажна собственост (блок) ЗАДЪЛЖИТЕЛНО плаща за общите части има Гугъл , елементарно е да се провери. Много хора в топлофицирани сгради твърдят, че сметките им за отопление с ток са незначителни, ако няма сградна инсталация, сметката за ток драги ми смехурко няма да е 100лв, а 250. Абсолютен популизъм!!!

10

Анонимен

преди 9 години

Не е до доходи, а до принципи. Не плащам за нещо, което не ползвам. Точка.

9

Гладен енергетик

преди 9 години

Не може така,аз даже предлагам,който няма кола и не зарежда гориво,да плаща по едни 30-40 литра гориво на месец, само да го плаща,без да го получава :) !

8

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е господата парламентаристи да помислят как хората да имат доходи за да си плащат парното ,а не да го спират.В тази държава бедността се институционализира като желана парадигма за управляващите.

7

до 2

преди 9 години

Нахалник! А кой да ти плаща, че бичиш парното на 5? Комшиите, които мръзнат ли?

6

до 2

преди 9 години

Направи си ти локално парно във фамилната си къща и няма да подгряваш съседите си!

5

Анонимен

преди 9 години

Това само да свършат, халал да им е дремането в парламента през идните 4 години.

4

Анонимен

преди 9 години

Следвам им съвета от доста години. Ако направят топлата вода на отделна сметка с радост ще я платя, ама за парното дето не го ползвам имат много здраве.

3

Анонимен

преди 9 години

Нито им искам парното, нито топлата вода!За топла вода има бойлери.Крайно време е да се спре този рекет!

2

Анонимен

преди 9 години

Да,ще ги подгрявам аз съседите,ще бича парното на 5 и те няма да плащат!?Хайде стига популизъм!Който не иска да плаща парно,да си направи локално отопление във фамилната си къща.

1

Анонимен

преди 9 години

Не ползват само парно или и топла вода обаче, защото чух, че трябвало да си се отказал и от парното и от топлата вода.