95

TS

преди 9 години

До Анонимен 115Абсолютно са ми ясни вариантите, от които може да ги има тези пари. Проблемът е, че има заспалунгери, които посочват труда като условие да имаш хляб и се опитват и нас да ни убеждават, че така трябва да бъде - едни да навеждат глава и да се спукват от квалифициране и работа, а други да хапват плодовете на труда им. Да, ама не!

94

до 115

преди 9 години

Майната и на ЕС ние сме Велика България , деца на бог Тангра ! Велик Народ !!!--И с какво точно сме велик народ? С това, че сме най-бедни в Европа ли? Велики в беднотията си.

93

Анонимен

преди 9 години

Само тази революция която е против окупатора САЩ е истинска , на другите революции им викат Майдан - фашистки революции платени от ЦРУ..

92

За лошо познават!

преди 9 години

Спомням си как като дойде 2013г. Една ясновидка каза: "В Украйна ще стане страшно и цяла Европа ще се разпадне" Вярно се оказа за съжаление!

91

Анонимен

преди 9 години

Никой не трябва да си плаща дълговете на Германия , защото те фалираха цяла южна Европа , Германия е предател *** на САЩ.

90

ритник отзад

преди 9 години

Във всяка държава има пасмина, която не иска да работи, но да получава 14 заплати, да яде и пие, но да не плаща и т.н. Но всички те в края на краищата получават ритник по ***. Така социализма в България получи ритник и още ни боли от това, така Ципрас след няколко месеца ще получи ритник и всеки, който опита тези тарикатски номера.

89

до 100

преди 9 години

Човече! Чувал ли си думата РЕВОЛЮЦИЯ ? Когато управляващите не могат да управляват по старому, а народите не искат да живеят по старому - това е революция!. И Меркелица, и всичките Ротшилдовци са наясно с тази дума. А това горе на снимката е първата крачка. Затова ще се попикат от страx от гърците и испанците. Защото ясно се вижда - народите вече не искат да са овце и цял живот да плащат дългове, а светлина в тунела да няма

88

Анонимен

преди 9 години

До TSПич,тоя брадясал *** със луксозният джип или родителите му са направили големите пари докато не е бил роден,или е някакъв вид спортист (печелят адски много дори и бедните от тях) или е някакъв вид гангстер.Там пък се въртят милиарди.Другият вариант е да получава наеми от апартаменти офиси и магазини на централни места и 50 бона да са му като на теб 300 лева..Навсякъде има такива.В инстаграм един такъв изливаше в тоалетната шампанско от 5 хил. за да се изфука колко е богат.

87

ЕС

преди 9 години

Мунчовци, ако не беше ЕС сега заплатите и пенсиите ви щяха да бъдат два пъти по-ниски! Безработицата щеше да по-висока, висока престъпност и т.н.

86

Анонимен

преди 9 години

VIVA ESPANA да кажем не на НАТО не на американоциониските ценности а на ЕВРОПЕИСК...................КИТЕ и против конфронтацията с РУСИЯ VIVA MARINE LEO PEN която ще доиде 2017 година на власт във франция и ще каже не на американското и циониско лоби в европа вън НАТО И САЩ ОТ ЕВРОПА сътрудничество да но не васална европа от сащ радвам се че хората се събуждат VIVA PO..................DEMOS..............................................

85

BG

преди 9 години

До 85 чакай малко - до колкото си спомням заемите на Гърция и Испания бяха поискани от самите тях !!!! Хайде другарите да обясните шизофреничния си начин на мислене - значи аз нямам пари, отивам в банката за заем, получавам пари които след това не желая да върна - щото банката ми ги е дала при висока лихва за да ме държи в подчинение и да ме експлоатира ?!?! О да и още нещо - за да нямам пари, банката е виновна щото е направила така щото да остана без средтва ! Не, наистина комунистите са луди !

84

Анонимен

преди 9 години

Вятърът на промяната е един - да изгоним окупатора на Източна Европа и потенциалния окупатор на Западна Европа - вие знаете кой е той - вън този окупатор от Европа! Понимаеш?

83

Анонимен

преди 9 години

САЩ да престанат да грабят ЕС , това искат хората ..

82

НАЙДЕНОВ

преди 9 години

АЗ ПРОСТО СЕ ЧУДЯ КАК НЕ УСПЯХА ДА СКРИЯТ ТАЗИ НОВИНА НАШИТЕ СЛУГИНАЖКИ МЕДИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ИСТИНАТА: КРАЯТ НА ДИКТАТОРСКИЯ АРОГАНТЕН ЕВРО-СЪЮЗ НАБЛИЖАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НАРОДИТЕ ОСЪЗНАВАТ, ЧЕ НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ СА В ПЪТИ ПО-ВАЖНИ ОТ ТЕЗИ НА 2-3 СТОЛИЦИ, ТУК И ОТВЪД ОКЕАНА!!!!!!!!!!!!

81

Анонимен

преди 9 години

БРАВО 87....ПОЧВАШ ДА МИСЛИШ !!!Това си е прогрес ,бе...!САМО ЧЕ ЛИХВИ И БАНКОВИ ЗАКОНИ НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ С "РЕВОЛЮЦИИ"---А С ХОРА С АКЪЛ В ПОЛИТИКАТА И БАНКОВОТО ДЕЛО!!!Тая работа е като оная, пич...ако искаш да тръшнеш едно маце ---това се прави с акъл и пари ---не със скандали и кютек!С изтимез , мъжки ....с усулетлън!!!

80

Анонимен

преди 9 години

Абе бг политиците разбират ли тик так тик так

79

петър

преди 9 години

За Борис Лисицин финансовата криза в Русия означава по-малко месо, сирене и наденица - лишения, които 86-годишният мъж твърди, че няма да го убият скоро. Само че за него и за милионите пенсионери, които са около една трета от руското население, повишаващите се цени предизвикват гняв заради спада на жизнения стандарт Миналата година цените в Русия скочиха на фона на обезценяване на рублата с 40 % спрямо долара През декември годишната инфлация достигна 11,4 % според официалната статистика, като м

78

2013

преди 9 години

Прави впечатление, че въпросния левичарски призрак или каквото е там, броди само в страни които не са живели в "реалния социализъм".

77

Путин

преди 9 години

Пишете по бързо, аз за какво ви плащам? Ама май нещо съм ви разглезил аз вас. Искам да пишете, че съм велик, могъщ и красив!

76

Анонимен

преди 9 години

Не разбирам ситуацията нито в Испания нито в Гърция за да знам дали съм прав или греша ,но от това което чета в нета и в различни вестници ситуацията е следната : " Дайте ни пари а ние освен ,че няма да върнем това което вече дължим ами и това дето ще ни дадете пак няма да ви върнем" Е то хубаво ама тези с парите ще са съгласни ли на това ?Всеки може да изпонаизтегли кредити де що има от съгласните да му дават и после да каже " Те ме заробиха"