114

Анонимен

преди 9 години

Дано не съм лош пророк, но колкото пъти бяхме против Русия, толкова пъти страдахме...

113

Анонимен

преди 9 години

Мисля, че може да изнесеме тикви за Украйна, стига да сте съгласни.

112

Анонимен

преди 9 години

1. Украйна ще строи интерконектор до газовите терминали в Латвия и Полша. 2. Давутоглу каза официално, че Турция няма да играе руската игра и транзитът през Украйна не трябва да се прекратява напълно.

111

до 130

преди 9 години

Лукарски ще продава софийски *** за да наркоманизират тамошните ***.

110

Анонимен

преди 9 години

Само за днес след героичните атаки "на нож" към летището в ДОНЕЦК , нашите бъдещи клиенти от окрайна са намалели с 200 убити и 300 ранени.Дано да побързат бизнесмените ни ,че да не свършат бандеровските плъхове.

109

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАВЯРНО Е, ЧАПЛИН Е ВЕЛИК ЧОВЕК, ПУТИН СЪЩО, ЧАПЛИН ОТРИЧАШЕ ДИКТАТУРАТА, ПУТИН СЪЩО.

108

до 137

преди 9 години

Напълно подкрепям 137 - да изнесем всички български депутати в Украйна, начело с Лукарски. Да се открие всенародна подписка,ако трябва да се направи референдум.

107

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Докарахте българите до просешка тояга, но ще продължавате да подкрепяте фашистката хунта в Киев.Браво на вас ! :)

106

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

*** е Чарли... - Чаплин...

105

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНИКОЙ НЯМА ДА НАЛИВА МИЛИАРДИ В ЧЕРНАТА ДУПКА В КОЯТО КИЕВ ПРЕВЪРНА УКРАЙНА.

104

Той е

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ Хубаво,че ще се наливат милиарди в Украйна,ама замислял ли си се,откъде ще дойдат?От целия ЕС,което включва и нас!И защо?Само и само,да се прави напук на Русия,тъй ли?За да могат една шепа олигарси,от кръга на Потрошенко,Яйценюк и сие,да богатеят,за наша,и за сметка на обикновените украинци,това ли искаш?Ако смятате,че руския пазар може да се замести от украинския,сте в огромна грешка,все едно,да заместиш мерцедес с трабант,нещата са несравними!

103

анонимен

преди 9 години

Първо-украинския посланик разбира от европейски ценности,колкото баба ми от военна музика.Второ-смяната на пазарите е гениална идея,която говори сама по себе си за този,който я предлага.Все едно да продаваш на краставичар-краставици.Може би е най-добре за Украйна да изнасяме жито,защото това е една от житниците на Европа,или пък спиртни напитки,картофи или животинска продукция.А може би има предвид електроника или машиностроене,например авиацинни двигатели...Боже,защо са толкова глупави!?

102

Шоп

преди 9 години

До Анонименслед изтеглянето на запада от руския пазар, сега е най-подходящият момент да започнеш търговия с Русия именно в опразнените сектори------------- А такива тарикати, дето плюят в паницата на другите ако знаеш колко ги уважават. И как после си плащат за гяволъците. Айде нема нужда от такива съвети, добре че такива като тебе не са начело на държавата,

101

Анонимен

преди 9 години

Щели да наливат милиарди в Украйна, хахаха! И Гърция ще го позволи? Хахаха!

100

Анонимен

преди 9 години

Ако беше умен щеше да се сети, че след изтеглянето на запада от руския пазар, сега е най-подходящият момент да започнеш търговия с Русия именно в опразнените сектори, но както казах първото необходимо условие е да имаш мозък в главата...

99

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

България няма да инвестира в Украйна защото украинските олигарси няма да допуснат български инвестиции, това е фантастика. Те искат пари и не го крият не искат инвеститори.

98

Анонимен

преди 9 години

До АнонименОДИСЕЙ ТИ СИ ПРЕКАЛЕНО *** ЗА ДА СЕ ВОДИ ДЕБАТ С ТЕБ ИЛИ СИ ПРОСТО НЯКОЙ ПЛАТЕН ***. НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ НАПЪВАШ С ГЛУПОСТИТЕ ТИ, НЯМА ЛОГИКА В ТЯХ.

97

Анонимен

преди 9 години

Всеки дъмпинг на една цена си има разумен срок,след койтобпромоцията се отменя.Колко още ОПЕК ще издържи на промоционалните цени на петрола преди някой от картела да поддаде?

96

Европеец

преди 9 години

Това е вьрхьт на вьрховете,простотия на простотията .А сега всички *** ,ако вьобще има какво да продава Лукарски да си ги вземе и в Европата или вьв Вашингтон!!!

95

Анонимен

преди 9 години

Той напусна столицата след три неуспешни опита за атентат! ТРИ ПЪТИ СТРЕЛЯХА ПО НЕГО!