33

@@@@@@@@@@@@@@

преди 9 години

За статията - дори не ми се коментира каква боза е... Иначе бих искал да направя един друг коментар свързан с темата... Равносметката от асоциирането с ЕС на Украйна е:-Загуба на полуостров Крим!-Гражданска война!-Бунтуването на още области и поставянето под съмнение съществуването на Украйна в тези си граници...- Глад , мизерия , съсипана икономика....- Постоянно отпуснати заеми, които отиват в черната дупка, ама след това ще трябва да ги връщат....Абе, да им е честито!:)

32

Анонимен

преди 9 години

"Никога не се опитвайте да спечели със сила това, което може да се спечели с заблуда."--Николо Макиавели :)

31

8

преди 9 години

Множеството анонимни "новинарски" сайтове и страници във фейсбук които пропагандират политиката на РФ са ясни и познати ходове на рашките...

30

Анонимен

преди 9 години

Ало Евроатлантиците като Подпишете това Транатлантическо сооразумение ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА ДО КАКВА СТЕПЕН ЩЕ СЕ ВДИГНЕ ЦЕНАТА ЗА БАРЕЛ ЗА 120 ДОЛАРА САМО ЩЕ СИ СПОМНЯТЕ С ТЪГА

29

до 34

преди 9 години

Затва ние имаме най-жалкото мекотело за президент и сме на дъното на Европа по всички показатели, а руснаците са световен фактор, с който всеки се съобразява, особено след като Путин пое контрола.

28

Анонимен

преди 9 години

Фалиралата бензиностанция с изключително глупавият диктатор *** късий,вече не представляват никакъв интерес.Запада ги постави на колене точно за месец,Няма вече такава държава,*** да свикват!Точка.

27

жоро

преди 9 години

Ако Путин бе завзел Запорожието и бе продължил към Днипропретровск и бе принудил Западните лидери да признаят независимостат на Новорусия и присъединяването на Крим това щеше да е огроман победа. Сега, когато спря настъплението, Путин показа, че е икономически зависим от санкциите. Той загуби спечелена война. Разбира се нищо не е сигурно - Путин ще си запази Крим, а Донбас и Украйна ще тънат в хаос годиин наред. Украйна няма да влезе в Нато. Но Русия можеше да постигне много повече.

26

Анонимен

преди 9 години

Саудитите писаха-30 ДОЛАРА НА БАРЕЛ НИ УСТРОЙВА.КЕФ.

25

8

преди 9 години

Стратегията на РФ се вижда с просто око, а тя е СИРИЗА Национален фронт, Укип, Оланд, АТАКА и т.н. Залога е голям, а РФ играе доста умело...

24

Анонимен

преди 9 години

Русия щяла да победи....путин.В ГРАНИ,РУ имаше статия-,,На такъв народ,такъв президент''.Всеки си заслужава съдбата.

23

Анонимен

преди 9 години

до 6-"НЕФТА ПАДНА ПОД 50 $ ЗА БАРЕЛ" а като е паднал до там ти защо плащаш отново над 2 лева литъра????

22

8

преди 9 години

РФ в действителност отговаря асиметрично чрез информационна война и спонсориране на прослойка на обществото която не я интересува дали ще се нарича комунисти, националсоциалисти, преки демократи, империалисти и каквото и да било друго. В същноста си са обаче перверзници..

21

жоро

преди 9 години

Путин вярва, че Украйна, завладяна от враждебни сили, които не изразяват волята на народа, се е превърнала в изключителна заплаха за националната сигурност на Русия, твърди Роджър Макдърмот, анализатор от Датския институт за международни изследвания, специалист по руските въоръжени сили. Само че ограничената употреба на сила е признак за слабост, а не за хитрост, допълва Макдърмот. - това е най-смисленото изявление

20

Анонимен

преди 9 години

Рамбо много си *** , по-време на война хартийките парите нямат значение , имат значение ресурсите и човеците в битката..

19

до 17 ху.

преди 9 години

Гладно и безмозъчно животно -САЩ???????????Леле,че неграмотници в сайта и путиноидни глав...*** от класа.

18

Румбо

преди 9 години

Като се има предвид с какъв минимален финансов ресурс разполага Русия,то постигнатото е почти чудо!И то продължава!Всяка стъпка на Путин носи изненада,всяко намерение е загадка!Тия въобще не познават Русия и интерпретират поведението и съгласно собствените си представи за света!Голяма грешка!Съгласно всичките им прогнози Русия трябваше вече да фалира и да се предаде!Нищо подобно обаче няма.Западняците трябва да разберат,че тоя път Русия няма да се предаде,може да ги унищожи,но не и да се преда

17

Анонимен

преди 9 години

Русия ще победи , Студента война бе само битка , а войната на запада срещу Русия никога не е свършвала... Ако съпоставим силите ще видите , че коалицията на Русия е много по-силна със по-голяма ресурсна база , по-голям демографски потенциал, по-голяма икономика от тази на ЕС и САЩ.

16

Анонимен

преди 9 години

За жалост, Русия не може да стигне Запада , дори да тича срещу него.МИНАЛОТО НА "СОЦА"---НЕ СЕ ВРЪЩА!/а..и не може/САМО СЕ ПРЕГЛЪЩА !Путин ще го разбере...но тогава и за него самия ще е късно....ИКОНОМИКАТА ,МОЖЕ ДА Е ИКОНОМИЧНА ---НО НЕ Е ПОДВЛАСТНА НА ВСЕКИ!/..особенно на комунистическите мозъци и нашенските ***/

15

Анонимен

преди 9 години

Най-добрият план е да нямаш план, тази непредвидимост е крайно объркваща за противниците му. Разбира се да ги накараш да си мислят, че нямаш план също е част от плана. :)

14

#$&

преди 9 години

Изключително стойностни коментари, браво! Чудя се къде са одосей, бачкатор и горбетчия, както и другите *** да изакат някоя велика мисъл..