197

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

преди 9 години

Получава се дежавю както миналата година. Сега Бойко няма да успее да сформира правителство и президентът ще даде властта на БСП. СРАММММММММММММ ме е, че живея в такава държава.

196

user

преди 9 години

Боко знае, че ако направи правителство сега, то със сигурност Януари, Февруари ще бъде издухано. С новата цена на тока, а и с исканото ново поскъпване ... народа вече трудно изтрайва и назрява момента на бунт.

195

Блага вест

преди 9 години

Влак-чамадан-масква-атака

194

Звездан

преди 9 години

Напредък и изобилие с нашата Герб и еврокомисарките! Да жевей во веки веков свети Боко спасителя.

193

Анонимен

преди 9 години

ТОКУ ЩО ГЛЕДАХ ПО ЕДНА МУТРЕНСКА ТВ КАК ДЖУРНАЛИСТКИТЕ СЕ ХВАНАЛИ ЗА ПАЛЦИТЕ И ПРАВЯТ ДУХАЙ ДЮДЮ НА ТИКВАТА ОТ БАНКЯ. МНОГО ХУБАВО СВИРЯТ ТЕЗИ *** БЕ. А ПЪК АЗ СИ МИСЛЕХ ЧЕ КАТО СА СЕЛЯНКИ НЕМОГАТ ДА СВИРЯТ. В ГОЛЯМА ГРЕШКА СЪМ БИЛ.ТЕ ПО ХУБАВО СВИРЯТ ОТ ТРУЖЕНИЧКИТЕ НА ОКОЛОМРЪСНОТО БЕ..

192

681

преди 9 години

няма такова безумие като българина,,миналата година гласува така,че Герб да бъдат свалени от властта..една година по - късно гласува така,че Герб да се върнат на власт..безумие пълно

191

Анонимен

преди 9 години

Абе тия тъй си говорят се едно са на мач, тоя бил другите яко, ония ся щяли да си реват, абе тия всичките не ги интересува държавата това за 25г трябваше да стане ясно, тях ги интересува кой е бил и естествоно кой ще *** от хазната

190

55

преди 9 години

До Анонимен 230Откъде да подаде оставка бе,Тиква ?

189

Анонимен

преди 9 години

Атака най го издуха.а ето това най ме радва.

188

Суека

преди 9 години

Което се виждаше от години на "избори" така и стана едни и същи чуми и *** пак са вътре ! Истинските хора на които им пука как живеят си биха камшиците години назад във времето и само малкото заблудени ,че ще се оправим откъм агенти на ДС и агенти на САЩ , РУСИЯ , ИЗРАЕЛ и т.н. ... няма бате няма оправия или ще излизаме на улиците милиони българи и ще ги изметем със сила или ще си умираме като мухи и ще си "живуркаме" с по 300-400 лв. заплати ! Пожелавам софийските гробища за партиите !

187

Борис

преди 9 години

Колкото повече партии в парламента - толкова по-добре. Така задкулисните игрички ще са много по-трудни и има по-голяма вероятност депутатите да мислят и за народа. А това последното до голяма степен си зависи и от самия народ де. Защото ако хората показват възмущението си от тъпите политически грешки, а не стоят безучастно, определено това ще окаже влияние върху поведението на политиците ни.

186

Анонимен

преди 9 години

Вота беше нагласен още от самото начало, вижте листата на ГЕРБ от какви депутати се състой, *** . Друго освен масови разстрели на тия *** няма да ни оправи колкото и избори да има не това е решението на проблема. Мутри като тия единствено 2 кубика пръст два метра под земята може да ги спре. Още отначало със свалянето на ГЕРБ от власт беше театър, и временното правителство всичко беше нагласено и планувано, и хоп ето сега се връща "вожда" на мафията.

185

Анонимен

преди 9 години

Георги ЛизашкиБате Боко, борбата продължава до пълната победа на ГЕРБ!

184

55

преди 9 години

До КАЛАШНИКОВ+240ПАТРОНИзнеси се в Москва...

183

Арееееее

преди 9 години

Още 2-3 000 000 се изнесаха

182

Брато

преди 9 години

Бойко е разочарован, че народът не му е дал мнозинство и му е сърдит. Затова ще се заинати и няма да направи правителство и ще играе старата игра докато ситуацията съвсем се изостри. Тогава си мисли, че ще го молят за прошка да им стане цар като Иван Грозни. Пък да видим кво ще стане...

181

3,8 атаката

преди 9 години

ко шъ прай?пак в масква

180

КАЛАШНИКОВ+240ПАТРОН

преди 9 години

ЦИРКА Е ПЪЛЕН.. АЗ СЕ ИЗНАСЯМ ОТ ТАЗИ ДЪРЖАВА СРАМ МЕ Е ВЕЧЕ ДА ЖИВЕЯ В ДЪРЖАВА С ТАКОВА УПРАВЛЕНИЕ

179

Анонимен

преди 9 години

Тиквата е некадърник и трябва да подаде оставка, а ГЕРБ да се разцепи за да има правителство. Иначе ГЕРБ ще бъде пометена заедно с ДПС.

178

Ремзие

преди 9 години

Днес втора политическа сила, утре първа!Аллах Акбар