34

Анонимен

преди 9 години

Оправят се руснаците, да...Вече оправиха курса на долара, закръглиха го... на 40 рубли.... от 25Оправят и курса на петрола.... от 122 долара за барел през май ,в момента е 92 ,за по-лесно смятане. Русия разчита 48 % от приходите си от петрол..... на цена 105 долара. Бяхя добре на 115 , но при 92 им се реве...А той ще пада още....Обама беше в Саудитска арабия и го определиха на 85 !!!! Дова е катасктрофа за Русия . Без пари, без технологии, без заеми, без чужда помощ.... Мъртви са !

33

Анонимен

преди 9 години

И какво правим сега с евразийския съюз ?

32

Памуков

преди 9 години

До Маркс 30Да има ,да има,колко да има кагебисти в Украйна ?То и балтийските републики имаше ,ама нещо майим се е усладило на Запад и си траят и почиват !

31

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен25 Я кажи кои са тия всички украинци?

30

Анонимен

преди 9 години

Що не идеш на екскурзия до Крим ? Перлата на Руската ривиера ?*** па тогава ми хвали Крымнаш.....Местното татарско население в момента е потиснато. Те изповядват исляма, брат! Не ми се мисли като дойдат чеченците да им помогнат..... И останалите от ал Кайда и Ислямската държава...... Тогава ще видиш ти как руснак бяга от крим....

29

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен22Ти руснаците не ги мисли.Ще се оправят ,както винаги са го правили.Мисли ние какво ще правим .За тъпите(заблудени) украинци ми става хем смешно,хем тъжно.

28

Маркс

преди 9 години

Ако знаехте колко кагебисти има в Украйна, нямаше да напишете тези превзети глупости. Украйна е бомбата с която Раша ще унищожи ЕсЕс, пфу! *** прости! ***!

27

бандеровче

преди 9 години

Е така става,казваш едно ..договора за асоцииране на Украйна към ЕС ще влезе в сила от 2016 г.и когато комшията се успокои,го изненадваш с подарък по случай ВОРеволюция и му казваш ,че договора влиза в сила от ноември 2014г.

26

Анонимен

преди 9 години

Vajnoto e na nas Balgarite dani e palen joba! Tiq da se razberat, nali ot edna maika se izlezli......

25

до 21

преди 9 години

Блумбърг е част от световната дезинформация, чети, образовай се

24

Анонимен

преди 9 години

Всяка една държава ,която е в хватката на Русия - пропада. Поляци,чехи,словаци,унгарци.... Всичките скъсаха с комунистите и руските агенти.... Само ние сме останали.Украинците,благодарение на Путин и на войната ,масово в момента са против Русия и Кремъл.Само това да е- то е предпоставка за успех....За нас- Мая Манолова, Станишев и Доган- все агенти на КГБ и ДС

23

Анонимен

преди 9 години

До СЛАВА УКРАНКрим е Русия!Украйна тепърва я чака мизерия! Да ни бяха попитали нас!

22

Кубрат

преди 9 години

Какви са тия украинци и руснаци бе?Изконно български територии са:Равнините около Средна Волга, на изток до Урал, с главен град Казан. Също така Крим и цялата площ между Кавказ, Каспийско и Азовско море.Понеже е ясно, че трите Българии трябва да са свързани по земя, взимаме още Долна Волга, Бесарабия, Севрна Добруджа.

21

Анонимен

преди 9 години

До @#$Така си мислиш ти с опорните си точки.Според финансови анализатори Украйна е едно към едно с Полша, население, прираст, младежи, работна ръка, обрасование, переспективи.....До 5-6 г Украинците ще са много по-напред от нас ! Щото мвазят Москалите, пък ние си гласуваме за тях....

20

Анонимен

преди 9 години

Земи да четеш Блумбърг, да видиш какво си мислят световните банкери за Русия....

19

@#$

преди 9 години

Сега ще цъфнат и вържат.. Предстои приватизация на ключови сектори и масово обезлюдяване.. нещо като при нас, ама в по-голям мащаб. Общо взето Украйна се самообеси..

18

Анонимен

преди 9 години

До до 12Ако прочетеш за какво са се договорили , и ти ще ги помислиш за ***. Те си мислеха ,че подписват договор ,спорд който Китай до 20-ти септември трябва да преведе аванс от 25 милиарда долара. Само че се оказа ,че Китай няма такова намерение.... Руснаците пак прочетоха какво са подписали и продадоха 15 % от златния си резерв за да почнат тръбопровода..... Сега целият свят има се смее на простотията.... А в договора пише ,че цената ще се определи като стигне тръбата до тях.....

17

Маркс

преди 9 години

Пендер, гледай Принца на Персия бе, стига с тези простотии!

16

Анонимен

преди 9 години

До РНаистина ли мислиш, че сме се отскубнали?С толкова открито проруски и прикрито руски партии?

15

Анонимен

преди 9 години

Ukraina i Rusiq! Hich neme intervat! Vajnoto e Balgariq dase oprai!!