125

Анонимен

преди 9 години

Руснаците трябва да направят паметник на Путин колкото небостъргач!Ако не беше Путин,Русия отдавна да се е разпаднала като държава!Те за това и САЩ толкова много харесваха Елцин,тупаха го по рамото и му казваха че е истински демократ,но всички знаем каква беше Русия тогава!Сега Путин възроди Русия,изправия на крака,възвърна националното самочувствие на руснаците,модернизира армията,повиши стандарта на хората,Русия отново е силна,именно това САЩ не могат да преглътнат,имено за това "очернят"Путин

124

Анонимен

преди 9 години

Една фирма може да има седалище в Европа,но в повечето случаи дейността и е навън.Аз много харесвам Бритиш петролиум,но те не добиват нефт в задния двор на Нейно Величество.

123

неутрален

преди 9 години

и като някой руснак реши да си смени колата, ще чака 6 месеца за Ладаи така за TV, пералня, хладилник

122

Анонимен

преди 9 години

Да кажеме ,че Русия санкционира ЕС със 1 милион . Това ще се отрази на Руснаците като 1 милион , а на европейците като 100 000 На свеси следващ милион санкции които ще се усещат в Русия като 1 милион,европа ще ги усеща като 100 000.

121

Анонимен

преди 9 години

До ДО 113Kak li, mili?! Kato ograbvat takiva podmazvashti se *** kato nas. Au, chlenki sme na EC i NATO. Au, mjau, red sulzi i sopoli ot umilenie i ... nadezjda za pechalbi ot prodavane i predavane na durzjavata. Ot pulno razrushavane (fizicheski, bukvalno) na industrijata, obshtestvoto, socialnite sistemi. Za da kupuvame tehnite vredni za zdraveto erzats hrani, second-henda, i da se vuzhishtavame ot izvratenostta im. Da ni promivat mozatsite, da ni luzjat, a nie kato pulni *** vjarvame=

120

Анонимен

преди 9 години

До АнонименРусия е 2 ,след щатите ,земи да прочетеш малко

119

Анонимен

преди 9 години

До Василев100 паунда на ден знаеш ли кога?! Когато Кралицата си види оная работа обрулена от товарищ Путин!Стига партенки. Един бачкатор в UK максимум спестява 500-600 паунда на месец. Това при условие, че са му платени разходите. А за условията на живот не говори. В Коми едно време плащаха повече. Питайте нашите дето работеха в СССР.

118

Нейдерландец

преди 9 години

До ДО 113Айде и на теб да обясня с едно примерче Пиете с приятели и плащате 5 бири 5х2лв.? 10 лв. нали. Сега не сте в България , а някъде в Европата с високите заплати Същата ситуация 5 бири, но не по 2лв./1 евро/ а, 6-8 евро Сметката е 30-40 евро и какво става В единия случай добавяме продукт за 5 евро, а в другия за 30-40 евро. И това при положение ,че е употребен един и същ продукт. Надявам се разбрахте вече. Чакам отговора към коя икономика добавяме продукта от ВАЗ /Рено-Нисан/???

117

Анонимен

преди 9 години

Има висок рейтинг, той и Хитлер имаше висок рейтинг в Германия през 1939 г.

116

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 120:По този повод за обновената руска армия дето пишеш си абсолютно прав,чета доста международни сайтове и почти всеки ден в Русия постъпват на въоръжение нови кораби,подводници,самолети,ракети,елементи на ПРО!Русия в момента е номер едно военна сила,не случайно никой не смее да влезе във военна конфротация с тях!Пък и хубаво че са им оръжията на руснаците,инъче САЩ до сега да са ги нападнали сто пъти та да им вземат ресурсите,както направиха с Ирак,Либия и др.!

115

Анонимен

преди 9 години

Европейският БВП е 16 трилиона долара, Руския е 2 трилиона долара. ЕС е 8 пъти по -голяма от Русия.Търговията на РФ с ЕС е 400 милиарда долара ,което е 50 % от външната и търговия.Търговията на ЕС с РФ е под 10 % от външната и търговия.Я ми кажеке сега как ответните санкции на Русия ще навредят на ЕС ?

114

Анонимен

преди 9 години

Знам,че е изтрит лаф,но не всичко е пари.Хората имаме дух,онази божия искра,която ни прави човеци чувстващи,творящи,свободни и неповторими.Sorry,но духът ми е тракийски,славянски,балкански,а не арийски или саксонски.Който иска да си изтрие родовата памет,моля,аз не съм като вас.

113

Нейдерландец

преди 9 години

До ха-хаАй стига с тоя БВП и заплата. Пълно е със скандинавци тук в Питер уикенда. Вземат повече да, ама не им е 10 евро водката в кръчмата. А това ,че е остарял показател БВП /БНП/да, Който го написа това добре го каза. Сега света е глобален и компаниите са ТНК и МНК и елементарно се смята, че не всичкия продукта е национален. ВАЗ/ЛАДА/ са собственост на РЕНО/НИСАН. А кажете ми къде го смятаме продукта, като сте толкова отворени? Към Руския или френския, японския продукт АМАН от разбирачи

112

Анонимен

преди 9 години

До 113:Абе ти ходил ли си въобще някога в Русия,та пишеш глупости че Русия е страна от третия свят!Ходил ли си да видиш как живеят хората там,какви са им градовете,инфраструктура,какъв стандарт имат,социални придобивки за държавни служители безплатни жилища,за всяко второ и следващо дете 10 000 хил долара се дават!Средната заплата вече там е над 1200 долара,за Москва над 2000 долара!Виж как живеят хората,а не да слушаш приказките на баба си за Русия едно време!

111

Анонимен

преди 9 години

Истината е малко по различа от това, което си представяте. Основната борба е между САЩ и Китай, а не между САЩ и Русия. САЩ с борбата си за европейския пазар принудиха Русия да сключи изгодни за Китай суровинни договори - основния проблем на китайската икономика. До 2 -3 години Китайците ще задминат САЩ с 10%, Европа ще отслабне поради американския натиск, а Руснаците, с малко загуби, ще се адаптират към новите условия. Комунизма си отиде с Рейгън. Вече всички са капиталисти.

110

Анонимен

преди 9 години

До кукуKogato gi napravjat, a osobeno- kogato mogat da go kupjat i sahranjavat - obadi se na evrolikvidatora Barbarozu i na kravarite, zastinali v stojka "pred skok" za shistov gaz ot razchoplenata Ukrajna i v mechti za ruskite priirodni bogatstva (neobjaten turbuh imat tija be, shto narodi pojadoha i pak ne sa siti. A rusnaka ne go misli - rusnakut mozje da kupi tsjal svjat - no ne mu trjabva (osobeno takuv gaden v njakoi chasti). No svojata zemja, a-a-a, ne dava, navik mu e da bie agresorite

109

йух

преди 9 години

Човека им каза "А сега ми яжте ху.я". Като знам еврогейовете колко за алчни за пари, какво ле ще правят.

108

Анонимен

преди 9 години

До 117,именно! "Великите технологии" от САЩ са Made in China. С тоя евтин труд в Китай какво производство в САЩ? Само Кока Кока и бургери още правят.

107

ДО 113

преди 9 години

"ЕС има само остаряла техника)"Абе заблудени -с остаряла техника как се прави по 30 000 евро на глава от населението?Не било показател стандарта на населението .Кое е показател-атомните бомби ,ракети , и зелените човечета без опознавателни знаци ли?И че не западняци/освен психично болни/ бягат в Русия и обратното,че децападняците не учат в Москва или Владивосток,. а обратното.Айде стига с тази овехтяла комунистическа пропаганда!

106

Анонимен

преди 9 години

115, ти за заплати на хора ли ми говориш , или за мощ на една държава? Че те тогава от Люксембург са най-силните така ли? Когато завалят ракети със парите ли ще ги замеряш? Как ЕС може да сплаши Русия ми обясни? Франция има 300 ядрени глави, Англия и тя толкова я има я няма, Русия има над 7000 готови и още толкова стоящи настрани. Това е само ядрения потенциал. Отделно руската армия е обновена, в ЕС никой не дава пари за отбрана и разходите само ще падат в идните години.