14

maxsimos

преди 9 години

САЩ са монополисти на демокрацията и който не га приема получава ВОЙНА.

13

Анонимен

преди 9 години

Tozi na snimkata ,nalapa kukata ( troika) I otturvane nqma .

12

ех, какво стана

преди 9 години

Аха, чукнаха се по главите. Путин им каза преди две седмици / питайте германката /, че контра мярката на Русия ще е спиране на газта за 6 месеца през зимата на Европа. Настана паника. Бяха много сигурни, че са надхитрили Путин, но маи усещат дебелия край на сопата.

11

Дановски

преди 9 години

Във връзка с поредните санкции на беззъбата старица Европа срещу Русия се сещам за един вече забравен виц - мишките плачеха, но гризяха кактуса, бодяха се, плачеха и проклинаха, но продължаваха да го рупат.

10

Цветелина

преди 9 години

За всички е ясно ,че американските служби контролират Борисов с тайни записи и с материали за криминалната му дейност в миналото,флашките и ало Ваньо бяха именно тяхна работа напомняйки му кой командва парада.Такъв човек да бъде начело на държавата!

9

?

преди 9 години

12 коментара на путинолюбци тука, имам чувство, че сте по руснаци от самите алкаши. Що не вземете да влезете в някой руски форум, да видите алкашите как се оплакват, бензина поскъпнал, продуктите поскъпнали след санкциите, комуналните услуги увеличени с 40%, рублата падна спрямо долар и евро, и великата и богата Матушка Рус с по-ниска минимална заплата от бедната България! А вие тука се мазнете на Путин, той не че му пука много за вас де )))) то на кой му пука за родоотстъпници!

8

Анонимен

преди 9 години

САЩ вече са доставили 5000 бройки лично ракетно оборудване (по-нашенски базуки) на украинците което вече се изпозлва активно. Интересно е защо не споментава нищо за това? Лъжци!

7

Анонимен

преди 9 години

хахахаха Стига бе ! Шокиран съм ! Те другите санкции така съсипаха Русия, тези щяха да ги довършат, каква милост от ЕС... Забранили на 10 човека да пътуват, забранили на 2-3 фирми да набират капитал в Европа (не че те имат голяма нужда)... Русия бяха вцепенени от тези неща. ЕС не може да се пребори с Русия чудо да стане, нито в икономически нито във военен конфликт. Не знам защо им е щукнало да напират към руската граница, но ако искат конфликт ще го имат, Русия обичат такива неща.

6

Анонимен

преди 9 години

EС развяха белия байряк-сега ако кажат че през зимата не ни се воюва и няма да е зле Путин да пусне газа а на пролет ще продължим до където сме стигнали всички ще ги разберем-тия са толкова гнусни че повече не виждам накъде...

5

onq

преди 9 години

А готови ли са мазните евросъюзи на живот без Путин?

4

ole le

преди 9 години

zashto klekna es nali sa veliki i silni aaaaaaaaaaaa. mai razbraxa 4e ide zima i shte stydyvat i gladyvat bez gas aaaaaaaaaaaaaaaa....

3

янка

преди 9 години

не им стиска ,защото не се знае как ще отговори Русия

2

Анонимен

преди 9 години

Какво стана с малайзийския самолет?

1

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Знаех си аз,че президента Путин е...велик.