41

Анонимен

преди 10 години

ПЕТЪР А ДАНО АМИН

40

АНТИМУТРА

преди 10 години

Самозапалнавия, неразплащане към всички бюджетни с години и държе на парите по-точно определени банки!!!замразени доходи и огромна безработица!!!ВЕЧЕ ГИ ВИДЯХМЕ НЕ САМО КАКВО ОБЕЩАХА А И КАКВО РЕАЛНО СТАНА И БЕШЕ!!!

39

Анонимен

преди 10 години

Средно интилигентния човек не би си позволил обида на основата на наследствени заболявания. Това би било върха на простотия. Слушах го и не можех да повярвам та дори и отсреща да е комунист. Това нещо да го каже бивш министър председател и сега кандидат за ново управление говори за опростачване на тези ,които са гласували за него . Хора не бъдете прости осъзнай те се- абсолютен *** иска да Ви управлява.

38

Анонимен

преди 10 години

Цветанов е с присъда , но не е в затвора защото е ЧЛЕН НА БСП И БИВШ ПОЛИЦАЙ ама бивши полицаи няма... АКО СИ ЧЛЕН НА БСП то НИКОГА НЯМА ДА ВЛЕЗЕШ В ЗАТВОРА ПРИМЕР::::: СТЕФАН СОФИЯНСКИ:::: ХРИСТО БИСЕРОВ ::: БРАТЯ ГАЛЕВИ::: ВОЕННИЯТ МИНИСТЪР:::: ПЪРВАНОВ И СТОТИЦИТЕ КОМУНИСТИ.........

37

диркеторь

преди 10 години

Цецо обещава, че ще простира и ще помага на чистачките през уикендите, ако му дадат 203-та в източното крило !!!

36

ДЕМЕК НИЩО

преди 10 години

УНИКАЛНО СМИСЛЕНИ ОБЕЩАНИЯ ХАХАХА

35

Погрома

преди 10 години

Програмата е ,че има 8.9 млрд. резерв за крадене , могат да се изтеглят 6 млрд. дълг за "стабилизиране" и чакаме към 14 млрд. еврофондове за "усвояване" от нашите фирми ,за останалите затягане на коланите!

34

АНТИ

преди 10 години

Боко ще оправи и туризма!Ураааааа......еврейските му господари ще идват на тълпи на тълпи!

33

Анонимен

преди 10 години

Също така реформи в здравеопазването, тоест изреждането на 10-на министъра на поста без резултат, увеличаване на (без)работните места, рязане на ленти и платени благодарности, денонощни приказки как България цъфти, ама ние не го забелязваме. Закупуването на няколко антични натовски самолета, набори на МИГ-овете (за модернизиране на армията), целуване на натовски, американски и брюкселски ***, затягане на Дюнер Секюрити по летищата, и футболни зрелища с Бистришките тигри.

32

Анонимен

преди 10 години

ако искате,моят глас се продава-4,5 хиляди в сметка,за Мизия

31

ВМА

преди 10 години

Тука някои колеги съфорумци некоректно втърдяват, че само обещавали, ама само на думи!!Грешка, приятели, те необещават нищо, дори обещания няма за по-добът живот!Вижте, Болен, може да лъже за заплатите и пенсиите, за ренационализацията на секторите, за масоните и Цонистите, които ни ограбват,но бъдете сигурно, че Борисов не лъже, когато казва, че пари за вас няма да има и че ви задуши с коланите, бъдете радикално убедени !!!

30

Анонимен

преди 10 години

ТОЗИ Е С ПРИСЪДА ! ЗАЩО Е НА СВОБОДА ????

29

ЭО

преди 10 години

ГЛАСУВАШ ЗА ГЕРБ И ПОЛУЧАВАШ НА ТИКВАТА МЕКИЯ, А НА ЦЕЦО ГЪРБАВИЯ..ХА ХА ХА

28

Анонимен

преди 10 години

дигитална икономика!???асфалт-паша ще прави електронни пътища....

27

Го4о

преди 10 години

Санирането на сградите е едно добро начало за откриване на работни места за МЛАДИ СТРОИТЕЛИ! Още повече, че това ще става 100% с европейски пари. Ако ние не направим България по-добре изглеждаща, няма кой да дойде от вън. Ако и от това се откажем, означава, че не заслужаваме нищо, защото сме ***!

26

ЛУД

преди 10 години

ХА ХА ХАА ТЕЗИ ПАК ОБЕ6ТАВАТ АМА САМО НА ДУМИ ТЕ СА СВИНАЛИ ДА ДЕЛЪТ НА ЕДНО НО АКО ТИКВАТА ИМ ПОЗВОЛИ БАЛГАРИНО ПРОУМЕИ И ГИ НАТИКАИ В МИ6А ДУПКА

25

Анонимен

преди 10 години

Нито дума да се съкрати раздутия чиновнически апарат!Оядени бюрократи-да ви приседнат подкупите!

24

gost36

преди 10 години

То нека бойко тиквеника ,цецо лъжецо всички българоубийеци от герб се върнат на власт увеличат тока ,замразът парите за пенсии на възрастните хора и за майките със деца.След това ноември и декември 2014 ще има протести пред парламенти и всички герберуги начело със този *** на снимката ще бъдат изгонени със камъни ще сте се чудят къде да се спасяват от гнева на българския народ

23

позор за ГРОБ

преди 10 години

Прозрачност, реформи, стимулиране, мазажиране, слънце, луна, структурине и обособяване и екзистенциалните модели в режима на съвремнните тенденции за секторни стимулации!!Бла, бла, блааааааааааааааааа!!!Добре, че, както вече написаха по-долу, ако въобще вземете властта, ще я върнете бързо под камъни и павета !!!

22

Анонимен

преди 10 години

Е, каквото винаги са обещавали- европейски доходи, ама друг път, замразени заплати в чакане на светлото бъдеще, шоково поскъпване на цената на тока, първо увеличаване с 15%, после намаляване с 5%, дефакто поскъпване с 10%. Ще строим Белене, няма да строим Белене, ще строим Южен поток, няма да строим Южен поток (зависи коя част на деня е). *** на американски *** и отдаването на ключови сектори за държава за жълти стотинки, унищожаване на дребната престъпност (и имунитет за едрата) и цирк.