42

Леле че народ

преди 9 години

До Анонимен 66 Ти ли бре,ще ни го набиваш? Ти само на майка си можеш да го набиваш ,или на някое бездомно куче Така че от тебе подобни заплахи звучат смешно ,***

41

Дил40

преди 9 години

Богатите в България си изтеглят парите от банките .Едни ги обръщат в евро, други в злато .Продават си имотите .Готвят се да напускат държавата при първи признаци на война .Подпалили се Русия и Украйна, НАТО ще се намеси и България ще изгори .Препоръка, кътайте пари, тренирайте и ако можете намерете си пистолет .Идва война, американеца му е мерак .

40

Бранник

преди 9 години

Ohio-class ballistic missile submarine. Te тия бижута на US. ARMY нямат спиране! пишете в тубата вижте ги и ще се изпозастреляте русофилчета:))))))

39

ukraine

преди 9 години

Ukraine for ever

38

topol M

преди 9 години

нам все равно сколко вам и где въй находитес вас даставим ТОПОЛ М

37

Аз

преди 9 години

Излиза, излиза, войската на Новорусия навлезе в Запорожието !!! Докато укрите избиваха хиляди цивилни запада ръкопляскаше, сега треперят. Нека!

36

Бранник

преди 9 години

55 каскет Санкциите ще стават още по- яки за рашата братчет. НАа чети си на родния ти *** език:"Отключение России от SWIFT будет очень серьезным усилением санкций против России. При этом оно будет пропорционально жестким, учитывая поведение Москвы

35

Изток

преди 9 години

Българите в Украйна получават призовки от киев за мобилизация , жалко за Българската позиция.

34

Рошко

преди 9 години

До 44 относно:"ЕС И САЩ СА САМО 50 ПЪТИ ПО-СИЛНИ ОТ РУСИЯ. МОГАТ ДА Я СМАЧКАТ БЕЗ НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ."Анонимний, те ако можеха отдавна да бяха я направили, като Ирак, Либия, Афганистан, Югославия, Сирия и Украйна, ама не могат, голям залък е Русия, ще се задавят..........

33

Маркс

преди 9 години

Турски агент, пфу!

32

пара

преди 9 години

До до малоумницитеЯвно твоя мозък отдавна се е изпарил!къде видя да предизвикват военен конфликт?явно ги бъркаш с САЩ и техните вечни войни?

31

Анонимен

преди 9 години

Световното лицемерие придобива все по-големи мащаби. Човечеството се доказва все по-добре, че не е способно да се грижи за себе си. Няма друго такова алчно животно.

30

123

преди 9 години

До АнонименПак ли намесихте комунизма,щом свършат аргументите и се появява не съществуващия комунизъм!!!

29

Рошко

преди 9 години

До 33 Анонимний ,когато се кланяш на запада, не забравяй, че се огъзваш на изток...........

28

Бранник

преди 9 години

ЕС ще надживее русия с векове, а Братска Украйна е наш Европейски народ, част от нас и ще бъде завинаги! Подчовеците е време да ядат бой до посиняване! русия- московското княжество, останалото не е тяхно!

27

Анонимен

преди 9 години

Браво на Русия!Братушки,две трети от българското население ви подкрепя и е с вас!Ако се наложи и ще воюваме на страната на братска Русия!

26

вярно

преди 9 години

До Анонимен 37Нали точно смяната на властта с преврат,доведе до тази ситуация ,защо преди това всичко беше спокойно и мирно.

25

Нострадамски

преди 9 години

Не бързайте, до 15.03.2015 г. има още време. Тогава ЕС ще се взриви от всички страни.

24

халостни

преди 9 години

До АнонименГолям смях,ЕС се самоуби с намесата си в Украйна.....

23

защо

преди 9 години

Кризата в Украйна вече е гражданска война,ЕС изпусна положението и сега е по лесно всичко да се струпа върху Русия,поредната грешка за която ще плаща ме всички.