13

Анонимен

преди 10 години

Хе хе хе осигурява им Русия работа и жилище - а ние от 7 години сме членове на ЕС и продъжават да ни заплашват със санкции и екстрадиране и не спазват договорите които самите ЕС са подписали за свободно придвижвне и равно третиране и работа, а военни бази България могат да правят, и злато и мед изнасят без нищо да плащат, и цялата енергетика без пари взеха.

12

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

ИЗВИНЯВАМ СЕ ЛЕКА ГРЕШКА В БЪРЗАНЕТО.БЕЗ ДВАТА ,,СУ-25'' КОИТО СА ИНФО ОТ ПРЕДИ ТРИ ДНИ ПО-ПОГРЕШКА СЪМ ГО ЦИТИРАЛ ЗА ДНЕС ДРУГОТО Е 100% АКТУАЛНО И ТОЧНО!

11

Анонимен

преди 10 години

След три дни в лагер те заминават за различни руски градове..........................................................................................ТОДОР ХРИСТОВ, галактика, odisei 1, брей, гошо *** ... ТУКА ЛИ СТЕ ОЩЕ ???

10

Анонимен

преди 10 години

Горките украинци, докрая на новият им "живот" ще им се наложи да работят като роби в комунистическите лагери на Путин в Сибир. Директно КГБ ги товари на вагоните и право в Сибир, едва ли и 20% от тях ще оцелеят при мизерията и терора.

9

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАве ***, кат е толкова хубаво в Сибир що не одите там на почивка?---***, представа си нямаш какво е в Сибир. *** София е като смардлив бордей в сравнение с един най-обикновен сибирски град като Барнаул например.

8

Байкалин

преди 10 години

Иркутск е хубав и чист град на езерото Байкал със 600 000 души население и средна заплата от 2000 $ също се води и курорт заради Байкал блазе им на емигрантите плюс това им дават жилища.

7

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

EХ ЛЕЛКЕ, ЛЕЛКЕ. КОЛКО ЧАСА СТАНА ВЕЧЕ ОТКАКТО МИНИСТЪРА НА ИКОНОМИКАТА НА КИЕВСКАТА ХУНТА -ПАВЕЛ ШЕРЕМЕТ СИ Е ПОДАЛ ОСТАВКАТА ПРИ ЯЦЕНЮК А ТИ НЕ СМЕТНА ЗА ВАЖНО ДА ГО НАПИШЕШ? АМИ ЗА ВЪРНАТИЯТ ОТНОВО ОТ СТРАНА НА ОПЪЛЧЕНЦИТЕ ГРАД ИЛОВАЙСК ИЛИ ПЪК ЗА СВАЛЕНИТЕ 2 ВЕРТОЛЕТА ,,МИ-24'' БЛИЗО ДО СЕЛО ГЕОРГИЕВКА КРАЙ ЛУГАНСК? А ЗА ДВАТА ,,СУ-25'' СЪБОРЕНИ ПОД КРАСНОДОН ОТ НАШИТЕ ХОРА ЗА ЕДИНИЯТ ОТ КОИТО ДОРИ ХУНТАТА ПОТВЪРДИ ОФИЦИАЛНО ПО ,,УКР-112''?

6

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАве ***, кат е толкова хубаво в Сибир що не одите там на почивка?

5

toi

преди 10 години

За евроидиотите това нещо е толкова непонятно "*Нов живот"

4

Анонимен

преди 10 години

И защо *** си написала:""Нов живот" за украинските бежанци в Русия". Защо нов живот е в кавички?Може би искаш да ни излъжеш, че няма разлика между живота им под бомбите и всекидневните убийства под обстрела на украинците и живота им в Русия, какъвто и да е той?!?Нали човекът е писал - вчера имах апартамент в Луганск, сега нямам нищо, след като бе бомбардиран? Да не би някого от бегълците да са го бомбардирали в Русия?

3

наемен убиец

преди 10 години

В Донбас е бил застрелян американски наемник, известен под псевдонима Франко, от фашисткия батальон Донбасс. Батальонът е собственост на олигарха Коломойски.

2

без пардон

преди 10 години

На 20-ти Август в небето над Луганската Народна Република са унищожени два вражески хеликоптера Ми-24. Плюс един Су-25.

1

Анонимен

преди 10 години

Е има некакъв напредък - едно време заминаваха за Гулак,