36

dragunov7.62

преди 9 години

Ясно е че ако заобиколи "Южен поток" България , тя няма да спечели нищо , но не е ясно какво ще спечели ако премине през нейна територия?????????"?

35

Мартин

преди 9 години

Винаги губеща е България ! ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ , ДПС И БСП ! Слава на онзи художник който нарисува България като *** на Европа ! Не му се сърдя , той просто нарисува истината !

34

Анонимен

преди 9 години

Това ако стане, то трябва някой да се гръмне за държавна измяна ! Политиците ни интересите на България ли защитава или икономическите интереси на разни бюрократи в ЕС ?

33

ОТЛИЧНО!

преди 9 години

ЗА РУСИЯ , ТОВА Е ДАЛЕЧ ПО-ЕВТИНИЯ ВАРИАНТ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ!ВМЕСТО СКЪПАТА ПОДВОДНА ВРЪЗКА ПРЕЗ ЧЕРНО МОРЕ , ТЕ СИ ИМАТ ВЕЧЕ Т.Н "СИН ПОТОК" с ТУРЦИЯ!За НАС ОСТАВАТ СВОБОДНИ ДВЕ ВРЪЗКИ С ТУРЦИЯ/ чрез Набуко/ И ГЪРЦИЯ !Украинската газова връзка, вече си я имаме!ТАКА Е ТОЧНО:..."..И РУСКИЯ ИМПЕРСКИ ВЪЛК СИТ ---И БЪЛГАРСКОТО АГНЕ ,ЦЯЛО!"/Е...сега вече ще има рев на руските дупедавци...АМА КОЙ ГИ БРЪСНЕ ЗА ЦЪРВИВА СЛИВА??!!/

32

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До Анонимен: ,,На вас червеношийките цялата "любов" ви минава през руплите на матушка. Национални предатели, още от зачеването си.''АКО НАИСТИНА РАЗСЪЖДАВАШ ТОЛКОВА ПРИМИТИВНО И ПЪРВОСИГНАЛНО ТО ПОЧВАМ ДА СИ МИСЛЯ ЧЕ НЕ СИ ЧОВЕК А ***! ТА ИНАЧЕ КАК БИ ОБЯСНИЛ АКО СИ ЧОВЕК КАКВИ ГОЛЕМИ ,,НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ'' ПО ТВОЯТА ДЕФИНИЦИЯ СА СЪРБИЯ,ГЪРЦИЯ,СЛОВЕНИЯ,УНГАРИЯ И АВСТРИЯ КОИТО СЪЩО НЕ СА В МИТНИЧЕСКИЯТ СЪЮЗ А В ЕС КАТО НАС? ПАРДОН, ПРОПУСНАХ И НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ,,КОМУНИСТИ'' - ИТАЛИЯ,ИЗВИНЯВАЙ!

31

ме

преди 9 години

Само забележете как миналата седмица като обсъждаха вдигане на тока, веднага се намериха "експерти", които да ни поучат, как като се увеличи цената, трябва просто да консумираме по-малко и ще плащаме същата сума. Само дето това е дефиниция на енергийна бедност! А не на енергийната ефективност. Енергийната ефективност ти пести пари, така че да плащаш по-малко при същия комфорт. Енерг. бедност те кара да стоиш на студено, да готвиш само вечер и бързо ставащи неща, да се къпеш по-кратко и т.н и т.н

30

Анонимен

преди 9 години

Германия обмисля включване в БРИКС!.............................................................и те предупредих да спреш с ИТАР-ТАСС ... изглеждаш смешен !!!

29

Анонимен

преди 9 години

Чудно защо ли ЕС не спря транзита на руски газ през Северен Поток.... елементарно, защото може да спре Южен поток за България. Докато се разрешат споровете някой друг ще намаже от цялата работа, но това ЕС не го интересува.

28

moses

преди 9 години

Нaц предaтели които се нaдупихa нa болните янки дa се обесят публично в центърa нa софия. Без южен поток ще духaме под водa . От къде ще дойде гaзa. Дaно дa имa някой нa оня свят дa им търси сметкa нa всичи изедници и предaтели нa Родинaтa. Еднa мaлкa земя сме толковa богaтa нa природa и дaдености.....но зa съжaление нaселенa с предaтели и чуждопоклоници гъзоблизци. От 200 години е все същото-родинaтa нямa зaщитници в прaвителството. Мръсни ***.....

27

me

преди 9 години

Има да чакат в България да победи коалиция, която да има желание да се противопостави на САЩ. За съжаление, ние сме отдавна просто колония на САЩ, и на никой не му и хрумва да постави под въпрос заповедите, които му се дават.Което е по-лошо, голяма част от интелигенцията, която би трябвало да се грижи за малкото ни оставащ национален суверенитет, е също отровена и/или платена, медиите отдавна не са свободни и за хората остава да слушат едни и същи зомбирани економисти с едни и същи кухи идеи.

26

Нормална Тиква

преди 9 години

Да си го кажем ясно ! Българите стават за овчари и да съдят картоИ ....висшистите не са по различни ! Народа си е лош материал и не бива да му се дава дори капка надежда че ще надигне глава ! Аз мога да карам кола за 700 бона и да ви казвам че няма лев за вас ...но това е така защото аз съм над вас ! Вие ми се кланяте защото аз съм пълен с пари ....а не се замисляте че тези пари съм ги взел от вас ! Така е било писано да се простолюдие и ще гласувате за ГЕРБ защото така ви е наредено :)

25

Анонимен

преди 9 години

Турците скоро няма да се излъжат да строят скъп газопровод под Черно море - още им държи влага губещия проект Син поток

24

Анонимен

преди 9 години

Взгляд....давайте щом ви е изгодно през Гърция .....само не ни плашете нас българите.....но май накрая пак ще си платите да минете през нас...най изгодно е,а и може би май евтино....,но ние няма да се молим...,молете се вие

23

Анонимен

преди 9 години

Разбира се кого друг да прецака ЕС в политическите си игрички, ако не България, за Германия можеше изключения, ама за нас не. Като ги предупреждаваха, че България силно ще пострада заради санкциите им, господата в Брюксел явно са решили, че ние сме приемлива жертва, разбира се за компеснации и дума не може да става, просто трябва да мрем в мизерия.

22

gft

преди 9 години

@26нито на Русия, нито на Америка, нито на ЕУ им пука за България, ама грам не им пука, всеки си гледа интереса, само ние гледаме да угодим на всички, и за това винаги, от всички столове, се озоваваме на земята.

21

Анонимен

преди 9 години

да се надяваме, че ще победи коалиция от политически партии, които са готови да си сътрудничат с Газпром и да се съпротивляват на американските нареждания...............................................................................................................................Мазохизм и тупоголовость - неотъемлемая черта русского народа.

20

Анонимен

преди 9 години

Накрая Турция може да лапне проекта, защото те си гледат интереса, а не се самопрецакват, защото брюкселските зелки така поискали, за да изглеждат по-силни пред руснаците.

19

gft

преди 9 години

ем ние понеже сме големи пичове, пак ще останем сухо и пак някой друг ще ни е виновен

18

niki

преди 9 години

Супер!! Да минава през Гърция, а ние ще си направим просто газова връзка с Гърция! По този начин Русия няма да има чак такива лостове за манипулация на геополитическо ниво върху България! Всички ще са щастливи (освен Русия)

17

Анонимен

преди 9 години

Мазохизм и тупоголовость - неотъемлемая черта русского народа.