65

Анонимен

преди 9 години

64, главната ценност на руския пазар не е в обема, а в друга характеристика, която се нарича ликвидност.

64

Брaнник

преди 9 години

Могъщaтa Хилядолетнa ЕВРОПA срещу подчовешкa русия, Бог с НAМИ БРAТЯ БЪЛГAРИ, русофилите не сa достойни зa коментaр хa, хa, хa произвеждaли СAМО МAРЛИ И БИНТОВЕ И ТО КОЙ ЗНAЕ С КAКВО КAЧЕСТВО! СAНКЦИИ ДО ДУПКA!

63

Анонимен

преди 9 години

Няма да се плашите! Руснаците ще карат лади! Медведев нали искаше да навре политиците им в съве... опа - руски коли! Ще гледаме Путята в москвето! :)

62

Радо

преди 9 години

До АнонименХора, и Китай произвеждат коли, и Япония произвеждат коли, а и новите лади не са същите като старите... В Русия ще се промени само това, че няма да има BMW и Мерцедес, да не мислите, че руснаците карат френски или италянски ***?

61

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"но и Япония подкрепя санкции срещу Русия" - и е спряла да изнася коли ли? Япония изнася за Северна Корея пич, за Ким и компания, на Русия ще спре. Да не са луди?

60

Анонимен

преди 9 години

Волво са купени от китайците,но Волво са коли в много малък тираж и не могат да захранят руския пазар. А китайските коли са незаконни копия на останалите. Къде е свободният избор на руските граждани и демокрацията? Връща ги в соца- с избор между руски и китайски коли. Това е комплексарщината руска.

59

fripp

преди 9 години

Не знам за санкциите, ама договорите между американските енергийни компании и руснаците за внос на ядрено гориво са до 2029 г. за над 6 млрд.долара. Боинг ще влага милиарди в разширяването на заводите в Русия за добив на титан. Exxon почнаха сондажите в Карско море, Пентагона купува още Ми-17 за Афганистан, защото за тамошните условия това са най-добрите машини. Странни санкции.

58

Анонимен

преди 9 години

Има и други коли, но и Япония подкрепя санкции срещу Русия. Китайските са ментета на другите коли.

57

Брaнник

преди 9 години

ЕВРОПA НAД ВСИЧКО, руснaците сa били и сa ***!

56

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДа така е. По времето на социализма в България не се създадоха никакви частни фирми и след това като падна се разбра че е зле икономиката ни.

55

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Направо да започнат да заменят БМВ-тата с Волги и Фолксвагените с Лади."Има и други коли освен европейските шъ знайш.

54

Брaнник

преди 9 години

Рaдо дa ти ибaмaмaтa

53

ххх

преди 9 години

До Анонимен 73Гениален въпрос. Защо англичани масово си купуваха къщи тук, в Испания и на други места в Европа?

52

Анонимен

преди 9 години

Русия са в толкова глупава и комплексарска позиция да налагат санкции срещу тези, от които купуват. Това е като да налагаш санкции на работодателя си, от който си взимаш парите. Русия действат много комплексарски и се връщат в социализма. Направо да започнат да заменят БМВ-тата с Волги и Фолксвагените с Лади. Щом им харесва и подкрепят тази политика. Западът обаче нито губи от Волги и Лади, нито от нещо друго. Все пак Русия разчита и да й купуват газа. Без евро руската икономика ще е по-слаба.

51

xxx

преди 9 години

До 64Още един "гении". ЕС изнася стоки за Русия за 120 млрд. евро. За Корея изнася 40 млрд. евро. Задача за 1 клас - кой пазар е по-голям и важен?

50

Радо

преди 9 години

До АнонименПри положение, че Русия и Китай са съседи не мога да разбера, защо си се разтревожил, че ще имат дефицит на техника като iphone... :D

49

Анонимен

преди 9 години

Да живеят Сащ и ЕС

48

Арети

преди 9 години

Война на санкции и контрасанкции!!! На всички е ясно ,че сме в Навечерието на Трета Световна!!!

47

независим

преди 9 години

Има една дума-реципрочност.

46

Радо

преди 9 години

Заради глупавите американци ще страдаме само ние! На америка трябва да се наложат санкции, че си врът носовете навсякъде, а не на Руснаците, че си защитават гражданите! Стягайте си гъзовете за зимата, че без газ няма да има и ток и ще мъкнете дърва по панелките!