223

Деформатор

преди 10 години

Радан Кънев е човек на Иван Костов и има задачата да направи същото с Реформаторския блок, каквото Драгалевския му господар навремето направи със СДС - да го разбие отвътре и да го завладее, като изгони истинските демократи и сложи свои хора на отговорните постове! Но Костов този път няма да успее чрез слугата си Кънев, а последния ще иде в историята като неуспял политик и доверен човек на най-големия крадец от прехода другаря Ив. Костов, дясната ръка на Луканов злия гений на БГ!

222

Браво ББ

преди 10 години

Борисов единствен досега се опълчи на Кремъл и Путин като спря заробващия им проект Белене и опасния за екологията проект Бургас-Александруполис! Дори нищо друго да не беше направил той остава герой за България! А той дори спаси държаната от фалит, защото предишната Тройна коалиция на БСП остави хазната ни с 500 МЛН. лв дефицит, а по същото време се разрази най-голямата от 50 г. финансова криза в света! Силни европейски държави изтеглиха стотици милиарди ? за да не фалират, а ние не изтеглихме нито един, дори се построиха метро, магистрала, Дунав мост 2

221

ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО

преди 10 години

-Прави съюзи,с когото искаш бе"БОНКО". "И ТИ СЪЩИЯТ ***",както и твоите "врагове"!

220

ss

преди 10 години

Хора моля ви се гласувайте за ГЕРБ да спечелят 121 депутатски места за да може по бързо да се свърши с България и да се отървем най накрая от мъките

219

бесепарин

преди 10 години

Алооо, алоооо братчед здравей, еее пак прекъсна, скапана връзка ей! Абе щях да питам братчеда кои другари от БСП и ДПС изнесоха въпросните 3,5 милиарда от КТБ и кво праи сега прокуратурата, що така мълчи, а за голямата Костинбродска червена миризлива партенка се сцепи да дава интервюта! Нещо праи ли се по въпроса за издирване на виновниците, ама лоша телефонна връзка, кофти държава, лоши другари, лош материал и те така.

218

Анонимен

преди 10 години

Коалицията е ясна ГЕРБ И ДПС,директивта от американското и турското посолства е спусната и я Бойко-Буда-Винету я се опъне,я службите на САЩ са подхвърлили на медиите компроматите на Бойко от мутренското му наркотрафикантско минало,затова Бойко ще търпи Доган и Местан и ще стиска бузките на *** ,да не му влезе целия доганов

217

Драгалевски циганин

преди 10 години

Бочкоо внимавай какво говориш че на твое място ще сложа Бареков

216

Анонимен

преди 10 години

Не се напиняй толкова,баце.Няма да получиш заветните 121 гласа,освен ако не фалшифицираш изборите.Е,то затова отново шеф на предизборния ти щаб е един осъден престъпник.Той знае как се правят тези шашми.

215

бесепарин

преди 10 години

Алооо, алооо, братчед ти ли си бе, абе да знаеш къде е сега Христо Бисеров, ами Станишко вече нанесе ли се с новата си стара булка Вигенин в новия си мезонет в Брюксел, ами Сидероуглу Ефенди в кой курорт пак е завел Деница, алооо, абе защо пак прекъсна връзката бе! Ааа, сега се оправи, абе исках да те питам защо Цацаров спря да дава интервюта, кво му стана на тоя човек, алооо братчед, еее пак прекъсна връзката?! Що така бе?!

214

Анонимен

преди 10 години

Като гледам какви са настроенията на хората около мен. 43% за ГЕРБ и 13% за БСП.

213

АНТИМУТРА

преди 10 години

ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ ВАСИЛ ЛЕВСКИ НЕ Е БИЛ САМО СРЕЩУ ТУРЦИТЕ!!!ВАСИЛ ЛЕВСКИ Е ИЗТРЕПВАЛ И ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРИ УПРАВНИЦИ КАТО БОРИСОВ КОИТО СА ИЗДЕВАТЕЛСТВАЛИ НАД НАРОДА ВСЯЧЕСКИ!!!

212

иванчо

преди 10 години

"Връщам мандата" . Все едно вече го е взел. Бах ти наглостта вече започна и да плаши. Представете си какво ще стане ако НЕДАЙ БОЖЕ наистина вземе мандат.

211

Анонимен

преди 10 години

Уф, бях забравил просташкото говорене на този елемент. Като че ли това беше единствения положителен резултат от управлението на турците и комунистите - че спряхме да му гледаме мутрата на този всеки ден от трибуната на преобладаващата част от медиите

210

se

преди 10 години

Бате Бойко е геройза рибка ходи той.Бати Бойко здраво дръж.рибките в тигана пръж.Все е недоволен той,че малка рибка е хванал.Е народе мили мойщо не клъвнеш на стръвтаБорисова,та тиганя да препълне той !пс.Търсят се шарани за кукичка Борисова.

209

Рали1

преди 10 години

" Ние с шмекери не играем.Те измислят шпионска дейност,включително и Буда е от тях.""На Кънев ще кажа:Никога не съм казвал кой какъв ще бъде,никога не съм бил командир, командирът беше другКостов по времето на СДС.""Дянков даде постна пица,ама пица.А сега няма да има."Комунисти без власт-трагедия !С глупостите,които се ръсят по форумите само вдигате рейтинга на ГЕРБ и Борисов!Ама това е проблем на тези,които пишат точките и дават залудо парите! Да се не чудят що пак са ги били на избори

208

бесепарин

преди 10 години

Алооо, алоооо, ааа братчед ти ли си на телефона, а здрасти! Абе да те питам кой фалира България за 4-ти път, ама аз си знам отговора, ха, ха, хаа! Аааа сериозно ли и ти го знаеш така ли, браво, ама нали пак ще гласуваш за тях, нали така! И аз така, ей братчед само Бие Сие Пие нали братчед, щото всичките са маскари бе, но ние с тебе си знаем - само БСП, оле, олееее!

207

Анонимен

преди 10 години

Това са игри на Бойко и Костов, поотделно да съберат повече гласове, понеже сините няма да гласуват за мутра. После ще се прегърнат, Бойко ще ги закупи отново и ние да го поемаме дълбоко. искам Радан да каже, че никогас, при никакви обстоятелствяа няма да се коалира с този индивид. Тогава може и да помисля.

206

Анонимен

преди 10 години

И днес платената журналистическа свита на гробаря която всеки ден му целува *** пак ни го натякнаха .дами и господа купени за жълти стотинки стига сте ни занимавали с тази тиква

205

Анонимен

преди 10 години

Българското КГБ или Коалиция Голям Бостан - БСП-ДПС-Атака ни вкара в батака само за 1 година - машалла маладци !!!

204

Анонимен

преди 10 години

Тикво проста, не можеш дори да си помислиш да се сравняваш с Костов!Когато пое държавата имаше глад,финансова катастрофа,нямаше ЕС,присъединителни и всякакви фондове, а само мутренски охранителни фирми! А ти открадна парите за здраве на хората,возеше чалгарките в правителств. самолет или ходеше чак в Италия на "мачле" с тяхните депутати! Ах,къса памет българска!