69

Sylar

преди 9 години

tova e izvrateniqta v BG vmesto Boikovci Stani6evci ceckovci peevci doganovci mestanovci i tei podobni *** i mafioti da badat podgoneni ot lovci te ytivat i ybivat qgyara za ko vi qgyar te imat sreda za jivot i tq ne e v zooparka tova ne e darjava a zgan na mafioti i boklyci rabotq v magazin nqmate si predstava s kakvi *** se sblaskvam tam nqmam dymi tova e sme6na darjava trqbva vsi4ki da sprem da rabotim i da gi razbiem tezi ytrepki

68

до 46 и 85

преди 9 години

Благодаря за отговорите.Лек ден!

67

Анонимен

преди 9 години

taka se reshavat problemite v bulgaristan...

66

FMC

преди 9 години

До АнонименКакви комунистически твари бе човек? Ако още не ти е ясно, аз съм твърд националист, гласувал през живота си досега единствено за БНРП и АТАКА, понеже БНРП се поразтури малко :) Иначе и досега щях да си държа на доктор Иван Георгиев. Аз също мразя *** не по-малко от някои уж демократи. Но мразя и тия, които се правят на демократи, а в същност са дупедавци. И нека не бъркаме идеите с хората, които уж защитават тия идеи. идеите са хубаво нещо. Лош е мат'ряла.

65

Анонимен

преди 9 години

Пумярите кога ще ги застреляте и на собствениците на кучета да наложите задължителен наморник и пликче в ръката за акато.

64

Анонимен

преди 9 години

50 оскотяли примата гонят безащитно дете на природата.Що е то? Само в Цирк Балкански.Кошмара на ДарвинПоздрави от Сидни Ав$$$$тралия

63

Анонимен

преди 9 години

как можахте да го убиете бе скотове???до вчера го гледахте сега го убихте!!!!!!R.I.P. коте!!!!!!!то беше само на 2 метра от оградата,ако искаше да направи лошо щеше да е далечто не познава друг свят от зоопарка

62

FMC

преди 9 години

Егати глупаците, дето пишете тук. Заради такива като вас България ще е така доста дълго време. Вероятно докато бъдете заменени от свестни поколения, което е малко вероятно, но е една мъничка утеха.

61

До 54

преди 9 години

До 44 до 46Не съм 46, но ще ти отговоря. Има голям опит (в света) по използването на такива стрелички. 46 ти отговори, че става дума за вещество от класа на миорелаксантите, широко използувани и в хирургията. Практически няма значение, къде ще попадне стреличката, важното е отровата да попадне в кръвното русло. 46 обяснии за количеството. Във всеки случай, това не е работа за аматьори - играе се на ръба - животното може да умре от задушаване, а след събуждането бързо може да стане активно.

60

Анонимен

преди 9 години

Много филмчета NG сте гледали и чели разни книжки, а реалният живот е малко по-различен все пак ;) Този ягуар е свикнал с хора и няма страх от тях, а от уплаха и от непознатата среда първо може да е скочил на ловците, второ на 2 метра от оградата е бил на един скок от прескачането и с упойка не е сигурно, и трето като е изтърван, той няма да избяга в гората, а ще дири хора, щото е свикнал, че те носят храната и все ще ухапе я човек, я куче или др.животно и ще разбере от къде идва храната.....

59

Баба Вита

преди 9 години

На 15 април 2007 две мечки избягаха от зоопарка в Благоевград и двете бяха заловени живи и здрави. 13 служители на зоопарка, 20 полицаи ловци и специалисти по мечки се включват в издирването. Едната е заловена на 100 метра от зоопарка а другата на около 2 километра в района на тенискортовете в посока парк "Бачиново" да е жив и здрав шефа на зоопарка Крум Попниколов които тогава упои мечока. В Ловеч са се проявили като пълни гомнари!

58

FMC

преди 9 години

Аз викам да съдим Израел за хилядите жертви, както и Обама, който подпомага убийци в Украйна, където също има хиляди жертви. Тръгнали сме да се вайкаме за един ягуар, а в същото време по света загиват поне по 100 души на ден средно и то от истински авджии, не такива със спринцовки.

57

Анонимен

преди 9 години

За какво им е Ягуар в Ловеч ? Кой ще го гледа там ? зоопаркове трябва да има само в големите градове.

56

Анонимен

преди 9 години

***...винаги има друг вариянт,сега сигурно са горди че са го застреляли...пияници мръсни и долнопробни...

55

одраната кожа

преди 9 години

да видим на кой наш другар ще му увисне на вилата

54

Анонимен

преди 9 години

Кожата му е доста скъпа,нищо чудно и за това да са го убили

53

канадеца до 65

преди 9 години

Един път ти го написах и ще го направя отново.Никой не се съмнява,че живееш в Австралия,просто въпреки тва си оставаш турбо селянин и комплексиран ***.На кого му пука къде живееш бе психопат?

52

FMC

преди 9 години

До АнонименПожелавам ти да те гони ягуар. Тая планета още малко ще се превърне в планетата на маймуните. Мъничко остана.

51

коци

преди 9 години

До 49Подобре да е животно от колкото човек НО да е човек а не ловджия.Сега разбра ли *** и необразован човеку !!!

50

трапер

преди 9 години

а няма ли свирепи избягали агнета?