29

Анонимен

преди 9 години

По-голямо от егото на Боце е само досието му.

28

пм

преди 9 години

Абе Дудук, нали утре Бойко ще дойде пак на власт. Мислиш, че е забравил Костинброд ли?? Ако знаете какво ви чака с Майчето още сега ще се гръмнете. Нали се сещаш, че страхливата и продажна Цаца ще се обърне пак на 180 градуса. Ако прокуратурата иска, нали не се съмняваш, че НИКОГА не можеш да докажеш произхода на парите за кампанията ти/ над 100 милиона реално/. Аз лично имам едно усещане........че ще си първия български евродепутат на който Европарламента ще свали имунитета за да бъде съден.

27

Анонимен

преди 9 години

Не така бе дудук, сега тиквата ще вдигне кръвното и ще трябва пак някой брадат хомо доносник с расо,да ходи да му целува ръка.

26

ined

преди 9 години

Всъщност е "брадясало латексово изделие употребено няколко пъти".

25

Анонимен

преди 9 години

Тоя няма ли кой да го усмири?

24

Анонимен

преди 9 години

Този защо още е без усмирителна риза?!

23

Анонимен

преди 9 години

dps trqbva da stoi dale4 ot vlasta tova vseki trqbva da go razbere

22

Анонимен

преди 9 години

Бареков усети, че неговите 15 мин. слава са отминали и пак се захвана с черен PRинтересно че не се поучи от Станишев,Яни Янев..че дори и Костов,които изборите ги изхвърли,чийто инструмент наречен Трактора ни заливаше с флашки от *** на ББ..,все "опорни точки"които не вършат работа в съда..Бареков е цар на партенките -фалшивите бюлетини,кешовите плащания на Президента,сензациите със снимките и офшорките..затова ББда му даде ножицата с която реже ленти,за да стриже овцете които му вярват

21

Анонимен

преди 9 години

Глупавия бюрек пак се изказа Ахахахахахахаха - а защо нищо не казваш за Пеевски и Цв. Василев и колко пари си взел от тях? А? А за партньора на ББЦ, който те напусна? Много си зле бюрек, много!!! Добре е, че все пак има хора които мислят трезво и никога няма да ти повярват!!!

20

лайнеков

преди 9 години

цуни бялата златка

19

Анонимен

преди 9 години

tozi barekov e covek na dps v nashata obshtina ruen rakovodstvoto na dps go zashtitava dogan mu plashta da lae

18

Анонимен

преди 9 години

Най-лошия сценарий за България е *** да влезе в парламента. Тази марионетка на ДПС трябва да стои далече от властта.

17

ас

преди 9 години

Тоя какъв *** е барека незнам как може някой да гласува за тоя умреляк и каква е тази негова партия досега само реве срещу тоя и оня размахва някакви листове едно нещо не съм чул като предизборна програма или някакви идеи предложения изменения даже лудия волен има предизборна програма,нищо кръгла нула и кранчето като спря съвсем откачи.Помня преди 4 години как лижеше *** на Бойко

16

Анонимен

преди 9 години

Хомолуденс свърши парите /знаем защо/ и започна с още по-голяма настървеност и пълна неадекватност,"цитирайки ДС" сипе клевети за Борисов.Пак сигурно и ще възкръсва за пореден път,ама и европарламента няма да може да го скрие от собствените му простотии.Не се чудя на изстъпленията му,защото той просто вече няма друг избор.Грандомания байганьовса в колосални размери.Способен е само на манипулации,но Костинброд няма да се повтори.Низостта му ще бъде наказана със закъснение.Измами куп наивници.Аут

15

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Бареков ако успее да...изплющи гащите на Боко,ще стане героят на...прехода и евентуално следващият премиер.Има нещо тъмно около Боко.Така не се става Главсек на МВР,от пожарникарски майор с действащ...охранителен бизнес.Тъмни са делата на Боко и около фалиралата КТБ и то по...отношение на това,че при неговото...премиерстване,набута държавният сектор да минава през тази банка.Естествено,комисионните са били за...милиони.Действай Барек.Аман от задкулисни...играчори,рожба на...тъмни сили.

14

Анонимен

преди 9 години

*** се мята като риба на сухо. Паричките взеха да свършват. Наясно е, че Борисов няма да допусне нов комплот в стил Костинброд. Сега ще хвърля *** лъжи с надеждата някой да му повярва.

13

Край

преди 9 години

Ако искате да се отървете от всички тези хубавци и да им объркате плановете- НА Площада докато не се проведат МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ. След 5 години ще забравите че са съществували Борисовци Барековци, станишевци и прочие ***.

12

Кавала

преди 9 години

Практиката доказва че с вълшебната флейта чак до Брюксел може да стигнеш.

11

Анонимен

преди 9 години

Тия защо си пренасят роднинските свади на национално ниво? Всичките ни политици, освен че се оплели като свински черва, са ужасно *** парчета! По правило са зверски честолюбиви, но лишени от грам достоинство.

10

край

преди 9 години

Л---- мета казва неща които всички знаят че Тиквения генерал е всъщност лейтенант на ДС и мутрите. Той пък дава *** на прокурора назначен от Дебелото свинеподобно момче. Страшна работа. Хора ка ги избирате тези бе. Че даже пак ще им ходите да ги избирате.