48

Анонимен

преди 10 години

ЩЕ ДОДЕ ДЕН КОГАТО ВСИЧКИ ГУЩЕРИ ЩЕ БЪДАТ ИЗБИТЕ,ТОГАВА ЩЕ ЦАРИ МИР

47

...48.

преди 10 години

Тоя кашерен *** ако не каже квот са му написали на лисчето циониските ***...не мое заспи.А за Марсито може ли да пишам,че все по-често пешеходците я бъркат с травестит,и мислят че гей парада в София е всеки ден....

46

Анонимен

преди 10 години

До АнонименКолкото и минуси да скагате факта ди факт Денис Пулилин е подал осравка а това знсчи едно , оъговорни за свакянето на самолета са бандиъите от Донецк--И що да значи това? Ако кметът на Свищов беше подал оставка, значи ли това само и единствено, че той е изстрелял ракетата :)

45

Анонимен

преди 10 години

Всичко е провокацията от САЩ. Ракетата, която е свалила летателния апарат може би от САЩ. Украйна е Сараjево във 21 вяк. Анонимен, може би бандити САЩ, НАТО са братя за вас, но не за мен. САЩ финансират всички терористи, бандити във свят.

44

Анонимен

преди 10 години

Tozi "afrikanski tikvun", i kakto i da go nari4ate, E IMAL VAZMOGNOSTTA da bade izbran za president na edna silna, demokrati4na darjava. A vie NIKOGA NQMA DA IMATE tazi vazmojnost. Taka 4e pi6ete si gluposti po platformite i se mislete za toooooolkova nadareni i neozeneni.

43

Анонимен

преди 10 години

ееее тоя пък от къде разбра от къде е изтреляна ракетата,защо трябва да е от руските бунтовници, все те виновни за всичко,а украинците ни лук яли ни лук мирисали

42

123

преди 10 години

Само едно искам да ми кажат. Защо самолетът е летял над зона с военни действия.Защо международните организации за сигурност на полетите (контролирани от Запада) не са забранили тези полети, а днес ги забраняват. Разбирам за 150 полета дневно досега, а днес нито един.Как става това ?Какво да говорим друго..

41

Значи

преди 10 години

Значи от другата седмица САЩ изпраща армия в изт. Украйна и 2 самолетоносача наблизо, да се разправят набързо с терористите

40

Анонимен

преди 10 години

НЯМА НИЩО ПО ХУБАВО ОТ ГЪРЧЕЩИ СЕ ГУЩЕРИ,МЯСТОТО НА РЕПТИЛИТЕ Е ПОД ЗЕМЯТА,А ЧИПИРАНИЯ ХУМАНОИД ЩЕ МУ СЕ ОТПЛАТЯТ СЪС КУРШУМ В ГЛАВАТА,ТАКА ДЕЙСТВА РЕПТИЛОИДНАТА РАСА,СЪЗДАВА МОДЕЛ,ПРОКАРВА МОДА ИЛИ ДВИЖЕНИ,КАКТО РОКА Е СЪЗДАДЕН ДА РЕКЛАМИРА НАРКОТИЦИ,ПОСЛЕ УБИВАТ МОДЕЛА,ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА ОТ КОЛКО ГОДИНИ СИ ОТГЛЕЖДАТ ОБАМА ДОКАТО МУ ДОЙДЕ МОМЕНТА ДА ГО НАПРАВЯТ ПРЕЗИДЕНТ ? ТОЯ ВЕЧЕ НЕ Е ЧОВЕК А КИБОРК

39

jane

преди 10 години

Брей, а той как разбра точно кой в проруския район е изстрелял ракетата, при положение, че там се водят активни сражения в момента и има войски и на Киев и на сепаратистите? Мистика някаква. Защо не покажат спътниковите снимки да се убедим всички какво е станало?

38

До 50 Дядо Грънчо

преди 10 години

Виж какво Грънчо, преди да се маеш и чудиш научи български.Пише се Ощипани, а не ущипани.Един малокултурен човек, лесно се учудва и прави нелогични връзки!

37

циника

преди 10 години

46, а бе ***, вашингтонците излъгаха целия свят за химически оръжия, за които "знаеха" само те и всичко това, за да започнат цяла една война и да унищожат стотици хиляди живота, причинявайки повече от десетилетна нестабилност и ислямистка инвазия в Ирак и съседните държави. Ти си седнал за катин и за самолети да говориш.

36

Той е

преди 10 години

Има си хас, та това новина ли е? Щеше да е новина, ако беше казал обратното! И ако опълченците са тежко въоръжени, то бандеровците, с водни пистолети ли стрелят? Странна логика, американска - щом са нашите, им е позволено всичко, ама другите не може! Да си вържат песовете от Киев, и съм сигурен, че нито един опълченец няма да тръгне да ги гони!

35

Тролка до 25

преди 10 години

Да,прав си Влади,колкото вие ще се извините за хамериканските касапници,организирани от десетилетия по света,толкова и ние ще се извиним..а,да,да не забравя,че хамериканските ти приятели не са те светнали,че лично прокуро на Украина е съобщил,че сепаратистите не разполагат с толкова мощни оръжия,това едно,и второ-малайзийското правителство излезе с официално съобщение,че диспечер е принудил самолета да слезе от 10668 до 1058 височина

34

Монархист

преди 10 години

до 43Американците са ти толкова братя, колкото и тоя от снимката. Стегни се и не говори глупости.

33

Дядо Грънчо

преди 10 години

Прави впечетление, че всеки обвинява другия и всички отговорни се правят на ущипани, най-вече тия, които подпалиха Украйна. А също така прави впечетление от видео клипове и снимки, че всичко е изпепелено, а учудващо, паспортите на куп, като новички. Интересна работа...

32

Анонимен

преди 10 години

Има окръжно спуснато от губернаторката Марси Рийс до всички медии ако има коментар за обонго където го наричат черен не... такова де, да се трие.

31

Анонимен

преди 10 години

за катин лъгаха 50 години,за южнокорейския самолет лъгаха 20 години,колко ще лъжат за този самолет. подледци

30

11 септември

преди 10 години

А кой говори на записа?Потрошенко с преправен глас.

29

Анонимен

преди 10 години

Обонго, марш в джунглата!