229

d-r House

преди 10 години

Нееее тук вече прокуратурата не може да се намеси....твърде късно е... На ход е психиатриата. Имаме много сложно раздвоение на личността на моменти разтроение което е непоправимо...трябва да искаме ПОМОЩ от Световната Здравна Организация......ССО

228

присмехулник

преди 10 години

Тоя се вживява като ментор на цяла България. Не си ли спомня как се кри в Правителствена болница преди 1 год. и шефа на болницата излезе човека и потънал в земята от срам твърдеше, че му било "сериозно" влошено здравето. А тоя пуяк се криеше, даже и водиха при него Патриарха. Г-н Борисов, изтеглените с новия заем средства са предназначени за увеличение на фиск. резерв и за плащане на дълг емитиран от М. Велчев. Вие до онзи ден плюехте, че ще теглят кредит, сега пък искате нови 5-6 милиарда, това

227

Анонимен

преди 10 години

комуниста е звяр изплувал от дълбините на Ада. Не признава нищо освем собственото си желание за власт. Кланя се само на едно - сатаната Луцифер. Зверове като Сталин, Пол Пот и *** Амин са го доказали това , че предоказали ...комуниста е звяр жаден за кръв и нищо друго.. изпратени са от сатаната за да унищожават човешката раса ..това не са хора отва са демони , жестоки убийци и кравожадни унищожители на всичко свято ! Трябва да ги избием до крак! Само тогава ще се спасим!

226

Анонимен

преди 10 години

Много добре смята той. Само че в полза на тези, дето го избират вече два пъти, за да им служи. След изборите задължителна смяна на правилата в съдебната система, която да прати по закон всички, които са лъгали и крали в затвора. И задължително да им се отнеме имуществото, дето го имат благодарение на корупцията и властовите си позиции в продължение на 25 години. Направиха си фасадна демокрация и купиха съда, за да не им излизат наяве далаверите, но вече се свърши. Всичките им манипулации лъснаха

225

Анонимен

преди 10 години

Т.е. с три милиарда ще запушват дупка от 400 милиона? То се вижда кой не може да смята... Да не говорим, че от трите милиарда един и малко отива за покриване на Дянковия едногодишен заем. Да не говорим и че за една година фискалният резерв е УВЕЛИЧЕН с два милиарда.Разбирам желанието на Тиквата да посочи някой, който е по-зле от него, ама може да му повярват само ония, които нито четат публично достъпната информация, нито си използват главите за друго освен за охлаждане на тялото.

224

Анонимен

преди 10 години

ИСТИНАТА СИ Е ИСТАНИА ! ОРЕШАРСКИ Е ПОЗОР ! ТАКЪВ НЕКАДЪРНИК НЕ СМЕ ИМАЛИ ..... ПОСЛУШНА МАРИОНЕТКА И БЕЗГАСНА БУКВА! МАФИОТСКА МАША !

223

Анонимен

преди 10 години

от комунистическите *** по зло нема ! Това са тази напъст която е виновна за най - малко 50 милиона избити безпричинно хора по света! Искате уважение , че как да ви уважава нормален човек след всичките злини извършени от вас? Вие разбихте държавата ми, избихте маса българи безпричина , подарихте огромна част от България на Югославия - Македония без да се замислите защото така беше казал най - големия звяр измежду зверовете сатаната и роб на луцифер Сталин! Вие сте зло за човечеството, гадове!

222

54

преди 10 години

По-голям *** от този на снимката няма. Мафиот, крадец, убиец. Пак си го изберете.

221

морски

преди 10 години

Бойко,ти си срам за България щото окраде над 20млрд.лева за 3години плюс 1,5млрд.лева от Здравната каса та сега болниците фалират а съпартийците ти крадци реват че БСП са виновни.Крадливо племе си бяхте ГерБ и такива си останахте.Никога вече ГЕРБ!!!

220

ТИКВОЧ БЕЗБОЖЕН

преди 10 години

ТИКВО БАНКЯНСКА Я КАЖИ КЪДЕ СА ПАРИТЕ ОТ ЗДРАВНАТА КАСА??? ОКОЛО ДВА 2 МИЛЯРДА ЛЕВА ОТ НАШИТЕ ВНОСКИ ЗА ЗДРАВЕ. ТИКВО ТИ СИ ТОЛКОВА НАГЪЛ ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕГЛЕДАШ ПРИ ПСИХИЯТЪР. КРАДЕЦА БОЙКО БОРИСОВ ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА.

219

ПППМММ

преди 10 години

В сравнение с Олешарски, Бойко БЕШЕ ПЕСЕН! Никога от прехода насам, в България НЕ Е ИМАЛО такава ЖЕСТОКА ЦЕНЗУРА, ГИМИКИ и СТРЕС! ОСТАВКА!

218

Тюууу

преди 10 години

Тоя съвсем потъна в егото си.Превъртя./Не съм за БСП и Орешарски,дори за никой не съм/

217

НФБ

преди 10 години

ПОРЕДНИЯ ЛЪЖЛИВ ПОЛИТИК НО НАРОДА СИ ИСКА ЛЪЖЦИ

216

Kit Chelin

преди 10 години

Уникат. България трябва да пази това свое "съкровище" за да има пример какъв не трябва да бъде един политик. Др. Борисов подкопава държавността, срива институциите, и всява омраза между хората. Защо спи прокуратурата? С такива политици България никога няма да излезе от кризата и ще сме обречени на Грабеж, Единоначалие, Разруха, Бедност.

215

10 заповеди на Буда

преди 10 години

Само Буда е Бог твойПази снимката на БойкоНе изговаряй напразно името БорисовоШест дни работи седмия играй мач като БокоАгитирай за ГЕРБ ще живееш дългоНе убивай Постната пица на Дянков сама води до самозапалванеНе прелюбодействай Буда жена няма и не му трябваНе кради Буда само усвоява пари на европейските данъкоплатциНе лъжи Буда само променя мнението си на 24 часаНе пожелавай апартаментите на Цецо-може да ги е завещал на ГЕРБ

214

хахаха

преди 10 години

Боли ли, боли ли като ви вади зъбките Боко?! Фактът, че винаги, когато има статия за него и особено снимка, всички червенушки се превъзбуждат и започват да пикаят газ. Ако можеше да го използваме за гориво, нямаше да има нужда ни от Южен, ни от Северен поток!!!

213

васко

преди 10 години

Докато беше на власт Тиквата направи маса глупости, за които сега държи виновни управляващите, просто гениално. Такъв наглец не се е появявал досега.

212

фют

преди 10 години

Бойко Борисов, тая карикатура на човек, се подиграва на нещо? Виж се бе, *** грозен глупав, с единия крак в гроба, с другия в затвора, баш той ще се подиграва! Шега на боговете е тоя ***.

211

Анонимен

преди 10 години

ТИКВО - ти си голям математик - голям полеглот - по всичко си голям дори и голям *** !!

210

nemam nervi

преди 10 години

Хрумна ми,че борбата на БМБ е да се тупне по гърдите и да каже -аз съм единствения премиер избран за втори път ,но опазил ни бог