16

gost

преди 9 години

Моля психиятричната клиника в Карлуково да си прибере пациента бойко медотиев борисов по известен като мутренския мафиотски *** и да го вързе здрово със усмирителна риза за да не избяга.Реших след *** изказвания на бойко тиквуня на 5 октомври 2014 напук ще гласувам против българоубийеците от герб.За да не съберът герберастите мнозинство ,тиквуня и компания да се наакат от яд в гащите

15

Анонимен

преди 9 години

По-лошото е, че има хора които биха гласували за него.

14

Анонимен

преди 9 години

Поредният път, когато Боко се опитва сам да си стане баща...

13

Анонимен

преди 9 години

Никой не се е засилил да прави коалиция с ***!След изборите пак простата мутра и бандата му ще са в опозиция!Правилото е ясно - Който не ще коалиция, ще се в опозиция!

12

Анонимен

преди 9 години

И тоя пак се предлага за премиер???

11

България има златни находища за милиарди, ама само за заеми и финасови кризи плещят тия продажни политици. Говорят само това, което им позволят от Запад.

10

Анонимен

преди 9 години

борисов и ум - това си е чиста проба оксиморон

9

gost

преди 9 години

До герберските *** на 5 октомви 2014 ще изядете мощен шамар от българите и ще спечелите само 30% няма да имате мнозинство и ще се наложи да управлявате в коалиция.Поради простата причина ще психично болния ви бойко медотиев борисов със поведението си и *** изказвания отврати нормалните българи и те се отказаха да гласуват за него.Така ще герберасти кухи на изборите ще се задоволите само със 30% но кой каквото си надроби това ще сърба

8

Аз

преди 9 години

ДАНС и МВР са обезсилени вече! Този претендира за невменяем!!!

7

ГьОТСУРАТ

преди 9 години

ЕДИН ДЕН В УЧЕБНИЦИТЕ ПО ИСТОРИЯ ЗА ВРЕМЕТО, В КОЕТО УПРАВЛЯВА ГЕРБ ЩЕ ПИШЕ:"Това са едни от най-страшните и черни години на прехода. Преход на нечуван грабеж на на народа и държавата. В тези години българите са се самозапалвали от бедност и отчаяние. " Бойко Борисов-български министър председател довел България до национална катастрофа. Характерно за времето в което управлява Борисов и ОЛИГАРХИЯТА е това, че хората са се самоизгаряли в знак на протест срещу начина на управлeние на държавата. Тези години ще се запомнят с нечувана бедност и мизерия макар и в невоенно време. Борисов е първият пр

6

ДИАГНОЗА

преди 9 години

Това да те изгонят с камъни от властта и пак да искаш да си на власт си е направо ДИАГНОЗА. А народа да гласува за ПАЛАЧА си ГЕРБ, за ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ФАКЛИТЕ докарал го до просешка тояга, мизерия и кучешко съществуване освен да е КРЕТЕНЯСАЛ няма друго разумно обяснение. Западa ни се смее и недоумява как е възможно това. Това може само от изветрели мозъци да бъде сторено.

5

ПОЛИТИЦИ БГта

преди 9 години

ТОЯ НЕ Е ЛИ ОНЗИ ПОП КЪДЕ НАПРАВИ КАРАТИСТА СЛАВИ БИНЕВ АРХОНТ ???

4

Мен

преди 9 години

Абе с Бареков какво стана, изгуби се това момче откак шефа му ядоса Пеевски ?

3

Капиталист

преди 9 години

Луда крава го гони борисов! Тази тиква е за сериозен преглед и да стои зад решетките! Забърка кашата, сега си я сърба и заедно с него другите гербаджии!

2

Анонимен

преди 9 години

Борисов е единственият отговорен политик за последните 23 години.А Орешарски логично си отива защото спря строежа на пътища, магистрали и спортни зали. Това доведе до отлив на инвестиции и дефицит в бюджета.Асфалт не се яде, но без асфалт не може!

1

Анонимен

преди 9 години

Нагъл лъжец. Коалицията вече я има и ще стане факт веднага след изборите. И никого от нищо не е спасявал, само нагуши богатите в пъти за четири години и ни съдра и ризите от гърба!