23

До teen

преди 10 години

Вземи първо се научи да пишеш, "дрони" с малка буква, "Русия" с голяма ще е едно добро начало. Дай едно клипче как си летят, щото аз намирам само как руснаци, кримчани и иранци ги приземяват;)

22

Брaт

преди 10 години

до 23 Грешкa мрaт ти милиционерските брaтя брaтчет! Нaли рaшaтa е етaлон зa милиционерское " прaфосляфие", вчерa в Крим милиционерите в рaсо бихa хорaтa в Укрaински хрaм!

21

teen

преди 10 години

" Приземявaт" ги в монтирaните клипчетa нa тубaтa, инaче Дроните си летят кaкто си искaт нaд русия, ти сaмо русофилски клипчетa гледaш? Имa и други кaпиш!

20

МиГ-29

преди 10 години

Реват за война тия ненормалници(Сащ) Накрая ЕС и Русия ще изолири сащ и така и трябва стига са се бъркали във вътрешните работи на малките държави...

19

Анонимен

преди 10 години

До 14Да прав си Америка им взе всичко,явно Америка се простира по целия свят и може да се бърка в политиката на всяка една държава.Колко.са жалки и колко безочливо манипулират западните медии и зомбитата като тебе.А в същото време нашите православни братя умират

18

До teen

преди 10 години

Дроните руснаците се ги прихващат и приземяват както си искат:)

17

teen

преди 10 години

Ми aмерикaнците дa сa дигнели един F-22 RAPTOR и нa руския ковчег веднaгa му зaбивaт две рaкети в зaдникa дa ги носи при путин, руските стрaхливци нa рaзузнaвaтелни сaмолети се дървят, що не прихвaнaт бойнa мaшинa, и в моментa нaд Прибaлтикa и Укрaйнa летят Дрони и F нa US. ARMY!

16

До 13

преди 10 години

Ако погледнеш картата ще видиш, че Охотско море от четири страни е затворено от руска територия: Камчатка на Север, Сахалин на Юг, континенталната част за Запад и руски острови на Юг. Морето реално е вътрешно за руснаците, а чий го дири там американския самолет не знам:)

15

Анонимен

преди 10 години

Чета коментари и ми се струва ,че никой от коментиращите няма роднини и приятели в САЩ, а всички са емигрирали в Русия за да живеят по - добре! Когато чуя за квартал "Малкият Берлин " в Москва ще ви разбера ентусиазма да защитавате диктатурата на руснаците.

14

Анонимен

преди 10 години

Как ми се ще един път да сбъркат *** и да свалят един американски самолет, тогава джобния император ще яде хурката.

13

Анонимен

преди 10 години

Пак са били пияни руските диваци :)

12

Анонимен

преди 10 години

Какво друго им остава на руската ***, да показват мускули...Запада им взе всичко - Либия, Ирак, Сърбия, а сега и Украйна. Скоро Молдово ще стане част от европейското семейство, вероятно и Грузия, а няколко държави в балтийския регион членове на НАТО. Какво друго да прави смешна и изолирана топ социалситическата *** Русия...

11

Анонимен

преди 10 години

"самолет в международно въздушно пространство" И ко на майка си търси там ръски изтребител?

10

Анонимен

преди 10 години

САЩ е сбирщина от най-наглите и арогантни хора в света. Те са тези, които ще унищожат и отровят земята само и само да бъдат номер едно.

9

Анонимен

преди 10 години

До АнонименА ти кога ще изтрезнееш ?

8

Анонимен

преди 10 години

Май нещо не ви е ясно ! Бил е в международно въздушно пространство над Охотско море,а и Охотско море не е руско езеро !

7

магадан

преди 10 години

Вчера в един руски сайт четох за тези прелитания над корабите на малка височина и там пишеше,че тези прелитания в международни води се случват постоянно както от руска,така и от американска страна,но вСМИ не се съобщават.

6

Анонимен

преди 10 години

Русия трябва да използва ядреното си оръжие колкото се може по-бързо.Американските откачалки са останали с убеждението, че войната може да се води само извън САЩ.Няколко ядрени ракети по най-малко населените щати ще отрезвят краварите.

5

Анонимен

преди 10 години

И какво на майка си са търсили американците толкова близо до Русия?

4

Анонимен

преди 10 години

На 23 април следобед изтребител "Сухой 27" (изпълняващ мисия на няколко километра от дома си) прехвана разузнавателен самолет RC-135 на ВВС на САЩ, който изпълняваше рутинна мисия (на няколко хиляди километра от дома си) в международното въздушно пространство над Охотско море (в близост до Русия).