12

Сталин

преди 9 години

До Анонимен 7Тогава ДПС ще е първа политическа сила.Кандидати има, но няма да ги намериш по масовите медии. Чети и ще намериш кандидати.

11

ime

преди 9 години

Ще напуснем залата - ще останем.*** ми - дойде ми.Дайте ми властта, че ми беше малко.

10

Анонимен

преди 9 години

То ако всички преглътнат егото си, точно ти трябва да спреш да настояваш за нови избори и да приемеш фактите, че коалицията разполага с повече депутати от теб.

9

Анонимният

преди 9 години

Доган нахака ли ти го в *** Методиев ,хайде радвай се сега *** загубен.

8

Анонимният

преди 9 години

Реално е спечелил само 10% от хората с право на глас. Язък му за реването и цивренето по цял ден. Орева държавата последната година. Но, ще има веселба, пак се насъсква банкянското *** и ще се изхвърля като *** на сгурия.

7

Анонимен

преди 9 години

Ха ха ха - Борисов да говори за егото на другите???

6

Анонимен

преди 9 години

На следващите избори никой да не ходи да гласува. Основанието - липса на достойни кандидати. Едва тогава ще се ударят в главите, че всички са кръгли нули.

5

Сталин

преди 9 години

Пъмпкина се оказва обикновен нагъл ***. Бягай да риташ топка бибита, но си вземи хапчетата, че кръвното как го имаш и току виж го нямаш.

4

Анонимен

преди 9 години

Борисов, ти като имаш морал защо не се отказа от имунитета си и не отиде на съд!

3

Анонимен

преди 9 години

Какво нещо е власта мама му стара. Тия направо лигите им текът. Направо нямат търпение да вземат власта и да лапат милионите хич не им се чакат още 3 години, очите им са се оцъклили като тройни барове на ротативка. Управляващите пък са се хванали за власта като пиавици и нямат никакво намерение да я сдават. А хората само гледаме и на върволици ходим да им я даваме тази власт. Какъв порочен затворен кръг. Ако беше демокрацията истинска, трябваше, който е управлявал веднъж, да няма право втори път

2

политолог

преди 9 години

Както и да въртят кабинета Орешарски е все едно кучето да си гони опашката-върти се в кръг и нищо. Този парламент е с изчерпана енергия за работа. Предсрочните избори ще отпушат политическата криза. Няма значение кой ще спечели само да не е БСП или ДПС. Тези две партии са проклятието на България и носят само нещастие и бедност.

1

z

преди 9 години

Хахаха. точно Бойко *** ли говори за его?! *** наглото животно!