72

Вълко

преди 10 години

Отврат ..... пвръща ми се като го гледам на това същество....... как може такава помия ..... то азис е цвете пред тоя ***

71

АРХАНГЕЛ

преди 10 години

слугите на сатана бързат. Бързат, защото усещат, че битката при армагедон наближава! Стараят се по всякакъв начин...***....да увеличат войските на велзевула. Този хомункулус неслучайно победи на евровизия. Сега още десетки хиляди изкукали от сатанинска пропаганда западняци ще влязат в армията на рогатия. Затова бият и по Русия - най-вярната на БОГ страна! Нооо....БОГ вече е предупредил АРХАНГЕЛ МИХАЙЛ и всички тези сатанисти, начело с лидерите на ЕС и САЩ ще горят вовеки в огненото езеро!!!

70

Анонимен

преди 10 години

Евровизия най-накрая оправда името си и скъса с музиката, и започна да оценява "евро" визията на участниците.

69

do keles

преди 10 години

ХАХАХАХАХАХХА Най-добрият коментар на статията. Айде пий една ракия довечера и от мене.

68

Анонимен

преди 10 години

Адолф дали не се върти в гроба,като гледа какви са новите австрийци.Освен всичко друго тоя/тая си мяза на арабела.

67

Анонимен

преди 10 години

Е те тая новина е забучете на първа страница за през целия месец

66

TrollTerminator

преди 10 години

До Анонимен 62Изкуство? Аз се занимавам с изкуство и мога да ти кажа това няма нищо общо с изкуството, това се нарича пародия на изкуство! Някой ми разправя, че изкуството трябва да провокира. Това изкуство провокира в мен само отвращение. НЕ защото е гей травестити или различно сексуален а защото е гримирана жена с брада, което го има само при хормонален дисбаланс при жените и всъщност е подигравка с болните от хирсулизъм! Няма изкуство тук!

65

дедо Йов

преди 10 години

Тва Евровизия от години ми прилича на "Уродвизия"

64

Анонимен

преди 10 години

Помня времето, когато Евровизия беше музикален конкурс.

63

Европата

преди 10 години

"Кончита Вурст - кралицата на толерантността "БРАВО. Истински европеец.Сега остава само да отиде при кралицата на Англия и да бъде титулавана за "сър".

62

Анонимен

преди 10 години

ЕС колкото и да сме толератни то природата и еволюцията не са!

61

Анонимен

преди 10 години

Следваща стъпка- Мис Свят с брада и ***.

60

Бай Григор

преди 10 години

Брадата певица - гнусноооо..... пък и не е нещо особенно като глас ,дай да се правим на толерасти

59

ЕвроGAY

преди 10 години

Буоаааа....повърнах,то бива да съм гей ама чак толко не бива.

58

Анонимен

преди 10 години

Извратеняшка Европа. Емблемата и трябва да стане Кончита Саламът(Wurst). А това, че 8 държави не са дали нито по точка на прекрасните и даровити като ангели руски близначки, е *** лъжа. Та в тия държави да не би да няма руснаци, които, дори да са потомци на избягали от подготвената от Европа революция 1918 г. (защото на нея винаги и е трябвала една слаба Русия с избита интелигенция), ПАК ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА РУСИЯ. Откачи от злоба експлоататорска колониална Европа. Дори изпрати, както в Одеса - убийци, тук - платени хулигани да освиркат рускинчетата. Еталонни европейски ценности.

57

Анонимен

преди 10 години

Възможно е и да ми изтриете коментара но съм длъжен да го кажа....та както казваше моя приятел Евгени Каменов тире Врацата е те това и в дупе да го е б е ш малко му е.....

56

Нерон

преди 10 години

шш ей, ЕССР надмина най славните дни на римската империя... кой би си помислил. а този момък мяса малко на Цицерон, сладуранчо.

55

а1

преди 10 години

Защо искате да емигрирате от България?-Ами вижте, преди хомосексуализма се наказваше със затвор , след това с принудително лечение, после станахме демокрация и се приемаше за нормално...После започнаха гей-паради... а аз гледам да се махна преди да е станало задължително

54

до 62

преди 10 години

Сега освен правата краставица, ще трябва да си навреш и един вурст отзад, иначе ще е проява на европейска нетолерантност.

53

Стършел

преди 10 години

Нашия Азис да не би д а е по-различен.....същата пародия!