35

Анонимен

преди 10 години

Евромайданците трябва да са много доволни от постигнатото.. Обезцениха националната си валута с 50%, загубиха Крим, увеличиха цените на газта която плащат двойно, нагушиха се с кредити, чийто само лихви ще плащат 50 години.. Да живее глупостта!

34

Анонимен

преди 10 години

Не Путин,господ вече не може да спре войната и отделянето на югоизтока.От тук нататък не можеш да накараш тези хора да живеят в една държава-не са един народ да се помирят,и да продължат напред.Само ще се разрастват нещата,докато пламне и се отцепи целия югоизток.Не можеш да накараш в една държава да живеят хора,които на едната улица правят парад на ветераните от съв. армия за 9 май,а на другата ветераните от СС-Галичина.Няма как да стане.Лошото е,че ще се пролеят реки от кръв,докато се разделят.И за това е виновен само запада и никой друг.

33

Циника

преди 10 години

Путин няма интерес да присъединява Източна Украйна поне по две причини: 1.Финансова-20 милиона по-бедни украинци биха били проблем и за швейцарския бюджет и 2.Геополитическа-какъв интерес има Русия да излиза на огромна по дължина граница по Днепър с НАТО /тъй като Зап. Украйна би била присъединена към НАТО при евентуално отцепване на Източна/ и така да даде на Алианса коз за геостратегически натиск върху Москва.

32

Анонимен

преди 10 години

Няма власт,която е тръгнала да избива народа си, да е прокопсала. В броя на жертвите няма наши и ваши, всички са жертви. За геноцида в Одеса тепърва ще излизат данни.Досега жертвите са над 40 човека,Дневник пише, че 40 са в неизвестност.Значи дотук са над 80 човека.Има бременна жена удушена с кабел.Този акт не може да бъде оправдан с никаква свобода и демокрация. Пак повтарям,няма нищо нормално в човешко същество,което смята, че изтреблението на хора е победа и заслужава адмирации. Нацисткия режим в Киев мина всякакви граници.

31

Анонимен

преди 10 години

Абе, защо всички високопоставени от фашистката хунта в Киев, са евреи и защо в САЩ пак всички висши държавни чиновници, като държавния секретар Кери, шефа на ЦРУ, шефа на Пентагона и други също, са евреи. Дали това е някакво съвпадение или така ми се струва. Няма тук съвпадение, всичко се прави целенасочено от триполовите психопати от ФЕД, МВФ и Клуба на 300-те, които всички изповядват талмуда за еврейско господство на света. Ама Путин ще им обърка плановете, вервайте ми.

30

Salajadin

преди 10 години

До чета33CHOVEK, GOVORIA SERIOZNO AKOIMASH NUZDA OT POMOSHT,KAZVAY NE E SRAMNO I AZ IMAM TRI DECA,POVTARIAM NE E SRAMNO I AKO MOGA SHTE POMOGNA KAZVAISAMO

29

Анонимен

преди 10 години

За клането в Одеса какво да пишат тези медии, това е същото чалга певица да започне да проповядна за християнски и православни ценности..Е, оставаше и да напишат, че Одеското клане е плод на демократичния порив на един достоен народ стремящ се към членство в ЕС, което е оправдава клането.

28

Анонимен

преди 10 години

Основни кандидати за президенти за президент от опозицията: - Петр Порошенко - евреин - Юлия Кательман (Тимошенко) - еврейка - Виталий Кличко (Этинзон) - евреин по баща - Олег Фротман (Тягнибок) - евреин по майка Олигарси в Украйна: - Първата осморка милиардери - ВСИЧКИТЕ ЕВРЕИ Олигарсите на Украйна: - 95% евреи.Останалите или са женени за еврейки,или се въртят около евреите

27

Циника

преди 10 години

Нагорен попокатепетъл е написал, че Путин "напълнил гащите" и че кримският му сценарий не проработил в Източна Украйна. Човече, ако твърдиш това то си лишен от каквито и да било аналитични способности. Та нали ако Путин искаше да присъединява Източна Украйна по подобие на Крим, то той щеше с един замах да присъедини и двете - тогава когато всички действащи лица са зашеметени от изненадата. И резултатът под формата на реакция от Запада нямаше да е по-различен от този за Крим.

26

Анонимен

преди 10 години

Военнослужещи от Националната гвардия на Украйна са стреляли с гранатомети по полицаите в украинския град Мариупол, защото те са отказали да изпълняват заповедите на Киев и да стрелят по местните жители.

25

Анонимен

преди 10 години

КОЙ(КОИ)ДОЙДОХА НА ВЛАСТ В УКРАЙНА ? ДНЕШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА УКРАЙНА : - Изпълняващия длъжността президент - Турчинов - евреин и масон - Министър председател - Арсений Яценюк - евреин и масон - Министър на финансите - Александър Шлапак - евреин и масон - Вице премиер - Владимир Гройсман - евреин - Министър на вътрешните работи - Арсен Аваков - арменски евреин, хомосексуалист - Министър на културата - Сергей Нищук - полуевреин, масон и хомосексуалист

24

Анонимен

преди 10 години

Ами след масовото клане в Одеса въобще е чудно, че правят референдум, а не въстание. От Кери само храчене чуваме и нищо конструктивно. Кери е основният подстрекател на холокоста в Одеса.

23

Анонимен

преди 10 години

Да слага Майдана президент и премиер може, хората да си организират референдум - не може. Американ демокраси ин екшън.

22

Анонимен

преди 10 години

за Севастопол не си платиха, но за Одеса ще си платят тройно слугите на 4-тия райх (САЩ)

21

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Путин е най-умният политик на нашето съвремие.Западните политически...лилипути не могат да проумеят неговите мисли и ходове,а те са хуманни и с мисъл за народа си,както и с мисъл за украинците,който в преобладаващата част е тясно свързано с Русия.Тук голяма част от браковете са смесени,както и голяма част от военно-икономическият комплекс на Русия е коопериран с Украйна.Всяко оттегляне и ескалиране,ще удари пряко обикновените граждани,а Путин не желае това.Западът няма полезни ходове за Украйна.

20

Анонимен

преди 10 години

Браво Путин, операцията по присъединяването на Крим към Матушка Россия беше извършено без нито един изстрел. Гениален план, не като холивудските *** дето удавиха в кръв Ирак, Афганистан, Либия и Сирия - и накрая пак нищо. Да гледат и да се учат как се провежда операцията тактически и стратигически без изстрели и без кръв. А за изгорените хора в Одеса, Киевската хунта ще си плати, при това много скоро. Както и Западните и подстрекатели и покровители. Русия не е Югославия.

19

чета

преди 10 години

коментарите и не си вярвам на очите,оправихме България, та сега трябва да разискваме Путин,украинците и да се насъскваме един срещу друг,в момента еврейска америка и еврейския съюз водят битка срещу православието,не виждате ли ,че сега хората се отдалечиха от Бог дори повече отколкото при комунизма,пишете си ,обиждайте се,тиквата ,барека и сергейчо да си пеят старите песни на нов глас,аз в момента водя битка за живота на дъщеря ми със злокачествено онкологично заболяване и знаете ли колко ме въл

18

Анонимен

преди 10 години

Някоя "българска" медия да е писала за Десен сектор, за насилието на десен сектор, за вихрещия се фашизъм в Украйна, за клането в Одеса..нее..това е табу за "нашите медии"

17

Анонимен

преди 10 години

Статията е пълен ***...руските медии са в хиляди пъти по-свободни и демократични, тук смивката на мозъка е ужасяваща.

16

Анонимен

преди 10 години

12-годишното момченце, което бе простреляно в областта на сърцето в Славянск, е открило къде се крият снайперистите.То вероятно е било простреляно, за да не издаде местонахождението им.Момченцето, което е носило Георгиевска лента, е било откарано веднага в болница "Ленин", операцията за спасяването на живота му продължава и в момента. Лекарите обаче не дават големи надежди.