11

Ах...морето

преди 10 години

Отиде сезона на морето!И преди едвам свързвахме двата края...а сега!Откачени фашисти католици, по-лоши няма от вас!

10

Анонимен

преди 10 години

До 7Поставя бъдещата червена линия. Добре, че е в Холандия, а не в Ливърпул, та да има къде да се скриеш соросче!

9

STARBUCKS-USA

преди 10 години

Червени момчета, от време на време сменяйте памперсите, че целия форум вони от вас.

8

niki

преди 10 години

Какви фашистии, какви 5 лева бе? Има окупирани кметства и административни сгради от някакви войници, с качулки, въоръжени до зъби и без отличителни знаци. Ако това стане в България ще пропищите и ще викате че са терористи, ама ако е по границата с Русия това е нормално, така ли?На платените руски *** поне да им бяха написали някакви смислени опорни точки... то бива да се излагате, ама чак пък толкова?!

7

Бънди

преди 10 години

Интересно, защо западът мълчи? Можеше поне да ги скастри, за пред хората. Сега още повече им лъснаха дупитата. Явно Путин пак ще раздава шамари.

6

Momo

преди 10 години

Путин не е глупав! Ще изчака още. Нужни са му кадри с цивилни жертви по телевизиите с убити жени и деца и тогава руската армия ще влезе. Тогава той ще е "Спасителят" и ще спечели по всички "фронтове".

5

Анонимен

преди 10 години

До kiro Той ако щеше да я пуска армията - до сега да беше завзел източна Украйна с цел "да гарантира живота, здравето и имуществото на руснаците там", както и сигурността на изборите.... Ама не я пуска. Ще се позвери още малко, тихо ще изтегли СпецНаз-а и ще остави "героите" да се оправят сами и да ядът дървото. После ще се хвали че е взел Крим (които всъщност ползваше под наем, по-нисък от цената на пенсии и заплати които трябва да плаща сега на живущите там)...

4

Анонимен

преди 10 години

***, значи и ти си вършил престъпление като ползва армията в Чечня...

3

zeus

преди 10 години

Путин е прекалено търпелив, но всичко си има граници. Фашистите и западните им господари искат война и май ще я получат, но няма да им хареса...

2

Анонимен

преди 10 години

"Ако Киев наистина е използвал въоръжените сили в Славянск, тези събития ще имат последици за междудържавните отношения между Москва и Киев, заяви Путин"Преразказано е искал да каже, че междудържавните отношения между Москва и Киев ще станат вътрешнодържавни!

1

kiro

преди 10 години

Путин пускай войската да ги смачка тея продажни *** от киев особено ония януцек педерастчето гадно