76

до 91

преди 10 години

дано децата са ти под турско робство, както и баба ти е била!! В анадола да продадат дъщерите ти, а английски лордове да *** синовете ти!

75

Анонимен

преди 10 години

расцветали яблони и груши...

74

Неуспял поляк

преди 10 години

Братя българи,разказах ви накратко историята на УПА,на украинския народ,защото съм съвременник на събитията от онова време,лично съм участвал в тях.Моите очи видяха историята,а това което са видели очите ми,чрез разказа си го предадох на вас.Нека по-младите знаят и помнят делата ни.Позорни или славни са те,нека историята отсъди това.Думите ми са истина,нека историята ме съди за тях.Надявам се,че като ви казах истината,не ви станах враг.

73

Анонимен

преди 10 години

Абе 52-рикви маньоври, кви спецчасти са те патили бе? Нали на същи спецчасти брадатите в Афганистан им сраха в шапките и бягаха чак до Москва. Любимия ти *** тръгнал да се жалва на ООН, че нещо не му се връзват идеите.Купуваме най-скъпия газ по всички земни кълбета от любимата ти Русия. Бати *** сте това русофилите.

72

Анонимен

преди 10 години

до 88Да си вземеш Крим без нито един гръмнал патрон- това в цялата история на човечеството го няма бе, брато! Нека Путин да не е направил нищо според овчия ти мозък!Муахахахахахахахахахаххахахаххаха

71

Румбо

преди 10 години

Погледа на Путин-"В глаза смотрит и холодно в спине"(Вл.Висоцки)По време на Олимпиадата направиха преврат-взе си Крим.По Великден нападнаха Юго-изтока-какво следва?Едно е сигурно каквото е решил-ще го направи.

70

Анонимен

преди 10 години

Чудя се защо руснаците плъзнаха навсякъде по света,русия доста обезлюдя,а в русия незначителен брой чужденци,,всеки бяга от нея....а хахахаха...айде отговорете се самизащото светът се развива, А русия сама се забива,заради болните си амбиции на империя,великая рус,хахаха............20 години се цивилизоват и пак грам технология,нищо нямат,преди крадяха технологии,сега крадат и тук там си купуват.......че коя държава ще иска да им е васал бре *** и да страда векове,отърване няма от тях

69

демокра

преди 10 години

всички американофили марш в анадола да си гледате демократичните ценности, свободи и резби

68

Анонимен

преди 10 години

Владимире, вкарвай 40 хилядната армия от границата в източна Украйна и да се приключва.

67

ля ля

преди 10 години

i evropeiskite suiyznici....kakvi sakciiii pak govorite!!! sveta shte vi se vidi tesen..... istoriqta govori a vie prsoto pomislete!!!!

66

десен сектор

преди 10 години

василев *** си пий хаповете продажник долен

65

Новинар

преди 10 години

Отново изпреварваща новина !!!!Командующий контртеррористический операцией генерал Крутов задержан местными жителямиПървия заместник секретар при Съвета за Национална Безопасност и Отбрана на Украйна генерал-лейтенат Васили Крутов е взет в плен от хората, събрали се пред военна част в Крематорск....Хората са блокирали изхода от частта във която се подготвя "антитерористична" операция......Поискали среща със командващия за да разберат откъде са пристигнали подразделенията и техниката !!!!

64

Анонимен

преди 10 години

гньомутин е извънземно погледнете го ,че гледа накриво и отнесено!!!!

63

Анонимен

преди 10 години

"Путин обезпокоен от силовите действия на Украйна"Ot silovite deistvia v Krim ne beshe obezpokoen

62

Анонимен

преди 10 години

путлера е гаден диктатор всички русофили хайде на самолета и към северна азия.Тук не сте желани

61

Анонимен

преди 10 години

не се учудвам че сме зле,е как да бъдем европейци с такива *** над 50% деградирало комунистическо мислене ,набито от баби и дядовц,като гледам колко драскачи- русофили болни мозъци има...путин нещо замлъкна,,, много ще и дойде на русия всичко това,ще и огладнее *** пак,именно русия провокира към гражданска война с действията си и войските си на границата,Украйна няма намерение да се занимава с русия,,стигат и 20 години руско робство до фалит докараха държавата,да я смуат и манипулират!

60

до неуспял поляк

преди 10 години

брат ти си пич

59

Анонимен

преди 10 години

`Ке му лижете вие на льосьогньома

58

АБС

преди 10 години

Русия ще протака още малко и след Великденските празници ще направи това, което вече е решила. Щом САЩ могат да нападат държави, да свалят и качват правителства, защо Русия да не го прави.Още повече е до границите й и там живеят руснаци. Ако го правят САЩ е борба за демокрация, а когато го прави Русия е агресия. Айде стига вече, някой трябва да постави на място гнусните американци.

57

до сс

преди 10 години

сс дане е накратко скапан ***