76

Боец

преди 10 години

До Анонимен 45 - "А кримските молодежи от наесен почват да служат в росийската армия - в Чечня и Дагестан."Не се изказвай неподготвен. В "горещите точки" служат само бойци и офицери от професионалната армия. Путин отдавна създаде боеспособна, професионална армия и това се видя на проведените наскоро учения.

75

до68

преди 10 години

Аэ съм ,,изкуфяла пенсия'' и пиша на кирилица,а ти ,,умнико'' не знаеш дори родния си език,но даваш,,компетентно мнение''.Путин е най- добрия политик и точно това дразни господата зад океана.Русия върви напред,и каквото и да пишат и лъжат този факт няма да се промени.Олимпиадата беше най-добрата,правена на планетата и това го пише във западната преса.

74

Анонимен

преди 10 години

prav e Napoleon pari, pari i pak pari - daite mi pari i 6te zavladeia sveta. sega krimlianite 6te se radvat, a ukrainzite 6te prosiat ot EC.

73

българин

преди 10 години

До УМЕН ГУЩЕР:Ами те, няколкото червени келемета във форума това искат. Разказали са им го бащи и дядовци - убийци от КГБ, ДС, вътрешни войски, ВКР, гранични войски и т.н. Искат да властват, да колят и бесят, да грабят. Какво друго иска комунистът? А, да, забравих - да изнасилва (в края на II свет. война САМО 100 000 германски жени са потърсили медицинска помощ след изнасилване от съветски военни, а по оценки на историци, вкл. руски, изнасилени от съветските "свободители" са НЯКОЛКО МИЛИОНА).

72

жеко

преди 10 години

Средната пенсия в Украйна е 150$ а в Русия 300$ затова ще се вдигат двойно, освен това всички законови налози от регионите в Украйна постъпват в държавния бюджет, а в Русия 90% от налозите остават в съответния регион.

71

Истината е, че ЕС и НАТО ни държат в изолация и карантинен период до пълно измиране на старите поколения българи с надеждата, че с тях ще си отиде проруско-настроеното население, а младите ще са прозападни. Обаче сметките им ще излязат криви. Именно младото поколение ще им покаже як среден пръст, но е въпрос на време.

70

kreti

преди 10 години

Глупави *** и *** :1.Щом Русия е в Крим там има нещо повече от хора я газ я петролец.2. след като Русия взе Крим сделката е изгодна за Русия 3. Да не забравяме и истерията на западните *** и те са подушили нещо ценно.4. Предполагам Крим ще носи Милиарди на Русия що да не им вдигнат пенсиите.5.Вчера гледах празненствата там хората плачеха и се радваха.6.Ако беше стъпил там САЩ щяха само да плачат.7. ЕУ искаше намаляне на пенсиите и социалните още при Янкович

69

Анонимен

преди 10 години

не само пенсиите , и цените ще скочат

68

мечо пух

преди 10 години

А на украинцити им намалиха пенсиите с 50% по препоръки на МВФ.....

67

работещ

преди 10 години

Пак да питам, щото не ми стана ясно. Само 2 пъти ли ще им вдига *** пенсиите на кримчани? Нали Аксьонов, от негово име, им беше обещал 4-КРАТНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПЕНСИИТЕ и ЗАПЛАТИТЕ като влязат в Русия. Или може би, на етапи - сега 2 пъти пенсиите, после пак и така до светлото комунистическо бъдеще. Така ли?

66

яж

преди 10 години

Лесна работа другари. Махат една-две нули и.......готово!

65

Лош Владимир, лош!

64

do Р.Овч

преди 10 години

Разбира се, без да влачи със себе си територята, върху която се е пръкнало прокълнатото му семе.

63

Анонимен

преди 10 години

мдаааа, все за пари става въпрос, пенсийки....по 2...браво! Дано да си ги харчат със здраве хората, заслужили са ги! Дано да могат да си купят много неща с тези измъчени, но и така мечтани пенсии. Водка със сальотка... обичам!

62

българин

преди 10 години

До славянин 64:Пропускаш да напомниш, как американците са избили и събрали в резервати индианците в Северна Америка. И няма какво да питаш демократите, какво да ги правиш американците. Направо ги анексирайте като Крим - първо югоизточните щати (там правят и най-хубавото уиски, тъкмо ще убиете конкуренциятя на водката), после - всичките. След това - в ГУЛАГ. Това е, няма какво да питаш.

61

Р.Овч

преди 10 години

Ако не беше жестокото потъпкване на правния ред от страна на Русия в този случай, не бих реатирал по никакъв начин. Защо ли? Защото всяка проруска комунистическа *** заслужава съдбата си. Искали да бъдат част от Русия. Ок, заповядайте. Бъдете щастливи в безвремието на комунистическа Пусия (не няма грешка). Всеки сам е свободен да избира съдбата си. Разбира се, без да влачи със себе си територята, върху която се е пръкнало прокълнатото му семе.

60

ПУТЛЕР

преди 10 години

То и нашите комунери дигат ли, дигат! Дават ли, дават! Явно и хората в Крим са същите болни червени каски като нашите- дай им 20лв за Великден и майка си ще продадат!

59

Анонимен

преди 10 години

До до 54 от славянинСърбия и Ирак сами са си виновни.Украйна ако беше се противопоставила, руснаците щяха да я залеят също с обеднен уран.

58

Гошо...Тъпото

преди 10 години

След олимпиадата в Сочи,Путин е...неудържим.Надявам се така да продължи,докато не прати човек на Марс;ако вече не е на...път.

57

Анонимен

преди 10 години

Mi da nali triabva da ima izkufeli pensii koito da glasuvat :D