103

Анонимен

преди 10 години

Писателите се побъркаха окончателно. За какъв ГЕРБ или БСП ви трескат дървета у глъвите бе ?Как може всяка случка да я преобразувате в някаква пишман-политика ? По ненормални сте от тоя, гърмелия.

102

До 117

преди 10 години

Сигнала за този човек е подаден 2010 г, а тогава Министър бе......?

101

Миуен

преди 10 години

Вчера следобед при Милен Цветков се казаха истините за управлението на Герб, Цветанов и Борисов!Ако излязат нещата наяве тези двамата не трябва да излязат от затвора!

100

Анонимен

преди 10 години

При ГЕРБ нямаше самоубийства и самозапалвания. Затова пък виж статистиката на същите прояви при правителството на Орешарски. За година и половина откакто той е на власт имаме няколко хиляди такива самоубийства.Бандитизмът отделно, който вие не можете да овладеете и правите акции Безсилие с жандармерията

99

Анонимен

преди 10 години

Много объркано писание.Първо гладния секретар вика, че имало един убит.После гладния секретар вика че нямало убити.После вика, че било "спецакция", пък първо всички ни викат, че "психично болен" бил гърмял ей така...за нищо.После "спецакцията" била за да не бил гърмял по децата.Ама те научили, че имало заплахи след "спецакцията".Я си кажете за какво е цялото омазване ? Ама честно !!!

98

varg

преди 10 години

Ами и мене да дойде някои в 6 часа сутринта да ми смущава сънят няма да го посрещна с хляб и сол.

97

Гадни тролове

преди 10 години

Малеееее, темата са я налазили много *** на ГЕРБ и дружно плюят :))), а така младежи, и довечера при Борисов да си вземете стотинките.:))))))

96

Тръба

преди 10 години

Когато целият свят е полудял, малцината нормални ги обявяват за луди.

95

Анонимен

преди 10 години

Това ръководство на МВР в лицето на комуниста Йовчев и Маймуняка като гл. секретар са поне два пъти по некадърни от Цветан Цветанов. Поне по негово време не загиваха така полицаи при акции.Отделно по нареждане на Станишев от МВР бяха уволнени няколко хиляди души по политически причини.

94

до 111

преди 10 години

То пък при твоя Герб много хубаво беше ,сума хора се самоубиха ,самозапалиха и какво ли още не заради рекета на Борисов и Цветанов!

93

Анонимен

преди 10 години

Nai Nakraya da se nameri edin savesten chovek bravo Dano posluji za primer na vsichki Samo taka shte se spre polizeishtinata v tazi tapa strana

92

Анонимен

преди 10 години

Що ли не ме учудва случката? В България полицаите са изключителни професионалисти! И да няма никакъв проблем, те ще го сътворят от нищото! Сменете критериите при подбора на полицаи! Не е нужно всички селски гамени, бандитчета и социопати да стават такива!

91

Анонимен

преди 10 години

Щом пишат, че е психично болен, значи лекари/държавата знаят, че е такъв.Защо пскихично болен има оръжие? Откъде го има? Откога е досъдебното производство за незаконно оръжие? От вчера?Защо незаконното оръжие не е прибрано от полицаи?Въобще имаме ли държава?

90

Анонимен

преди 10 години

А то сега се разбира, че е психично болен. Обаче според медиите, на база действията му в момента. Нещо "известен бизнесмен", барикадирал се от 2010 година (което изобщо не проумях какво значи) и му пречат децата, но застрелва полицаи по незнайни причини.Практически абсолютно нищо не се разбира от материала, освен това, че за всеки случай всички отговорни си вързват гащите с израза "психично болен".

89

Анонимен

преди 10 години

Резултатът от хубавото управление на БСП и ДПС. Другият път пак да гласувате за тях!

88

Деан

преди 10 години

Стрелецът от Лясковец не е регистриран като психичноболен,МВР отново се чуди как да замаже потресаващата некадърност на своите хора!!!

87

Хан Крум

преди 10 години

Викайте американските полицаи да решат пролема ,щото главния секретар ще разпореди да не се се стреля.И Хелзинския комитет поспе ще вдигне врява за правата на престъпника.

86

бай иван

преди 10 години

Как така кякой луд не влезна в парламента да ги гръмне тм, а все невинни го отнасят

85

Анонимен

преди 10 години

Внимавайте за правата на човека, да не го убиете , както убихте Чакъра.

84

varg

преди 10 години

Неприкосновенността на частна собственност е гарантирана от конституцията на република България.Човек има право не само да стреля но и да убива при навлизане в дома му на тежко въоръжени полицаи.