27

аешф

преди 10 години

А *** БАНАНА МАЙ МНОГО ТВЪРД ИЗЛЕЗЕ И УМЕКНА С ЗАПЛАХИТЕ ,ЩО БЕ АБЕЗЯН?НОВ СВЕТОВЕН РЕД ШЕ ГО ЛАПАТЕ ТОЗ БАНАН МАЙ ЯКО ОТ СЛЯВЯНИТЕ.МНОГО ВИ Е СТРАХ ИСКАТЕ ГОЙ НИЕ СМЕ С ПО ДЪЛГА ИСТОРИЯ ОТ ВАШ БЕ! НЕ СЕ БЪРКАЙТЕ В НАШИТЕ ДЕЛА И НИЕ НЯМА ДА ВИ ЗАКАЧАМЕ РАСИСТИ ,ФАШИСТИ ,ДЕМОКРАТИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ТЕРОРИСТИ.

26

война

преди 10 години

айдеее,щом взеха да си мерят ракетите,работата е ясна .. :(

25

Влади-Мир

преди 10 години

"Всички признават, че дори и Русия да има легитимни интереси в ставащото в съседна страна, това не й дава право да прибягва до употреба на сила за упражняване на влиянието си в тази страна", каза Обама.Че "ДОРИ" и Русия имала имала интереси там!?!!?Ми ти пък к'ви интереси имаш в този регион?????? Нерде Севастопол(град ГЕРОЙ-издържал повече време отколкото цялата френска армия) и нерде Бостън да речем.

24

Анонимен

преди 10 години

До Анонименили си плотен или си нямаш хабер от история

23

Анонимен

преди 10 години

Антихриста каза: "Всички признават, че дори и Русия да има легитимни интереси в ставащото в съседна страна"Дори и Русия имала легитимни интереси в задния си двор.

22

Анонимен

преди 10 години

"...Тогава ще се наложи да отвърнем и не задължително съразмерно..."Какви хора бе!Аз пък си мислех, че само САЩ имат интереси в Украйна, а се оказа, че и руснаците...

21

tarbuh

преди 10 години

До 24ООН не са давали съгласие за Афганистан, Ирак, Сирия, ежемесечни нападения с ракети в Йемен, Пакистан. Да не говорим за подмолни действия като помощта за Пиночет (много повече диктатор от Янукович) само и само да няма лява власт в Чили, да речем. Така че точно САЩ да говори за измислени поводи е смешно. Като са се загрижили за права и избори, защо не помогнат на Сомалия? Защо не сменят режима в Северна Корея? Чисто и просто защото там няма ресурси, значи нямат и интереси...

20

Анонимен

преди 10 години

А де Путин пак *** изпревари...ядосва се Оооба-мамата!

19

до 15

преди 10 години

ако утре комшиите решат да "защитават" някой у нас пак ли ще ръсиш подобни глупости?

18

Влади-Мир

преди 10 години

Бе тоя има много хубава ВРАТОВРЪЗКА;-))

17

Анонимен

преди 10 години

Ядрените междуконтинентални ракети са готови за загряване на континента Америка!Там и без това им е студено сега-помощите ще дойдат скоро...

16

Анонимен

преди 10 години

Къде са химическите оръжия на Садам?

15

анонимен

преди 10 години

тая *** от както дойде на власт мн неща са се объркали

14

lkv

преди 10 години

"Международната общност осъди извършеното от Русия нарушение на териториалната цялост и суверенитет на Украйна...." - значи аз не съм от тази общност за която блее тая *** !!! И с какво право тоя *** Обама ще говори от мое име ???

13

$$$$$$

преди 10 години

Упражняването на сила е само американски приоритет.

12

Анонимен

преди 10 години

Русия си защитава Крим,ЗАЩОТО ИМА РУСНАЦИ!!!Чий го диреше и дири Америка в Корея,Виетнам,Никарагуа,Еквадор,Чили,Ирак,Либия,Сирия,Египет,Венецуела,Украйна,Афганистан и т.н.За тези ваши инвазии не бръснехте нито ООН,нито *** им резолюции за мир!!Ако Тексас поиска референдум за отцепване и присъединяване към Мексико или независимост ще им дадеде ли да го направят ДЕМОКРАТИЧНО без ваша военна намеса!!!

11

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

Taзи нагла твар да говори за международно право?!!!??!!!?????Леле... тези ще ни промият мозъците!Нобеловият лоуреат за мир, изстрелял повече ракети от всички нобелисти взети заедно ,да говори за международно право??????Крайно време е да се направи едно референдумче с въпрос: "Да изгоним ли американците от базите в България или да ги изритаме?"

10

Анонимен

преди 10 години

Американската "загриженост" за Украйна не заблуждава никого.

9

Анонимен

преди 10 години

А на вас кой ви повярва за Югославия,Ирак,Египет,Сирия.Косово

8

до 7

преди 10 години

Най-гадната твар на планетата е тази на която се отчита този Обамата....