77

Рогозин

преди 10 години

Мирно решение ще има само като метежниците се самоарестуват и предадат.

76

Анонимен

преди 10 години

До ИСТИНАТАХа-ха-ха много си забавен братчед. Много :). Статистиката ти хич не е вярна. Друг е въпроса, че ако има война (която няма да стане) тя ще е регионална. Ако ставаше дума за южна африка може да се спори кой би доминирал, но в регионален конфликт в Украйна войната наистина ще бъде много кратка, защото военното превъзходство на Русия е смазващо.Друг е въпроса, че не знам кой е по-добре въоръжен. Реално руснаците изостават с малко във ВВС, но пък за сметка на това ПВО им е бетон.

75

х

преди 10 години

На дървените комунистически глави няма какво да им се обяснява. Но вижте там където е руското влияние какво се случва.Беларус,Казахстан,Таджикистан и др, управлявани от диктатори които прижеве си строят огромни паметници на самите себе си и превръщат народите в марионетки и безгласни същества без собствено мнение, където интернет е забранен и не им е разрешено да напускат станите. Това ли искате за България продажни рубладжии?

74

Венко

преди 10 години

Много ми е интересно как ще вкарат руснаци в армия, която да се бие стрвщу Русия...! Те нормалните украинци едва ли ще искат! Много е вероятно да има минаване на цели поделения на страната на руснаците...

73

от 91

преди 10 години

А наи опасна е да легнеш с жена ,но да не я ч...аш.Да ни бяхте из....ли качествено ,а не просто да си б...е пропагандните ч....и!

72

Анонимен

преди 10 години

"Американското "освобождаване" не се различава с "освобождаването" от Русия - уж те освободили, а после те пишат към тях и те смятат за своя губерния.

71

Истината

преди 10 години

До Поп ГруюХАХАХАХАХА, много си зле! Русия няма 10 пъти повече ракети и бас държа, че ти не може да дадеш един източник за простотията, която ръсиш! Русия има малко повече атомни глави от САЩ само (мисля, че беше нещо от сорта на 5 500 към 6400) което няма абсолютно никакво значение дали можеш да унищожиш земята 15 или 16 пъти! Всичко останало е промит русофилски мозък и болно въображение, придобито от комплексарщина!

70

Анонимен

преди 10 години

само че нато няма да испрати нито един войник да се бие за украина

69

Анонимен

преди 10 години

БИЛЮЦИ НАЕМНИЦИ ОТ ТУРЦИЯ ще се бият Там есть наемники, но они приезжают из Штатов, из Германии. Приезжают в одинаковой военной форме. И постоянно с этими капитанами оборонной группы что-то обсуждают, что-то подписывают, рассказывает задержанный. Даже могу примерно численность вам сказать. Американцев приезжало человек шестьдесят. Приезжали немцы, численность в районе 30-40-50. Поляки приезжали, турки, много кто из других стран.

68

Анонимен

преди 10 години

Малиии, колко *** русофили излезли от дупките! Айде НАТО да ви смаже тъпата русия веднъж за винаги и да млъкнете, че сте дразнещи с простотията си!

67

Анонимен

преди 10 години

Един съвет за Америка!Нали знаеш ,че жените си говорят?Е когато с един и същи ку...нски нмер се опитваш да сваляш всяка ,то в някои момент се поевява по-големия е..ч и ти напуква канчето!

66

JIKECA

преди 10 години

Това сме ние българите...Винаги забравяме на кой да сме благодарни и в удобен момент плюем срещу него.

65

Поп Грую

преди 10 години

До ИСТИНАТАРусия - 10 пъти повече ракети...Това да не ти е шоуто "НАТО напада аборигени"?То и немските танкове бяха по-добри, и немските войници бяха по-смели, и немските флюгцойгени бяха по-добри, ама всички видяхме какво стана...

64

Анонимен

преди 10 години

Тази шайка от украински престъпници са в състояние да извикат и Ал Каида на помощ.

63

Анонимен

преди 10 години

ТУРЦИ НАЕМНИЦИ ЩЕ СЕ БИЯТ ЗА УКРАЙНА.прехвърлят наемници на Летищата в Киев..Даже могу примерно численность вам сказать. Американцев приезжало человек шестьдесят. Приезжали немцы, численность в районе 30-40-50. Поляки приезжали, турки, много кто из других стран.

62

3

преди 10 години

Смачкай прозападните украински плъхове,Путин !!! Българските патриоти те подкрепят!!!!! СЛАВА РОСИИ !!!!

61

Анонимен

преди 10 години

До ИСТИНАТАМда... подобни статистики ги е правил и прадядо ти през 1941, а после е ходил под строй на манифестация да вика "вечна дружба - КПСС-БКП и слава на червената армия - освободителка!"И после: "Олелеее, взеха ми дюкянчето! Взеха ми нивичките!"

60

до другаря американо

преди 10 години

Виж хамериканска подлого хич не ми дреме за твоите фалшиви пропаганди. Аз съм българин и мен ме интересува моята сигурност и моята територия. За България е изключително важно в черноморския регион да има силни руски бази, като единствена относителна гаранция срещу турска инвазия. За това задължително Крим трябва да бъде под руски контрол. Ако чакам черния човек да ме пази ще ме сполети бързо-бързо съдбата на Кипър.В случая българския нац. интерес се покрива с този на Русия. Сори но е факт.

59

Анонимен

преди 10 години

Още ще ни учите ли как да си интегрираме ***?

58

Кой

преди 10 години

взе решението-61 годишния Путин или 31 годишната изгора Алина Кабаева?