18

Гост

преди 10 години

Летището в Симферопол е в същото положение. Очакваме коментар от руска страна. Няма да се учудя, ако е поредната провокация.

17

Свободен българин

преди 10 години

До 20Робът винаги иска да има господар. Един руски, други турски!Свободните българи, не могат да бъдат твои колеги!Щом пишеш и руската с големи букви си ясен - руски поцелуйко и путинопоклонник!

16

лудия

преди 10 години

русия няма да даде на метежниците от америка да превземат черноморската им база и крим,а черноморската им база им трябва за да защитят сирия иран ,та дори и България, ако тя реши да се отърве от американското робство.

15

Анонимен

преди 10 години

Господа съюзници!Вместо да си разправяте приказките за общо ползване ,ами вземете ни налеите малко капитал в индустрията ,че и ние да кажем ,че сме бяла държава.С гола пропаганда тръгнали любов да търся.Те и булките само "обичам те" не ги топли трябва и да се работи от време на време.На бългрски !Гърка денса сиртаки ,а българина на три се гърбил ,ако искаш да те обичат плащаи!

14

гецата

преди 10 години

Вижте колеги...ако трябва да избера руска или турска окупация на България - без да мигна ще избера РУСКАТА !!! Който има малко останал разум, ще разбере защо...

13

Монархист

преди 10 години

Изразявам подкрепата си към мнение 4 !!!

12

Анонимен

преди 10 години

Джон Кери: Планираме помощ за Украйна.ПУТИН: Нашата помощ ще стигне първа.

11

до 12

преди 10 години

Във Фейсбук ли го прочете?

10

интернет лумпен

преди 10 години

"Руско управление в България - виж 'окупация' "Братя Данчови, Българска енциклопедия, София, 1936.

9

до 12

преди 10 години

Умен, прочети малко история преди да пишеш глупости, Крим никога не е бил украински. Той е автономен район в състава на Руската федерация. Няма нужда руските спецчасти да завземат Крим, те са си били винаги там.

8

Гост

преди 10 години

А какви искате да бъдат? Патагонски войски? О, или не, американски, как не се сетих! Ами в Крим е пълно с американци, трябва да се защитят изконните американски интереси, да се спасят нещастните американски граждани от "агресора" Русия! Нали!?

7

Пич

преди 10 години

Руските спец части започнаха официално да завземат Крим. Интересно как ситуацията с комунистите навсякъде по света се развива по един и същи начин. Хората започват протести срещу червените безобразия. Онези веднага пускат слуха, че САЩ, Сорос, Дядо Мраз, и т.н., им плаща и организира. След това докарват съвсем платено и организирано автобусите, БТР-ите, и уж спонтанно започат протести и военни действия в защита на неоправданите. Едни и съши номера по цял свят ... как не се наиграха.

6

Анонимен

преди 10 години

Украйна е решила да не проявява агресивност към Крим и няма да се подаде на провокациите на местните руски сепаратисти. Тя само ще изпрати позитивни послания към населението за запазване на автономията и икономически придобивки.А бивши руски милиционери и паравоенни структури ще обикалят като *** по летища и различни обекти и ще има да си чакат някой да ги нападне. Но на летища , на които има такива елементи туристи рядко кацат, а летния сезон в Крим наближава! Кой ще го провали?

5

Анонимен

преди 10 години

Няма по-отвратително нещо от руската загриженост, хората искат да са независими, а те ще им разцепят държавата.

4

Анонимен

преди 10 години

Хилядите руснаци ,които се домъкнаха при нас какво ли ще поискат след време.Малко са ни ядовете с ония от анадола,че и разни помаци.

3

макето

преди 10 години

абе не знам що ама този Наливайченко ми е симпатичен

2

о.з. редника

преди 10 години

Незабавно генералния щаб да изтегли контингента ни от Афганистан и да го прати в Южна Украйна около Болград и Измаил. Нашите сънародници от Бесарабия трябва да бъдат защитени от развихрилите се фашисти бандеровци. Ако президента Плевнелиев се противопостави, да му пратят един взвод и да бъде свален от власт. Плевнелиев е мюсюлманин и води анти-българска политика.НЕЗАБАВНО!

1

до 1

преди 10 години

А гривната се скъса предполагам ?Световния банкер може да се гръмне с тая фалшива стандартизация кои да е в разкош и кои да гладува.