273

Анонимен

преди 10 години

7,24 млрд. лв. са похарчени повече от приходите в държавната хазна от 2009 до 2012 г. Това сочат данните на НСИ, които са потвърдени от Евростат. В резултат на това харчене държавният дълг е скочил с 4,85 млрд. лв. и от 9,48 млрд. лв. (13,7% от БВП) в края на 2008 г. e нараснал на 14,38 млрд. лв. (18,5%) в края на 2012 г. Освен това фискалният резерв на страната е намалял с 2,3 млрд. лв. и в края на 2012 г. е 6 млрд. лв.Край на баснята за успешното управление на ГЕРБ!Крадци и лъжци!

272

Анонимен

преди 10 години

до 291Не си разбрал бе, още 10 милиарда ще теглят комунистите. Да е.а *** ти смешен, гърците като имат 400 милиарда евро дълг на запада дали ги е.е, че децата им ще ги плащат? А дали децата им ги е.е как ще ги плащат? Много пък си се разтревожил за децата ни и за заема ни бе. *** аз бащичката майни!

271

Дон Кольо

преди 10 години

Баце предвижда катастрофа през 2015? Ясно, тогава ще се върне на власт.

270

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБерската фотоволтаична мафия прави всичко възможно да свали правителството на Пламен Орешарски и да върне своя любимец Бойко Борисов на власт.ГЕРБ искаше да вдига цената на тока с 40% ! Забравихте ли ?!БСП го свали с 5% !ГЕРБ държеше пенсии и заплати замразени 4 години.БСП вдигна веднага минималната работна заплата и обеща ежегодна индексация на пенсиите.ГЕРБ упорито отказваше да вдигне "майчинските".БСП ги вдигна веднага щом дойде на власт.ГЕРБ работеше в полза на Вашингтон и Тел Авив

269

Анонимен

преди 10 години

На всеки е абсолютно ясно, че народът подкрепя г-н Орешарски. Народът желае работа и спокойствие. Това че шепа платени от ГЕРБ *** желаят власт и разруха в България не трябва да служи като повод за държавен преврат. Бойко Борисов никога повече няма да бъде премиер на България. Една толкова неприятна физиономия има и неприятна духовност. Нека всеки който иска да изпадне България в хаос и разруха получи заслуженото, а то е омразата на целия български народ докато го има на тази земя.

268

Анонимен

преди 10 години

Тъкмо когато Доганя беше на власт ; ТОГАВА баце ти Бойче стана Генерал ! ( Изцяло по Калинкин тертип - без даже и да е стъпвал в Генерал Щабна академия ! ) !А преди това ? Ееееех - преди това новоизлюпеният Калинкин Генерал , си беше пълноправен член на БСП и преди това - на БКП ! Хайде кажете КОЕ НЕ Е ВЯРНО ???

267

хехехееее

преди 10 години

абе другари,не виждате ли,че хората с хонорарите ви ще се избият едни други?всичко се разпада а вие си плещите по опорните точки?абасралис,както казват руснаците и ще става все по зле.защитавате сер гейчо а ви обезкървява една друга партийчица.или сте мнооого прости или хонорара е доста тлъст.няма друго обяснение на този нашенски феномен таваришчи.поздрави на децата и внуците по скайпа....с преводач.хехехее

266

По план

преди 10 години

Това пророчество е известно на всички ни, България върви към фалит по план.

265

икономист

преди 10 години

Чудя се как може толкова прости хора. В момента Държавата потъва . Само заемите са над 4 милиарда, а се готвят още 3 милиарда външен заем. И тука позитавовските драскачи за една ракия се чудят какви глупости да пишат. Абе прости и неуки комунисти-социалисти кой ще плаща тези заеми? КОЙ........КОЙ....

264

Анонимен

преди 10 години

Ако след 2015-та държавата е стабилна, значи катастрофата е в партийната каса на ГЕРБ.

263

Гошо

преди 10 години

Тоя Бойчо ще вземе да излезе голем финансов анализатор,много ги разбира финансите особено тези които си лапкаше и му ги изнасяха навън чрез една банка на една госпожа! От Мерил Линч и Дже Пи Морган дават мило и драго да го имат в екипа си тоя Професор по гасене на горски пожари с прав *** :)))

262

неблагодарник

преди 10 години

Аре ве тоя Йосич няма ли да се вземе в ръце накрая, голям неблагодарник, *** както го изрита от бизнеса навремето, до сега трябваше да му се е отблагодарил многократно, а той май неблагодарник ще излезе!

261

Анонимен

преди 10 години

Тоя, дето катастрофира и народа му би шутовете, предрича катастрофи.Абе аланкоолу, в нормалните държави някой като го свалят от власт и се скрива и повече не се показва на хората и да ги дразни.Нашия пак иска. Какво иска? Пак ли шутове?

260

хамалина

преди 10 години

Ами ще има катастрофа,бе Борисов!Нали се гласите да спечелите с Ръбестият блок извънредните избори,към които драпате така усърдно?

259

Анонимен

преди 10 години

Кунева, Соломончо...за разстрел сте бе! Сидеров преди малко ви навря в миши дупки по казуса АЕЦ. *** продажна да е.а!

258

до пурко

преди 10 години

пуре,за сергейчо ли говориш,че нещо не вдявам

257

Спеца

преди 10 години

Само гледай и се учи , как се управлява Държава , жалка мутро и "икономически прогнози " правиш вече !*** !!!

256

Анонимен

преди 10 години

Няма да се спре, докато не докара гражданска война....Днес му чета писанията във фейса, наистина трябва да го затворят някъде!

255

Анонимен

преди 10 години

Агент Димитър срещу Агент Гоце- СЕГА по Нова! Свещена Мазнота по комунистически!

254

утев

преди 10 години

другари,днес се задържахте повечко на седянката.достатъчно поплювахте партийния враг.айде в леглото и утре да имате сили.да запеем дружно преди лягане-нас червеееното знаааааме родиии нииии.