52

Чудо голямо

преди 10 години

Френското посолство иска извинение от кого? От Сидеров ли? Ами да заведат граждански иск срещу него и да се оправят. Какви са тези медийни истерии?

51

Н.Витанов

преди 10 години

Волене , *** ! Марш ! Изчезвай, достаъчно си ни излагал пред Европа

50

Анонимен

преди 10 години

Първият признак за елементарен битов комплексар е псуването на етнос/националност. Алкохоликът Болен Мизеров е на ниво селска кръчма. Както целият си електорат. Мижитурката е много тих без мутрите си но вървят ли с него - веднага преоткрива мъжеството си. Голям мъж трябва да си за да псуваш и риташ жена защото е французойка. А пък за другото ритане русият алкохолик има късмет, че не сме в САЩ където за каквито и да е посягания към представителите на реда се наказва с ДИРЕКТНА ефективна присъда.

49

_anonimen_

преди 10 години

на платените им се отвори работа да защитават Вожда ... с голи гърди комсомолски

48

Райън Еър

преди 10 години

Сега Волен ще го изкарат, че страда от аерофобия и това ще е то.Разбира се това ще е единственият фикус в света с аерофобия, но поне отново в нещо българите ще сме първи.Волене ! Що не вземеш да си поискаш армаган от Доган един 50 местен частен самолет, че да не влезеш в дранголника някой път с тия изцепки по летищата ?! " :-)

47

Възмутен

преди 10 години

Не го ли е срам тоя ***? Излишен въпрос, ама... Това е абсолютно недопустимо поведение от страна на народен представител и не френското посолство, а държавата ни трябва да вземе отношение по въпроса. Всички знаем колко много българи работят във Франция и обтегването на отношенията между двете държави ще е само за наша сметка.

46

Анонимен

преди 10 години

Представям си тази Деница Гаджева как е крякала. Само на мен ли ми се струва, че е доста неуравновесена?!

45

Алеко

преди 10 години

Бай *** ,до Варадеро и назад.

44

are_kulata

преди 10 години

Мачкай Волка, мачкай злокобната Ротшилдова ***, нявсякъде са оревали от теб!Мъдрият народ го боли фара какво се говори по телевизията, еврейската пещера.Мачкай световния терорист МВФ, нека лаят, нека викат, хората ще те последват !!!

43

кому-боклу

преди 10 години

Плюйте,плюйте по французи, англичани и други 'горките' нации. Те са си добре и добре ще си бъдат. Колкото до миналото, такава е била голямата игра на големите народи, към които за съжаление не сме ние. И ние да бяхме на тяхно място и ние така щчхме да постъпим. Те и руснаците са ни освободили от турско иго от 'любов' към нас, хохохохо

42

Айсидора

преди 10 години

Абе "Българин" Волен ли е виновен ,че двадесет и пет години сме на този хал.? Преди да се яви Волен, България сигурно беше във възход!? Хора като теб сте долни комплексари и само чакате да плюят по някой и се нахвърляте отгоре му като глутница ,за да се покажете колко актоално и модерно мислите,и вий сте там с големите хора наредени ,!!! И още какво е предал Волен, някои него предадаха!

41

are_kulata

преди 10 години

Да, браво, няма нищо по галещо ухото от воят и скимтенето на всички комунистически партии от мъка!Тези писъци на мъка,че АТАКА расте на *** корема!Френско, Анадолско посолство, БХК и други общества и фондации за защита на мизерията и упадака в България!Американските терористи и Соросови юмруци вече не ще спят спокойно в легла от пачки долари.Въпросите за чуждите фирми, които ни окупираха ИКОНОМИКАТА растеРАСТЕ и неможе да го отклонявате вече!Какво ще правите другари болшевики ?!

40

патриот

преди 10 години

А ве,аре не са занимавайте със Сидеров,ве ***.

39

Анонимен

преди 10 години

Употребен и хвърлен на кучетата. Вече е ненужен. Доган създаде проекта Атака, Доган сега ще го закрие защото няма повече нужда от него, двамата напуснали от ГЕРБ осигуряват нужните гласове, а Кунева и реформаторският блок поемат ролята на патерица за Доган и БСП в следващия парламент. Волен кучета го яли, най добре да се се скрие някъде и изобщо да не се показва.

38

Анонимен

преди 10 години

Терминал 2 за шизофреничката доганова..Оставка бе ***!! Срам, срам , срам за БГ...

37

Наталия

преди 10 години

Сидеров е пич.

36

Анонимен

преди 10 години

Беше волен ,може да стане затворен.

35

komu-boklu

преди 10 години

***, алчен г*з, аре да се пръждосва, че почна да дотягат жалките му представления. Хубава стана, за смях на европейците да станем......... Народееееее, народе. Има нещо жалко и тъжно в днешна България. Май такова дъно не сме стигали. Ама ний сме си виновни такива смешници да ни управляват.

34

Българин

преди 10 години

Айсидора, единственият доказан предател и продажник е Волен. Дано има по-малко хора с промити мозъци като теб, иначе като нищо България ще стане еснафска държава, за която толкова мечтае Волен.

33

VB

преди 10 години

Тоя на снимката докога ще го гледаме???