59

do Sofiqnec

преди 10 години

Atakajdiq !Nqma nachin dagi osadim , tesa mechkite a nie qgodkite bratko !

58

софиянец

преди 10 години

"Близо 70% са съгласни, че за да се защити Лондон трябва да попречи на източноевропейците да пътуват свободно до Обединеното кралство."Предлагам бритиш кънсъл да се "затрупа" от електронни материали,в които се сочат доказателства за "решаването" на *** въпрос в Ю.К. по време на Втората световна и точният брой на ешелоните с *** от Ю.К. с еднопосочна дестинация- газовите камери на хитлер и да им се припомни,че Ю.К. също носи историческа вина за геноцида на *** популации в Европа

57

до 63

преди 10 години

Може на селото, където живееш хората да не владеят езици. Но аз съм на друго мениние.

56

Анонимен

преди 10 години

Съмнявам се,толкова хора да отидат в Англия.Българите по-принцип не владеят езици,какво ще правят там.Без език и улиците няма да могат да чистят.

55

Кочо

преди 10 години

До софиянецКакъв политик на място? Те са офлайн от миналия петък. Освен това нема да се появят поне до средата на януари - поне докато не приключат с пачата, пръжките и сушените чушки с боб.

54

софиянец

преди 10 години

Който иска да заминава- да стяга куфарите. Пак твърдя, че Ю.К. нарушава договорите на ЕС с тази антибългарска кампания и ако имахме поне един политик на място, до сега България трябваше да е внесла искане в ЕК съдене на Ю.К. от СЕС за нарушаване на ЕС законодателство - дискриминация по гражданство.Майната й на Ю.К.

53

Кочо

преди 10 години

Повечето мераклии били с професия... Джебчийството, дребните кражби, брането на метал по улицие явно вече са професии. Ами аз нямам против. Прав ви път, професионалисти. Дупе да ви е яко, островитяни...

52

Валката

преди 10 години

А дано всички герберасти да се махнат от България и да не забравят да си вземат вересиите си Борисов,Цветанов и Цачева.

51

Хектор

преди 10 години

Имало едно време на планетата земя една палачинка,обръщала се тя ту на изток ту на запад ту така ту вака та да не изгори.Сега прегаря на запад и скоро пак ще се обърне на изток.И не се сърдете на емигрантите,та нали те ще раждат роби за нашите деца.

50

експерт

преди 10 години

Пaк лъжеш бе, рaбaт, зa тебе лъжaтa е кaто " добро утро", или " добър ден"! Бългaрите не пътувaт, те бягaт нa зaпaд, бягaт от олигaрхичнaтa русофилскa влaст, бягaт от мaфиятa, от безисходицaтa, от бедносттa! Бедносттa, която бе пословичнa и при НРБ и сегa, зaщото моделa тук не се е променил, сaмо фaсaдaтa. Комунистите стaнaхa " демокрaти" и олигaрси- кaпитaлисти! Вaшaтa пропaгaндa свърши!

49

софиянец

преди 10 години

Британското правителство ОТКАЗВА да приема сирийски бежанци, посочвайки че е по-добре да предложи финансова помощ. Така значи - ето- сталинка да отива в Ю.К. и да им мрънка на главите да приемат сирийци и как не можело да си затварят границите, щото били в ЕС....

48

софиянец

преди 10 години

Найджъл Фараж призова Великобритания да приеме бежанци от Сирия 29 Декември 2013 | 08:47 | Агенция "Фокус"Лондон. Великобритания трябва да приеме бежанци от гражданската война в Сирия, каза лидерът на Британската партия за независимост (ЮКИП) Найджъл Фараж. Той каза пред BBC News , че западните държави трябва да се съгласят да приемат определена част, но не спомена конкретна цифра. Фараж, който се противопоставя на свободното допускане на български и румънски имигранти от следващата година, заяви, че бежанците са много различно нещо.

47

светлин иванов

преди 10 години

Едно време се чакаше за банани, защото маймуните бяха много.Я вижте сега- като емигрираха маймуните - банани бол.Прогнозата значи показва, че бананите ще ни станат основна храна.Кеф!

46

Анонимен

преди 10 години

Панелния ми блок се изнася целия още на -02-01.2014 . . .

45

rabat

преди 10 години

До 45Сега като има банани и други гемео зеленчуци и плодове ,питаш ли се колко хора могат да си позволят да си закупят същите.Колкото до запада-сега след като те пускат да ходиш на запад по-щастлив ли си,че никой не те признава за бял човек?Какво ти е самочувстието ти когато отидеш в чужбина ? Извинявай но не позволявам на никой да ме има човек втора ръка,само и само да кажа че съм в чужбина!

44

_anonimen_

преди 10 години

не, няма да бъдат циганитеквалифицираните и образованите ще бъдат ... не знам дали политиците ни осъзнават какво значи това за България

43

Гб

преди 10 години

Дано тази пета да са ***, които да ни освободят от непосилното бреме да ги издъжаме.

42

гачно

преди 10 години

естесвено че хората ще имигрират,и трябаше да уточнят че тея на всеки пети тук получава по 400 лв. заплата,а там дори и *** да мие ще ги взем аз 4-ри дена,то това доведе политиката на селските милионерчета,като Боко,Чоко и т.н.,наште политици ги е яд че няма кой да остане тука та да им работи за жълти ститинки,затова народе бегай навън...не ги слушайте,ще миете *** но ще сте по-добре от тук....

41

rabat

преди 10 години

До 32 Прав си

40

експерт

преди 10 години

до 27Aз много точно и ясно нaписaх, всеки нормaлен е рaзбрaл контекстa нa кaзaното, рaзбирa се в тaзи грaфa не попaдaт руските шпиони! Които сa пряко отговорни зa последнaтa и нaй- зловещa нaционaлнa кaтaстрофa, рaзигрaвaщa се пред очите ни! От НРБ не можеше дa се бягa, зaщото те рaзтрелвaхa именно лaкеите нa русофилскaтa влaст! Aко не беше тaкa още през 50- те бългaрите дa сa избягaли от тaзи поробенa земя! Зa дa я имa Бългaрия вaс трябвa дa ви НЯМA!